Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kızlar adetime 10 gün var ama benim gögüslerim hassaslastı kasıklarım da agrıyor adetten önce olurdu belirtiler ama bu kadar erken olmazdı acaba bu ay tuttu mu

estegfirullah ya belki oyle de oluyodur ama biz de adam ne diyosa onu yapmaya calisiyoruz ya o bakimdan :))
seda sayanda izlemiştim ben i. saraçoğlunu hemen yapmıştım kürü tok karnına demişti aç içersen zayıfalarsınız falan 2. ayda oğluma hamile kalmıştım. aaaaaaaaaa bu adam neden böyle sürekli değiştiriyo :27::27::27::27::27:

aslında oda aklıma geldi canım yumurta çatlarken gögüs hassas olur mu

Her kadında degisik bende 6 mayista adet olmaliyim bekliom gögslerim hasas cok baska bisey yok atesim cok yüksek fena soguk almisim bronjit olmusum idrar yollarimi üsütmüsüm ölece bekliorum antibijotik alcam alamioyirum acaba bebis varmi diye öke cekiorum :(

evet canım yaptım dun dayanamayıp ıdrarda tes yaptım her ihtimale karsı ama bişi çıkmadı..ve ben bugünde adett göremedim maalesef :(acaba soğan kurune baslasammı adetimi skturmesi içn :S
şimdi başlama bence küre arkadaşım adet bittikte sonara beşlanıyo çünkü biraz daha bekle kana baktır idrarda çıkmıyo bazen hamilelik

Her kadında degisik bende 6 mayista adet olmaliyim bekliom gögslerim hasas cok baska bisey yok atesim cok yüksek fena soguk almisim bronjit olmusum idrar yollarimi üsütmüsüm ölece bekliorum antibijotik alcam alamioyirum acaba bebis varmi diye öke cekiorum :(
geçmiş olsun vitamin iç baari

geçmiş olsun canım bol bol dinlen

aslında oda aklıma geldi canım yumurta çatlarken gögüs hassas olur mu

olmaz olur mu, bnmkiler sanki ağzıma gircek gibi oluyo, hem hassas hem şiş :37: çoğu kişinin de aynı şekilde. tabi tek belirti bu değil ve kişiden kişiye de değşiklik gösterebilir. ama daha 10 gün varsa yumurtlamadan olması muhtemel tatlım.

ya kizlar benim durum gittikce garip bi hal almaya basliyor.
hala tam adet olmadim ben. bugun de 38. gunum. ama ozellikle dunden beri beyaz akinti goruyorum. sanki 2 hafta once adet oldum da bugunlerde de yumurtlama oluyo gibi.

cnm sende prolaktin yoktu değil mi?

çok geçmiş oIsun
ben 3 yııdır foIic asitten başka iIaç içemedim,ya varsa diye diye :d
hasta oIurum içmem başım agrır içmem adet oIurum karnım agrır içmem ya üstüne görüyosam diye
napcan arkdaşım bebeğimiz zarar görmesin diye çekiyoruz dediğin gibi boI boI dinIen fırsatın varsa

seda sayanda izlemiştim ben i. saraçoğlunu hemen yapmıştım kürü tok karnına demişti aç içersen zayıfalarsınız falan 2. ayda oğluma hamile kalmıştım. aaaaaaaaaa bu adam neden böyle sürekli değiştiriyo :27::27::27::27::27:

:52: aayy canımm saraçoğIu ne derse onu yapıyom bende
hatta geçen gün bi videosuna denk geIdim
diyordu ki kadında herşey normaIse erkekde de normaIse ama haIa gebe kaIamıyorum diyorsa
kadınIar için sogan kürü erkekIere de keçiboynuzu kürü öneriyorum dedi
yani sitesinde pco ya karşı yazıyor kür başIıgı ama
resmen videoda hamiIeIik için söyIüyordu yani ben bu ay da deneyeceğim bu kürü:16:

çalışmalar verimli geçti mi bacım, bnm bugün silik çıktı test, ilk günkü gibi, işlem tamam yani anlaşılan. 2 haftalık bekleme sezonu açılmıştııııııır :6:

Sizi uzun zamandir takip ediyorum ve yazmaya karar verdim.Ben 8 aylik evliyim ve 5 aydir cocuk istiyoruz ama olmuyor :( Esim herseyin hayirlisi uzulme herseyde bir hayir vardir diyor ama ben cok uzuluyorum.Sizi takip ederek bende mart ayinda 15 gunluk sogan kurumu bitirdim ama nisan 12 de adet oldum (malesef bebisim yine yoktu :( )..adetim boyle koyu kahverengi geldi 1 gun, ondan sonra normal geldi ve biterken de kahverengi rengideydi..neyse adetim bitince tekrar sogan kuru yaptim ama sadece 6 gun..simdi 6 mayista adet gunum ama insallah adet olmam ve hamileyimdir..ben 24-25 gunde bir adet olurum.Bu arada adetim duzenlidir adet sorunum yok ama baska bir sorunum varmi bilmiyorum daha doktora gitmedim..Bol bol dua ediyorum insallah Rabbim tez zamanda hepimize saglikli hayirli evlatlar verir..

çok geçmiş oIsun
ben 3 yııdır foIic asitten başka iIaç içemedim,ya varsa diye diye :d
hasta oIurum içmem başım agrır içmem adet oIurum karnım agrır içmem ya üstüne görüyosam diye
napcan arkdaşım bebeğimiz zarar görmesin diye çekiyoruz dediğin gibi boI boI dinIen fırsatın varsa

:52: aayy canımm saraçoğIu ne derse onu yapıyom bende
hatta geçen gün bi videosuna denk geIdim
diyordu ki kadında herşey normaIse erkekde de normaIse ama haIa gebe kaIamıyorum diyorsa
kadınIar için sogan kürü erkekIere de keçiboynuzu kürü öneriyorum dedi
yani sitesinde pco ya karşı yazıyor kür başIıgı ama
resmen videoda hamiIeIik için söyIüyordu yani ben bu ay da deneyeceğim bu kürü:16:

inşallah şifa olur arkadaşım hepimize dualar bitti napçaz?yeni listemi yapçan cnm

çalışmalar verimli geçti mi bacım, bnm bugün silik çıktı test, ilk günkü gibi, işlem tamam yani anlaşılan. 2 haftalık bekleme sezonu açılmıştııııııır :6:

alimallah arkadaşım (saraçoğlu gibi konuşayım bu adamla kafayıyicem sonunda):1::1::1::1::1: ama hala çalışmalara devam bırakma hafta sonuna kadar:52::52::52::52:

alimallah arkadaşım (saraçoğlu gibi konuşayım bu adamla kafayıyicem sonunda):1::1::1::1::1: ama hala çalışmalara devam bırakma hafta sonuna kadar:52::52::52::52:

2. çizgi silik çıktığında yımırta çatlıyomuş :13::13::13::13: beniim bugün 2.çizgi biraz silik çıktı dün ve bi öteki gün koyuydu sen sakın çalışmaları bırakma:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Sizi uzun zamandir takip ediyorum ve yazmaya karar verdim.Ben 8 aylik evliyim ve 5 aydir cocuk istiyoruz ama olmuyor :( Esim herseyin hayirlisi uzulme herseyde bir hayir vardir diyor ama ben cok uzuluyorum.Sizi takip ederek bende mart ayinda 15 gunluk sogan kurumu bitirdim ama nisan 12 de adet oldum (malesef bebisim yine yoktu :( )..adetim boyle koyu kahverengi geldi 1 gun, ondan sonra normal geldi ve biterken de kahverengi rengideydi..neyse adetim bitince tekrar sogan kuru yaptim ama sadece 6 gun..simdi 6 mayista adet gunum ama insallah adet olmam ve hamileyimdir..ben 24-25 gunde bir adet olurum.Bu arada adetim duzenlidir adet sorunum yok ama baska bir sorunum varmi bilmiyorum daha doktora gitmedim..Bol bol dua ediyorum insallah Rabbim tez zamanda hepimize saglikli hayirli evlatlar verir..

önceIikIe hoşgeIdin canım
sogan suyunu denemekIe iyi yapmışsın
ancak eger sen bebek için aceIe ediyorsan doktora görünmekte fayda var.
ben 1 sene gitmedim doktora sonra bi gittim tek tüpüm tıkaIı çıktı Iaporoskopi iIe açıIdı şükür
eşiminde değerIerine bakıIdı onunda sayı ve morfoIoji sorunu çıktı
yani bişey varsa baştan tedavi oIursun daha erken sonuç aIırsın
hakkında hayırIısı oIsun inşaIIah hamiIesindir burdan bizede yaz oIurmu
2.kürden sonra da hamiIe kaIan çok var
rabbim hakkmızda hayırIısını versin :16:

inşallah şifa olur arkadaşım hepimize dualar bitti napçaz?yeni listemi yapçan cnm

:60::60::60: soğan adeta kadın rahmi için yaratıImış bi nimettir eveIaIIah içiniz görüceksiniz :60::60::60::60::60:
yeni Iiste yapaIımda yapmasına yine ben mi yapayım :34:

Son düzenleme:

Bende senin gibi yaptim sogan kürünü aynen bende 5 aydir bekliorum doktor iyi bise yok dedi baska bi tedavi görmedim bekliorum sadece en cok zoruma giden esim hangi cocugu görse deli oluyo adam cildiriyor cocuk diye o öle yaptikca beni mahv edio :(

Back
X