Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım evet inşaAllah gerek kalmaz ama biz yine de bilelim: soğan kürü özellikle kist problemi olanlarda 3-4 adet dönemi boyunca ilki 15 gün diğerleri adete 10 gün kala başlanıp 10 gün uygulanıyor :34:

Aynen canim ben 4 kur yapiim de tabi bebis gelir insallah rabbim ol derse olur.sonrasinda incir havuc Allah ne verdiyse onlari uygularim artik.

canım benim sağ ol yaa yardım etmiş kadar oldun :1: inşaAllah. bir tane sağlıklı gelişsin yeter. rezerv önemli biliyorsun, yaşım küçük malum, azalmasın rezervim :9: ay canım valla ben oldum, bu kez senin yerine heyecanla beklemeye başladım, inşaAllah müjdeni alırız da bir koca göbekli daha katılr aramıza :1:
evet liste konusunda da valla ben de her gün giremem çünkü şimdi tatil, işler yoğunlaşınca daha zor. o yüzden girdiğim her gün ilk sayfaya listeye kendinizi ekleyinn, güncelleyinn diye haykıracağımm :9:

iyi dileklerin için sağol canım doğru söylüyorsun bi yumurta olsun tam olsun bende bu ay olursam başlıycam kaçıncı gündü bal tarçın ve son on gün soğan uygulayabilirim değilmi benimde yeterli boyutta yumurtam oluşmuyor çünki

Aynen canim ben 4 kur yapiim de tabi bebis gelir insallah rabbim ol derse olur.sonrasinda incir havuc Allah ne verdiyse onlari uygularim artik.

o zamana kalmayacak ve olacak Allahın izni ile. bende de kist bir değil bir dolu canım. polikistik benim yumurtalıklarım. sol tarafta biraz daha nüfus az gerçi :1: o yüzden ben de kısmetse 3-4 dönem kullanmayı planlıyorum. sağlıklı olalım ki bebişlerimiz sağlıklı gelişsin değil mi :16:

iyi dileklerin için sağol canım doğru söylüyorsun bi yumurta olsun tam olsun bende bu ay olursam başlıycam kaçıncı gündü bal tarçın ve son on gün soğan uygulayabilirim değilmi benimde yeterli boyutta yumurtam oluşmuyor çünki

canım bal-tarçın-çörek otuna adetin ikinci günü başlıyor 12. güne dek sabah akşam birer tatlı kaşığı tüketiyoruz. zaten aradan bir hafta filan geçecek sonra soğana başlarız. yani işte son 10 gün ne zamansa o zaman. ben de bu şekilde planladım inşaAllah.

canım bal-tarçın-çörek otuna adetin ikinci günü başlıyor 12. güne dek sabah akşam birer tatlı kaşığı tüketiyoruz. zaten aradan bir hafta filan geçecek sonra soğana başlarız. yani işte son 10 gün ne zamansa o zaman. ben de bu şekilde planladım inşaAllah.

teşekkür ederim canım bende öyle yapıcam o zaman napsak listenin yanına bunudamı eklesek :;)))))))

o zamana kalmayacak ve olacak Allahın izni ile. bende de kist bir değil bir dolu canım. polikistik benim yumurtalıklarım. sol tarafta biraz daha nüfus az gerçi :1: o yüzden ben de kısmetse 3-4 dönem kullanmayı planlıyorum. sağlıklı olalım ki bebişlerimiz sağlıklı gelişsin değil mi :16:

Evet canim annecikleri neler yapiyor bebislerin cok sanslilar bizim gibi fedakar anneleri var onlarin :)))

teşekkür ederim canım bende öyle yapıcam o zaman napsak listenin yanına bunudamı eklesek :;)))))))

amaaannn dur kız soğanı zor listeliyoruz bir de bu olursa vay halimize. :27: bence sık giren arkadaşlar zaten birbirimizle haberleşiyoruz. girmeyenler için boşa yorulmayalım. vakit kaybı kusura bakmasınlar. biz birbirimize kaçıncı günde olduğumuzu neler yaptığımızı syleriz. arada soğan kürü listesini güncelleriz. çünkü bir sayfa daha vardı soğanla ilgili, orda hamileler gördüm sordum soğan mı kullandınız, kimse cevap yazmadı :1: o yüzden biz topiğin adını muhafaza etmek ve umutla bu sayfaları okuyanlara hayal kırıklığı yaşatmamak için soğancılar listemizi arada güncelleyelim. istikrarlı olalım inşaAllah.
bu arada ben şimdilik başka kür düşünmüyorum. soğan kürü temizlikte, bal-tarçın-çörekotu da yumurta gelişiminde destek olsun inşaAllah. :34:

amaaannn dur kız soğanı zor listeliyoruz bir de bu olursa vay halimize. :27: bence sık giren arkadaşlar zaten birbirimizle haberleşiyoruz. girmeyenler için boşa yorulmayalım. vakit kaybı kusura bakmasınlar. biz birbirimize kaçıncı günde olduğumuzu neler yaptığımızı syleriz. arada soğan kürü listesini güncelleriz. çünkü bir sayfa daha vardı soğanla ilgili, orda hamileler gördüm sordum soğan mı kullandınız, kimse cevap yazmadı :1: o yüzden biz topiğin adını muhafaza etmek ve umutla bu sayfaları okuyanlara hayal kırıklığı yaşatmamak için soğancılar listemizi arada güncelleyelim. istikrarlı olalım inşaAllah.
bu arada ben şimdilik başka kür düşünmüyorum. soğan kürü temizlikte, bal-tarçın-çörekotu da yumurta gelişiminde destek olsun inşaAllah. :34:

evet canım paslaşmak en iyisi ben de adet olursam senin gibi başlıycam ondan sonraki ayda incir ve havuç kısmetse ben çıkıyorum canım görüşürüz yine mutlu kalın kendinize iyi bakın yarın yokum zaten pazar bi işim olmazsa açıcam yada pazartesi

yosuncuğum evet ya adet olmadıkça heyecanlı bekleyiş devam ediyor. biz de biraz eşimle limoniyiz şu sıralar. böyle olunca iyice gerildim. ya adet olsam ya sonuç kesinleşse diye gergin gergin bekliyorum :37: Rabbim en iyisini bilir, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin. bekliyoruz bakalım. niyet hayır, akıbet de hayır olsun inşaAllah :16: yalnız saraçoğlunun dediğini anlamadım. adet gecikirse, küre 10 gün daha devam mı edeceğiz yani

Bizde kur ters tepti sanirim Adet olmayinca cok gergin oluyrm siskin oluyrm birsey yok gibi geliyo zaren dr da dedi biliyrm cok stres olacaksn ama bekle dedi bari adet olsam kure evet adet geciktiginde gebelik olmadiginda adetin gelmesi icin ayin 1 ile 10 arasinda tekrar 10 gun daha yapilmasini demis ona o tarlusalida icmek istemiyrm hormon cok sinir yapiyo bende buarada sen kayseridemi yasiyosun bende kayserideym

Kayserideki bi ben deilmisim demekki:) hangi doktorlara gidiosunuz?

evet yaa hatta pko ile evlendikten sonra tanıştım çok ilginç.çünkü bekarken de gitmiştim yumurtalıkların rahmin gayet sağlıklı demişti doktor. hala seviyorum o kadını, ne pozitifti :)) bebek istediğimizin 4. ayıydı. dedik bi kontrole gidelim. ay kadın bi yandan muayene ediyor bi yandan mırıldanıyordu: hmmm pko, normal yolla gebelik çok zor diye. başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü. :5: çünkü ben hiç adet gecikmesi, tüylenme, sivilcelenme, kilo gibi problemler yaşamamıştım ama işte hormonlarda sorun olması ve yumurtalıkların inci gibi küçük yumurtalarla dolu olması yeterli tanı için. :27: o gün bu gündür araştırıyorum ve hiç de ilaçla tedavi taraftarı değilim. tabii Allah muhtaç etmesin, o da gerekli belki bir yerden sonra. neticede fsh değerim 6nın altında. yani yumurta rezervim mükemmel gözüküyor, referanslara göre.
geçen ay ilk kez yumurta takibi yaptırdım, ki 15 aydır istiyoruz, yumurtam gelişti ama gebelik oluşmadı. ki tüm hormon tahlillerimi kadın doğumcum değil, endokrin uzmanı yapmıştı. ve insülin direncin sınırda gebelik oluşmazsa öbür ay gel hap yazalım demişti. hiç içimden gelmedi nedense. oysa ki dra güvenmiştim. endokrin doktoruna yani. ama bir kaç ay soğan kürümü uygulayayım, bir de bu ay bal-tarçın-çörek otuna başlıyorum. hayırlısı bakalım. olmazsa tabii yine hastane yolu görünecek. inşaAllah hiçbirimiz için gerek kalmaz. Allah "ol" dedikten sonra, hepsi bahane. her halükarda şükürler olsun , hamd u senalar olsun Rahman olan Allah'a :16:

Uzulme cnm bir tek sen degilsin bir tek ben degilim ki bizim gibi daha kac kisi var umudumuzu yitirmeyelim ne gelirse rabbimzden hayat bu neyse kaderimiz yasiyoruz insllh heppimizin allah yuzumuzu guldurr peki kontrole gittin mi kurden sonra belki yok olmuslardir kistler?

Uzulme cnm bir tek sen degilsin bir tek ben degilim ki bizim gibi daha kac kisi var umudumuzu yitirmeyelim ne gelirse rabbimzden hayat bu neyse kaderimiz yasiyoruz insllh heppimizin allah yuzumuzu guldurr peki kontrole gittin mi kurden sonra belki yok olmuslardir kistler?

canım kür biteli daha bir hafta olmadı. ilk 15 günlük kürü yaptım. özellikle pkoda en az 3-4 adet dönemi uygulayın diyor Saraçoğlu. o yüzden henüz gitmiş olacağını düşünmüyorum. ama gideceğinden ümitliyim. amin canım, Rabbim hormon ilaçlarına muhtaç etmesin, soğan vesilemiz olsun inşaAllah. :34:

Kayserideki bi ben deilmisim demekki:) hangi doktorlara gidiosunuz?

ay sayımız artıyor hemşehrilerle :1: mkr ben 4 ayrı dra gittim. ama hala araştırıyorum. soğan kürü bitene kadar (3-4 adet dönemi) dra gitmeyi düşünmüyorum. pkoda inofolic tavsiye ediyorlar. bir de geçen ay yumurta takibim yapıldı yumurtam gelişti, gebelik oluşmadı. sen dra gidiyor musun?

evet canım paslaşmak en iyisi ben de adet olursam senin gibi başlıycam ondan sonraki ayda incir ve havuç kısmetse ben çıkıyorum canım görüşürüz yine mutlu kalın kendinize iyi bakın yarın yokum zaten pazar bi işim olmazsa açıcam yada pazartesi

tamam canım özletme kendini, mutlu haberlerini bekliyoruz. sevgiyle kal :16:

ay sayımız artıyor hemşehrilerle :1: mkr ben 4 ayrı dra gittim. ama hala araştırıyorum. soğan kürü bitene kadar (3-4 adet dönemi) dra gitmeyi düşünmüyorum. pkoda inofolic tavsiye ediyorlar. bir de geçen ay yumurta takibim yapıldı yumurtam gelişti, gebelik oluşmadı. sen dra gidiyor musun?

Bende bi sorun yok ama olmuo stresten kaynaklanio:( ben genede her ay dr gidiorum dr.mahmut saraoglu ve cok memnunum doktorumdan tavsiye ederim.

Vayyyy hemsolarim benim noruyosunuz gadasini aldiklarim :1:::3:saka bir yana hic noruyosunuz kelimesini hayatimda kullanmam bende mehmet karahancere gidiyrm canlarim:34:

Vayyyy hemsolarim benim noruyosunuz gadasini aldiklarim :1:::3:saka bir yana hic noruyosunuz kelimesini hayatimda kullanmam bende mehmet karahancere gidiyrm canlarim:34:
Kayseriliyim ama yerlisi deilim oyusden olsa gerek bende hic kullanmam noruosunuzu ;)

Bende bu yerlisi kelimesini aklim almiyo yerlisi koylusu farkediyomu sonucta kayserilisin iste burda var zaten oyle ben gayserinin yillisiym diye derler iste ozaman kopp :35:

Back
X