Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

:1: kız yokk öyle değil. adetin bittikten sonra 7 gün sayıyorsun ya. dün başladı diyorsun. 5 gün sürse 29unda başlamış 3ünde bitmiş oluyor. 3ünden sonra 7 gün say ve başla. yani 10unda başlayabilirsin. :1:

:1: iyi ama reglin başlangıç tarihinden 14. gün yumurtlama zamanı olmuyomu? Yumurtalama zamanında da mı kürü yapıyoruz? bebeği söküp atmasın haha :) 11 Şubat yumurtlama günüm oluyor

Vesdenizim kuzeyim simalim yosunum zeynebim ismini hatrliyamadigim dier arkadaslarim selamlarrrrrrrr :)))))
Sizleri tanimiyorum bnim gibi gercek isminuzi deil nickler kullaniyosunuz sizlerin yuzlerini gormedim fakat hepiniz bnim ugur meleklerimsiniz bana ugurlu geldiniz :)))
Hepinizin o temiz iyi niyetli dileklerinizn bana ulasmasi ayyy duygulandim kelimeleri topluyamiyorum bnden bagmsiz bir sekilde kndiliginden dökuluyorlar :)))
İsin özü meleklerim iyiki varsiniz iyiki sizleri tanidim dualariniz icin sonsuz tesekkurler ...
Simdi asıl konuyu yaziyim sanirim okudukca merak ediyorsunuz :))
Evet bugun bildiginiz uzere dr a gittim folik asit verdi :)
Cunku artik hamile kalabilicem herseyim butun degerlerim cok guzelmis ve bu ay dinlendirelim vucudu hic bir ilac kullanmayalim folik asit disinda önumuzdeki ay klomene basliyalim dedi :))
Simdi siz ne var bunda diebilirsiniz ama aranizda özel durumumu bilen arkadaslarim var onlar eminm bnim kadar sevinmistir cunku 1 ay once asla denmisti gebelik icin ama bugun :))))) su an hamile olsam bukadar sevinirdim inanin dostlarim...

pınar herşey gönlüne göre olsun özel durumunu bilmiyorum ama bu çok güzel bi gelişme rabbim dualarını kabul etsin imkansızlıktan doğan bir umut sanırım bu çok güzel bi gelişme :))

canım tekrar geçmiş olsun. biraz yürüyüş filan yap bence. şişkinlik oluyor o döneme yakın. o zaman da daralıyor insan. gerçi seninki erken başladı da. Allah şifa versin. prolaktin kaç ki canım 24-25 üstü yüksek diyor drlar? :26: offf ben de buralarda takılıyorum böyle işte. sıkıldım iyice. eşim de dışarı çıktı :31: adetim hala gelmedi ama çok afedersin birazcık akıntıyla karışık kıl gibi kırmızılar vardı sabah. belim filan da ağrıyor. gelse de yeni döneme başlasak. :1: bu sefer adetin ikinci günü bal-çörek-otu tarçın karışımını deneyeceğim. on gün kala da yine soğanıma başlayacağım. hayrola bakalım.

sağol canım temmuz aında gebe kalmadan önce yaptırmıştım ben testleri olması gereken 6-29.9 yazıyor benim 7.55 fazla yüksek değil dedi ama yinede ilaç verebilirdi dedi bel bölgemde kalınlaşma var ve prolaktin yüksekse olurmuş ve göğsümden sıvı geliyor çok değil bi damla . bende senin gibiyim aslında düşündüm soğan kürü sonuçta son on gün bendemi bal çörek tarçın yapsam bu ay adet olursam kafam çok karışık biliyomusun durdu yani artık :(( bazende diyorum herşeyi bırakayım bi kaç ay spor ve diyete başlayım ki galiba bu ay öyle yapçam diyet ve spor son on gün soğan yaparım ama hiç bişey düşlünmiycem kilo vermeye odaklıycam kendimi kimden duysam hep boşverildiği anda hamile kalınıyor :)) deneyelim görelim

sağol canım temmuz aında gebe kalmadan önce yaptırmıştım ben testleri olması gereken 6-29.9 yazıyor benim 7.55 fazla yüksek değil dedi ama yinede ilaç verebilirdi dedi bel bölgemde kalınlaşma var ve prolaktin yüksekse olurmuş ve göğsümden sıvı geliyor çok değil bi damla . bende senin gibiyim aslında düşündüm soğan kürü sonuçta son on gün bendemi bal çörek tarçın yapsam bu ay adet olursam kafam çok karışık biliyomusun durdu yani artık :(( bazende diyorum herşeyi bırakayım bi kaç ay spor ve diyete başlayım ki galiba bu ay öyle yapçam diyet ve spor son on gün soğan yaparım ama hiç bişey düşlünmiycem kilo vermeye odaklıycam kendimi kimden duysam hep boşverildiği anda hamile kalınıyor :)) deneyelim görelim

canım o referans aralık yaa. yani 6 ile 29 arası normal. ki seninki 7.55. yani alt sınıra yakın hatta :3: ilaç filan gerek yok bence ama tabii dra sormakta fayda var. ay kız biz de arkadaşla ikinci dönem spora gidelim de zayıflayalım diye konuşuyorduk. hazır gıdalar, beyaz unlu mamuller bel bölgesinde yağlanma yapıyor ki benim de öyle :27: en iyisi kafadan atmak tabii ya. ben de iyice şaşkoloz oldum. günümün geçtiği, kan testinin negatifliği, belirsizlik kötü. Rabbim yardımcımız olsun.

:1: iyi ama reglin başlangıç tarihinden 14. gün yumurtlama zamanı olmuyomu? Yumurtalama zamanında da mı kürü yapıyoruz? bebeği söküp atmasın haha :) 11 Şubat yumurtlama günüm oluyor

yok yok öyle bir etkisi olmadığını açıklamıştı Saraçoğlu. bişey olmaz Allahın izniyle. yumurtlama zamanını boşver, ben artık o sayılara da inanmıyorum. kiminin luteal fazı farklı oluyor. adet günü yumurtlayanlar bile var. o yüzden rahat ol ve çok hesap yapma. bu arada soğan kürünü adet olsan da 15 güne tamamlıyorsun.:54:

yok yok öyle bir etkisi olmadığını açıklamıştı Saraçoğlu. bişey olmaz Allahın izniyle. yumurtlama zamanını boşver, ben artık o sayılara da inanmıyorum. kiminin luteal fazı farklı oluyor. adet günü yumurtlayanlar bile var. o yüzden rahat ol ve çok hesap yapma. bu arada soğan kürünü adet olsan da 15 güne tamamlıyorsun.:54:

heyyyyyttt Allahın izni ile bu ay başlıyorum o halde. İnşallah yarabbim bizleride evlat sahibi yapar. Teşekkür ederim bilgiler için. bekle beni 10 Şubat geliorummm :)

Kızlar sogan kürü sizdede kasık ve mide agrısı yaptımı bugün kürün 4. günündeyim ama ben inatla devam edecem tamamlamaya

heyyyyyttt Allahın izni ile bu ay başlıyorum o halde. İnşallah yarabbim bizleride evlat sahibi yapar. Teşekkür ederim bilgiler için. bekle beni 10 Şubat geliorummm :)

rica ederim canım. hadi hayırlısı :1: bu arada aklıma geldi. adetin ikinci gününden itibaren uygulanan bal-çörekotu-tarçın kürü var. sana tam uyar. bu gün ikinci günün. bi araştırıp başla istersen. yumurta gelişimine destek. bu bitince de soğana başlarsın. ben de adet olayım da kullanacağım bçt yi . şifalar olsun hepimize :16:

rica ederim canım. hadi hayırlısı :1: bu arada aklıma geldi. adetin ikinci gününden itibaren uygulanan bal-çörekotu-tarçın kürü var. sana tam uyar. bu gün ikinci günün. bi araştırıp başla istersen. yumurta gelişimine destek. bu bitince de soğana başlarsın. ben de adet olayım da kullanacağım bçt yi . şifalar olsun hepimize :16:

bal çörekotu tarçını karıştııp mı yiyoruz, onu kaç gün kullanacağız? günde 1 kez mi?

Kızlar sogan kürü sizdede kasık ve mide agrısı yaptımı bugün kürün 4. günündeyim ama ben inatla devam edecem tamamlamaya

zeynep ara ara kasık ağrısı ve akıntı oluyor. ben de kürü bitirdim adet olmayı bekliyorum. nedense pkodan kurtuldum gibi hissediyorum. çünkü afedersin epey akıntı oldu bende. ama mide ağrım olmamıştı.:45:

zeynep ara ara kasık ağrısı ve akıntı oluyor. ben de kürü bitirdim adet olmayı bekliyorum. nedense pkodan kurtuldum gibi hissediyorum. çünkü afedersin epey akıntı oldu bende. ama mide ağrım olmamıştı.:45:

Anladım cnmm ama inş. adet olmazsın hamilesindir inş. şifa olsun kür hepimize

bal çörekotu tarçını karıştııp mı yiyoruz, onu kaç gün kullanacağız? günde 1 kez mi?

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
•12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
•10 çay kaşığı toz tarçın
•10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir. :34:

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
•12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
•10 çay kaşığı toz tarçın
•10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir. :34:

Allah razı olsun canım, not aldım. Öğütülmüş çörek otu almam lazım onu buldum mu buna da başlarım :)

Allah razı olsun canım, not aldım. Öğütülmüş çörek otu almam lazım onu buldum mu buna da başlarım :)

amin canım hepimizden. yalnız öğütülmüş çörek otu alma. çünkü içinde uçucu yağlar var. öğütülünce hemen kullanmak gerekiyor. aksi takdirde aktif maddeler kayboluyor. o yüzden mümkünse kendin robotta çek veya ben karabiber öğütücüler var ya ondan almıştım. sen de alabilirsen güzel oluyor :34:

amin canım hepimizden. yalnız öğütülmüş çörek otu alma. çünkü içinde uçucu yağlar var. öğütülünce hemen kullanmak gerekiyor. aksi takdirde aktif maddeler kayboluyor. o yüzden mümkünse kendin robotta çek veya ben karabiber öğütücüler var ya ondan almıştım. sen de alabilirsen güzel oluyor :34:

öğütmesek nolur ki :) ben söylediklerinin hepsini yapıp kavanoza koyup yemeyi planladım ama senin verdiğim ölçü sadece 1 seferlik mi? Nolur hayır deee :)))

öğütmesek nolur ki :) ben söylediklerinin hepsini yapıp kavanoza koyup yemeyi planladım ama senin verdiğim ölçü sadece 1 seferlik mi? Nolur hayır deee :)))

:1: kııızzz sen daha önce hiç alternatif tıbbı araştırmamışsın anlaşılan.
aktif maddelerin fayda sağlaması için çörek otunu ezmek lazımmış. ama çiğneyebilirim diyorsan yerken çiğneyerek de öğütebilirsin :9: bir seferlik değil canım, 2. gününden 12. güne kadar her sabah ve akşam birer tatlı kaşığı yiyeceksin. yani hazırladığın karışım sana o süreçte yeter. :34:

:1: kııızzz sen daha önce hiç alternatif tıbbı araştırmamışsın anlaşılan.
aktif maddelerin fayda sağlaması için çörek otunu ezmek lazımmış. ama çiğneyebilirim diyorsan yerken çiğneyerek de öğütebilirsin :9: bir seferlik değil canım, 2. gününden 12. güne kadar her sabah ve akşam birer tatlı kaşığı yiyeceksin. yani hazırladığın karışım sana o süreçte yeter. :34:

:)))))
Canım eşimin spermleri hareketsizdi ve çok azdı. Alternatif tıbbı ona uyguladım ve 2-3 ayda spermleri koşmaya başladı :D Aktara yaptırdık biz. bende de sorun yok sadece reglim düzensiz o yüzden içim rahat etsin diye yapacağım :)
şuanda net olarak anladım, benim bu algı eksikliğim bi çok kişiye de katkı sağlar umarım:1:

:)))))
Canım eşimin spermleri hareketsizdi ve çok azdı. Alternatif tıbbı ona uyguladım ve 2-3 ayda spermleri koşmaya başladı :D Aktara yaptırdık biz. bende de sorun yok sadece reglim düzensiz o yüzden içim rahat etsin diye yapacağım :)
şuanda net olarak anladım, benim bu algı eksikliğim bi çok kişiye de katkı sağlar umarım:1:

estağfirullah canım ya çok şirinsin :1:
bu arada eşin için yaptığın açıklamaya çok güldüm :9::9::9: şimdi soru sorma sırası bende. ne kullandı? benim eşimde de ileri hareket problemi var, keçiboynuzu kürü uyguladık bir müddet. tekrar spermiyogram yaptırmadık ama bir de senin söyleyeceğin şeyi öğrensem iyi olur? demek koşmaya başladılar :9: hadi bakalım hepimiz bir yarışta birinci olduk, darısı bizim bebelerin başına:1:

Back
X