Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Biz uzun zamandir bebek icin ugarsiyorduk ..
Ben adetimin 5. gununden itibaren sabah aksam sogan suyunu icerek bu kuru uyguladim ..
Veee bu gun bu hayirli ve guzel haberi aldim .. Sogan kurunden sonra hamile kaldigimi bugun ogrendim .. Darisi hamile kalmak isten herkeslerin basina .. Yilmayin kizlar , inanmaktan vazgecmeyin .. bu kur gercekten ise yariyor .. dualarim tum hamile kalmak isten kizlar ile birlikte .. Allah herkese gonlundekini versin .. :16::16::16:
Cmmm cook sevindimm....sey cnm bi rahatsizligin var miydi yoksa sadece olmiyor muydu lutfen paylass bizimlr..

Ayrica bende toefl(1)+ pamukkale üniversitesi psikoloji rehberlik danismanlik anabilim dali 4+ dokuz eylül üniversitesi psikoloji davranis bilimleri yuksek lisans 2 = 7 yil okudum ( örgün)
Yani hu nedemek bnde bilimin icinde biri olarak bu kürleri uyguluyorum hatta vede hatta cok yakin uzmanligini almis dr arkadaslarim bile bu kurlerden zaman zaman yararlaniyorlar özetle bu kurleri Prof.İbrahim Adnan Saracoglu kirsal kesimlere deil dogal yasamla kimyevisel maddeler icermeksizin insanlik faydalansin die uzerinde calismalar yapip sunuyor!!!
O bir bilim adami ve de dini butun bir bilim adami !!!
Yukarda nickini hatrliyamadigim arkadasim sen dr.una sorarmisin grip oldugunda hepmi ikac icermis yoksa limon nane hicmi icmezmis :) yada formda kalmak icin yesil cay :)
Sen doktorun erkekse ona karabiber cinsel gucu arttiriyo de bak nasil karabiberle dolasicak yada kadinsa zayiflamak icin ve cinsel arzu icin kirmizi biber yiyorum de bak bakalim o dr ogle yemklerinde ne yigcek :))))

Ayrica bende toefl(1)+ pamukkale üniversitesi psikoloji rehberlik danismanlik anabilim dali 4+ dokuz eylül üniversitesi psikoloji davranis bilimleri yuksek lisans 2 = 7 yil okudum ( örgün)
Yani hu nedemek bnde bilimin icinde biri olarak bu kürleri uyguluyorum hatta vede hatta cok yakin uzmanligini almis dr arkadaslarim bile bu kurlerden zaman zaman yararlaniyorlar özetle bu kurleri Prof.İbrahim Adnan Saracoglu kirsal kesimlere deil dogal yasamla kimyevisel maddeler icermeksizin insanlik faydalansin die uzerinde calismalar yapip sunuyor!!!
Yukarda nickini hatrliyamadigim arkadasim sen dr.una sorarmisin grip oldugunda hepmi ikac icermis yoksa limon nane hicmi icmezmis :) yada formda kalmak icin yesil cay :)
Sen doktorun erkekse ona karabiber cinsel gucu arttiriyo de bak nasil karabiberle dolasicak yada kadinsa zayiflamak icin ve cinsel arzu icin kirmizi biber yiyorum de bak bakalim o dr ogle yemklerinde ne yigcek :))))

Pinarcim valla son noktayi koymussun daha da ustune dicek bisey yok bence :)))

Pinarcim valla son noktayi koymussun daha da ustune dicek bisey yok bence :)))

Simalim sen burdamusin merhabalar tatlim tabi yarin pazar :)
İnan ukalalik olsun diye yazmadim sadece bu kurleri uygulayan kesimin aslinda bilimsel arastrmalari arastirmis insanlarin bilincli tuketiciler olduklarini vurgulamk istedim :)
Ayrica bnim doktorlarim keci boynuzu kurunden tut incire sogana kadar olan islerine hangisi yariyorsa onlari kullaniyorlar :) cunku onlarda biliyor ki artik ilaclar tek basina gunumuz hastaliklariyla basa cikamiyor :)
O eses nickli arkadasim bi gaflete dustu sNirim ki o tarz bilincli konustugunu sanmis :) o dr.a en ufak bi grip enfeksiyonuyla gittiginde bile dr.u ona bol c vitamini tuket diycek ee o c vitaminleri dogadan deilmi :))

İnan ukalalik olsun diye yazmadim sadece bu kurleri uygulayan kesimin aslinda bilimsel arastrmalari arastirmis insanlarin bilincli tuketiciler olduklarini vurgulamk istedim :)
Ayrica bnim doktorlarim keci boynuzu kurunden tut incire sogana kadar olan islerine hangisi yariyorsa onlari kullaniyorlar :) cunku onlarda biliyor ki artik ilaclar tek basina gunumuz hastaliklariyla basa cikamiyor :)
O eses nickli arkadasim bi gaflete dustu sNirim ki o tarz bilincli konustugunu sanmis :) o dr.a en ufak bi grip enfeksiyonuyla gittiginde bile dr.u ona bol c vitamini tuket diycek ee o c vitaminleri dogadan deilmi :))

Merhaba canm burdayim misafirlerim vardi yeni gittiler anca girebildim.soylediklerinde de sana katiliyorum.tabiki doktorlardan Allah razi olsun onlar olmasa halimiz yamandi ama dogada olupta tedavi edici bir suru bitki var doktorlara sordugunda verdiginde tepkilerde belki normal ama bu tur bitkisel seyler var ve biz bunlari biliyorken neden kullanmayalim.her hastaliga verilecek ilacta var ama bu ilaclarin ne kadar aza indirgemeye calissalarda bilinen yan etkileri de var bazen kas yapiim derken goz de cikarabiliyoruz.ben kendi adima soyleyim bitkisel hic bi kuru kullanmaktan cekinmem iyi bir on arastirmayla paylasilan deneyimleri okumakla benim icin uygun olan bitkisel kuru kullanirim ne kaybederim ki.akli basinda insanlariz cok sukur.

Vescim burda hir duzeltme yapmak istiyorum prof.ibrahim a.saracoglu alternatif tipci deil bilakis o bir kimya profösörü İbrahim Adnan Saraçoğlu, bilimsel araştırmaları ile ABD ve Avrupa’da yayımlanan pek çok bilim dergisinde makaleleri yayımlanmış ve uluslararası bilim çevreleri tarafından yakından takip edilen araştırmalara imza atmıştır. Modern tıbbın kabul ettiği pek çok tabu niteliğindeki görüşün değişmesinde önemli bir rol üstlenen İbrahim Saraçoğlu, “Biyoteknoloji ve bilhassa Mikrobiyoloji” üzerinde uzmanlaşmış bir kimya profesörüdür.
Karl Franzes Üniversitesi’nde öğretim görevlisi, AVL Araştırma Merkezi’nde araştırmacı ve yönetici, Viyana Teknik Üniversitesi’nde ise profesör olarak çalışan İbrahim Adnan Saraçoğlu, yayımladığı makalelerle uluslararası düzeyde çalışmalara imza atan bir bilimadamıdır. Kendine ait patentleri de bulunan Saraçoğlu kimya alanındaki çalışmalarına devam etmekte ve günümüzde İstanbul Aydın Üniversitesi’nde profesör olarak hizmet vermektedir. İstanbul Aydın Üniversitesi’nde ileri bitki kimyası ve gıda biyokimyası üzerine dersler vermenin yanı sıra Marmara Üniversitesi’nde de lisansüstü eğitim veren İbrahim Adnan Saraçoğlu, yurtdışındaki üniversitelerin çalışmalarına da yol göstermektedir.

olabilir zorla mı içireceksiniz :19:

Cmmm cook sevindimm....sey cnm bi rahatsizligin var miydi yoksa sadece olmiyor muydu lutfen paylass bizimlr..

bir rahatsizligim yoktu canim.
Korunmak icin 1 yil igne 4 yil ilac kullandim .. Biraktim tam 10 ayni ustune bu kurden sonra hamile kaldim.

kardesim sizene. içmedim içmicem zorlamı içireceksin :19:

Canim bu arada bugun aslanpencesini arastirdimzahide yetis in programindaki o bolumunu bulamadim hocanin ama yazilarinda da 2 cesit aslanpencesi var benim kullanilmasini onerdigim duz yaprakli olan diyor.sen bu programdaki o bolumun linkini bulursan burda paylasir misin?ayni zamanda bilmeyenlerde ogrenmis olurlar

Merhaba canm burdayim misafirlerim vardi yeni gittiler anca girebildim.soylediklerinde de sana katiliyorum.tabiki doktorlardan Allah razi olsun onlar olmasa halimiz yamandi ama dogada olupta tedavi edici bir suru bitki var doktorlara sordugunda verdiginde tepkilerde belki normal ama bu tur bitkisel seyler var ve biz bunlari biliyorken neden kullanmayalim.her hastaliga verilecek ilacta var ama bu ilaclarin ne kadar aza indirgemeye calissalarda bilinen yan etkileri de var bazen kas yapiim derken goz de cikarabiliyoruz.ben kendi adima soyleyim bitkisel hic bi kuru kullanmaktan cekinmem iyi bir on arastirmayla paylasilan deneyimleri okumakla benim icin uygun olan bitkisel kuru kullanirim ne kaybederim ki.akli basinda insanlariz cok sukur.

Dimi ama ;)
Neyse bu konu uzar gider biz sosyal msjimizi vermis olduk bu vesile ile :))
Ee sen neler yaptin testere disli aslan pencesini aldinmi bn bugun basladim icmeye bu aslan pencesi olusan bebegin rahine tutunmasinida sagliyormus yani cifte kavrulmus sekerim :))

Dimi ama ;)
Neyse bu konu uzar gider biz sosyal msjimizi vermis olduk bu vesile ile :))
Ee sen neler yaptin testere disli aslan pencesini aldinmi bn bugun basladim icmeye bu aslan pencesi olusan bebegin rahine tutunmasinida sagliyormus yani cifte kavrulmus sekerim :))

neyin kafasını yasıyosun sen :19:
muhatabım degilsiniz işinize bakın :34:

neyin kafasını yasıyosun sen :19:
muhatabım degilsiniz işinize bakın :34:

Eses nickli mental arkadasim uslubuna dikkat et dava ederim seni !
YZinin burasindan deilde ilk basindan okusaydin belki boyle bir gaf yapmanin tasasini yasardin :) senin baska yazilarinida takip ettim konularda pek sanirim burda sevilmiyorsun ama biz senide seviyoruz tmm simdi bu blog da deilde baska blogda bni elestirebilirsin musade ettim :)
Ama burda olmaz cunku burda sadece sen ve ben yokuz diger arkadaslarim bnmin icin cok kiymetli onlar anne olmaya hazirlaniyorlar bu sebeple onlari strese sokmaya hakkin yok bnide tesvik etme ok ii geceler sana ;)

Simalim sen stres yapma ok bn halledebilirim bnim isim bu sen rahat ol ki yumurtalarin etkilenmesin
Bu arada aslan pencesi testere disli olucak canimcim video su anda acamiyorum biliosun kitap yZdigim icin ayni anda tabletim kasiyor ama yarib soz bulcam ok

Son düzenleme:
tesekkur ederim kizlar ..
evet ilk denemem ve hemen kurden sonra hamile kaldim ..
Allahim isteyen herkeslere nasip etsin .. cok guzel bir duygu .. uzun zamandir bekledigimiz icin baya baya agladim ama mutluluktan ... allah herkeslere nasip etsin .. dualarim sizler ile kizlar .. yilmayin , inanin , bol bol dua edin ..sabir .. sabir .. sabirin sonu selamet kizlar ..

canımmm gebeliğin hayırlı olsun, Rabbim seni ne güzel sevindirmiş. sağlıkla gelsin bebeğin. ve bu olumlu gelişmeyi bizimle paylaşmayı unutmadığın için de ayrıca teşekkür ederiz :)

Hahaha mkrden dunyaliya:) ya rahat olabilsem olcak aslinda ama yapamiorm hayirlisi demekki zamani var onu bekliorum:)

evet canım hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah. bak ben de 15 aydır bekliyorum. Rahman bizleri de sevindirecek. elhamdulillah ;)

Vescim burda hir duzeltme yapmak istiyorum prof.ibrahim a.saracoglu alternatif tipci deil bilakis o bir kimya profösörü İbrahim Adnan Saraçoğlu, bilimsel araştırmaları ile ABD ve Avrupa’da yayımlanan pek çok bilim dergisinde makaleleri yayımlanmış ve uluslararası bilim çevreleri tarafından yakından takip edilen araştırmalara imza atmıştır. Modern tıbbın kabul ettiği pek çok tabu niteliğindeki görüşün değişmesinde önemli bir rol üstlenen İbrahim Saraçoğlu, “Biyoteknoloji ve bilhassa Mikrobiyoloji” üzerinde uzmanlaşmış bir kimya profesörüdür.
Karl Franzes Üniversitesi’nde öğretim görevlisi, AVL Araştırma Merkezi’nde araştırmacı ve yönetici, Viyana Teknik Üniversitesi’nde ise profesör olarak çalışan İbrahim Adnan Saraçoğlu, yayımladığı makalelerle uluslararası düzeyde çalışmalara imza atan bir bilimadamıdır. Kendine ait patentleri de bulunan Saraçoğlu kimya alanındaki çalışmalarına devam etmekte ve günümüzde İstanbul Aydın Üniversitesi’nde profesör olarak hizmet vermektedir. İstanbul Aydın Üniversitesi’nde ileri bitki kimyası ve gıda biyokimyası üzerine dersler vermenin yanı sıra Marmara Üniversitesi’nde de lisansüstü eğitim veren İbrahim Adnan Saraçoğlu, yurtdışındaki üniversitelerin çalışmalarına da yol göstermektedir.

canımmm alternatif tıpçı demedim ki hocayla ilgili. onun kimyacı olduğunu biliyoruz. fakat kürler, ot çöp gözüyle bakılan bitkiler alternatif tıp olarak görülüyor o yüzden bu terimi kullandım. ayrıca hocanın bir diğer unvanı da "modern otacı" biliyoruz ki. bu açıklamalar da ilmine saygı duyduğumuz hocamızı biraz olsun tanımak ve saygı duymak adına destek olur inşaAllah. ;)
elbette faydasını görenler olabilir,ben sadece hic kullanmadıgımı yazdım.

Hem size hicbir sorum falan yokkk :34:

kardesim sizene. içmedim içmicem zorlamı içireceksin :19:

olabilir zorla mı içireceksiniz :19:

eses07 seni anlıyorum. bak hepimiz zor süreçlerden geçiyoruz ama umutla yolumuza devam ediyoruz. burası "soğan kürü kullananlar" topiği yavrum, gelip burada soru sorup, iki laf atıp sonra da çocukça tavırlara girmen hoş değil. rahat ol lütfen, kendine uygun topiklere takıl ya da. çünkü biz arkadaşlarla birbirimize güzel destek oluyoruz ve şifa Allahtan diyerek kürlerimizi güvenle uyguluyoruz. rahatsız edici tavırlara girmeye gerek yok. hadi git :D

Son düzenleme:
size noluyor gene hayırdır :9::9:

Hepimiz bi amac icin burdayiz.biseyler arastirip buraya gelmisiz bilmedigimiz eksik kaldigimiz noktalarda da fikir alisverisi yapip birbirimizden biseyler ogrenmeye calisiyoruz ve en onemlisi birbirimize destek oluyoruz ama biri cikipta bizi geriyosa kimse kusura bakmasin muhatabimiz degildir.

Hepimiz bi amac icin burdayiz.biseyler arastirip buraya gelmisiz bilmedigimiz eksik kaldigimiz noktalarda da fikir alisverisi yapip birbirimizden biseyler ogrenmeye calisiyoruz ve en onemlisi birbirimize destek oluyoruz ama biri cikipta bizi geriyosa kimse kusura bakmasin muhatabimiz degildir.

kusura bakmayın siz kendi kendinizi geriyorsunuz. bi sogan kürü icmedim diye neler yaptınız bana size iyi icmeler cnm byyy :3::3:

Simalim sen stres yapma ok bn halledebilirim bnim isim bu sen rahat ol ki yumurtalarin etkilenmesin
Bu arada aslan pencesi testere disli olucak canimcim video su anda acamiyorum biliosun kitap yZdigim icin ayni anda tabletim kasiyor ama yarib soz bulcam ok

Tamam canim bende 2.kure kadar icmeyi dusunuyorum yarin cikamayabilirim disari ama ptesi gidicem aktara.ne olcude kullanicaksin canim sen kimisinde gunde 2 defa dio kimisinde 1 defa ?

Back
X