Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım inşallah hamilesindir ki hamilesin gibi gözujkuyor hayırlısıyla rabbim kucagına almayı nasıp etsin inşallah darısı bızlerın başına inşallah. Benım sana bır sorum var daha yenıyım bu konuda tam okuyamadım gecmısını sogan kurunu yaptın mı tam olarak yaparken nasıl bır tepkıme oluyordu vucudun da bılgı verırısen sevınırım şimdiden teşekkurler :)
Merhabalar bende bu ay soğan kürü uyguladım,bugünlerde adet olmam gerek yüreğim azımda bekliyorum.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
aminnn canım inşallahhhh hamilesindirrr :)
kaynattıktan sonra 15 dk kadar bekletiliyor canım sonra süzüp yudum yudum içiliyor. ay yudum yudum derken saçma oldu yani yavaş yavaşkizlar aklima takildida sogan kurunu yaparken kaynatiyorz ya suzdukten sonrami ilimasini bekliyorsunuz yoksa suzmeden mi ilimasini bekliyorsunuz
deryacığım hoş geldin canım evlilikte çiçeği burnundasın henüz. bak. başta stresi hayatımızdan uzak ediyoruz. biliyorsun hastalıkların en büyük sebebi stres. o yüzden umutla yola devam. evet benim çok yakın bir akrabam aynen senin yaşadığın gibi adetleri ergenlikten beri çok sıkıntılıydı ama şimdi doğal yolla olan 2 çocuğu var üstelik farlutal, iğne gibi adet söktürücülerle bile adet olamıyor. çok ilginç. o yüzden sen soğana başla ve 3-4 ader dönemi 15 er gün kür uygula, şifa olacak inşaAllah. bolca dua ve umutttmerhabalarbende 16 yaşımdan beri ilaçsız adet olamıyordum . evlenmeden önce ilaçlarla adet oldum olmadım derken geçti ancak evlendikten sonra 2 ay kendiliğinden adet oldum sonra gene yok
benim için mesele artık adet olmakta değil bebek sahibi olmak istiyorum ve olmıcak diye çok korkuyorum
henüz 7 aylık evliyim ama doktora gitmeye başladım pco var dedi biliyordum zaten öce söktürücü sonra klomen verdi yumurta takibine başladı olmadı. bu ay ikinci kez klomen verdi ve dozunu arttırdı. bende evde soğan kürüne başladımbu şekilde hamile kalan varmı ya artık tek derdim bu oldu
![]()
pınarımmm biz de seni seviyoruz canımm sen de iyi ki varsın.Sanal aktar hahah kiyamam sana bebegim inan gozumde tutuyosunuz saka degil laf olsun hic deil sizler hayatimin cok degerli yerindesiniz dokundugum gozune baktigim cok seyi paslastigim vede paylastigim bircok insanlardan daha ozel yerdesiniz kuzeyim simalim ve sen ilk siralamadasiniz iyiki varsiniz ..
Ki gercek isimlerinizi bile bilmiyorum![]()
zeynepciğim bu durumda hoca 15 günlük kür kafidir diyor. bence sen incir kürüne başla hemen. eşine de keçiboynuzuİnşşş. cnm şifa olur bende kist falan yok cnm açıklanamayan infertilite grubuna giriyoruz acaba bidaha sogan kürü yapmama gerek varmıdır sence
canım teşekkür ederim ya sağ ol sen de çok incesin. napalım burda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz, şifa bulmak için uğraşıyoruz hep birlikte. bir kadının en büyük ihtiyaçlarından biri de anne olmak. bu fıtratımızda var. o yüzden hepinizi çok iyi anlıyorum ve yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana. Allah tez zamanda hayırla nasip etsin hepimize anneliği.Vesdeniz sen çok yardım sever ve herseyi tek tek anlatan birisin.cok teşekkürler verdiğin bilgiler ve yardımlar için.bu arada saraçoğlu inatçı pko için 15+10 +10 seklinde kür yerine 15+15+15 lik kürü tavsiye ediyor değil mi?
Ben şöyle bireeyden bahsedeyim size.
Ben 2 yıl doğum kontrol hapı kullandım.ilk başta adet düzensizliğim vardı 2 yıl evvel. Daha sonra onun için başladım.sonra evlenınce korunma amaçlı.duyuyorum ki doğum kontrol hapını bırakanlar pkolu ise aylarca regl olamıyor.ben eylül ayında yani 5 ay evvel hapı bıraktım.2 hafta gecikti regl.ama sonunda adet oldum.sonrasında haftalarca kahve rengi akıntılar oldu.ve dedim bu böyle olmayacak.birseyler yapmam lzm.haplarla nereye kadar.dedim bi soğan kürü yapayım.ilk seferde 10 gün kadar uygulayabildim.o dönem 20lik diş çektirince bırakmak zorunda kaldım.ama adet oldum şükür.sonraki ay yıne soğan kürü uyguladım onu da tamamlayaöadım 11 gün kadar uyguladım sonra yurt dısı seyahatine gitmek zorunda kaldım 33. Gün şükür regl oldum. İlk defa bu ocak ayında adam gibi uyguladım 15 gün yine adet oldum ama 25. Gün geldi yani biraz daha erken tarih oldu. (Ama regl düzene oturmaya başladı yine de...)Sonra lh değerimi ölçtürdüm 32 çıktı hormonum.baya yüksek doktor da şaşırdı.bıraz doğum kontrol hapı kullanmanın verdii allak bullak olma durumu sanırm. Yılmayacağım soğan kürüne bu ay aynen devam. Ben 15+10 +10 Yerine 15+15+15 lik kür uygulamayı düşünüyorum. Malum 2 yılık doğum kontrol hapı geçmişinden dolayı. Sen ne dersin?
canım bu durumu soğan kürü uygulamadan evvel de yaşıyor muydun? yani 10 gün sonra başlayan lekelenmeleri? çünkü bir dönem ben de yaşadım bunu ve çok kötü bir duygu, adetlerin arası çok kısa sürüyordu. sürekli lekelenme oluyordu, ben smear testi yaptırmıştım. sükür temiz çıkmıştı. sen de yaptırmadınsa yaptır canım. ama temiz çıkar inşaAllah. ben ona anlam verememiştim. dr da açıklamamıştı. sonra araştıra araştıra bi yerde tek satırlık bir yazı bulup rahatlamıştımHa bu arada birsey daha neden bilmiyorum bende adet bitiminden 10 gün sonra fln once sarı-beyaz arası renkte kremsi akıntı sonrası takip eden günlerde kahverengi akıntılar gelliyor sonrasında adet oluyorum.bu soğan küründen mi acaba? Yani kistleri fln mı eritiyor ki...ne dersin?
kubbaacığım betaHCG ye bakılıyor. değeri 0-5 arasındaysa negatif. 5 ve üzeriyse pozitif deniyor. henüz görmedik onuarkadaşlar bende az bir akıntı var ama o da her zaman olandan yani artı bir durum söz konusu değil bugün bir hafta oluyor inşallah iyi geliyordur
kan tahlilinde hangi değerden hamiş olduğunuz anlaşılıyor?
seher hadi bakalım biz de bekliyoruz heyecanla. haber vermeyi unutmaMerhabalar bende bu ay soğan kürü uyguladım,bugünlerde adet olmam gerek yüreğim azımda bekliyorum.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
seliiiiinnn harika bir haber bu.Canim evet dun yaptirdim 17,5 cikti degerim klinikte yaptirdim gebelik var gorunuyor ama birkac gun sonra tekrarlayin dediler haftasonu icin doktorumdan randevu aldim canim sanirim asil kendi doktorum hamilesin demeden inanmiycaminsallah bir sorun yoktur ve hayalim gercek olur gelismeleri bildiririm
![]()
Tabiki haber veririm ama kasık ağrılarım başladı bile sanırım bu ay da olmadıkaynattıktan sonra 15 dk kadar bekletiliyor canım sonra süzüp yudum yudum içiliyor. ay yudum yudum derken saçma oldu yani yavaş yavaş
deryacığım hoş geldin canım evlilikte çiçeği burnundasın henüz. bak. başta stresi hayatımızdan uzak ediyoruz. biliyorsun hastalıkların en büyük sebebi stres. o yüzden umutla yola devam. evet benim çok yakın bir akrabam aynen senin yaşadığın gibi adetleri ergenlikten beri çok sıkıntılıydı ama şimdi doğal yolla olan 2 çocuğu var üstelik farlutal, iğne gibi adet söktürücülerle bile adet olamıyor. çok ilginç. o yüzden sen soğana başla ve 3-4 ader dönemi 15 er gün kür uygula, şifa olacak inşaAllah. bolca dua ve umuttt![]()
pınarımmm biz de seni seviyoruz canımm sen de iyi ki varsın.
zeynepciğim bu durumda hoca 15 günlük kür kafidir diyor. bence sen incir kürüne başla hemen. eşine de keçiboynuzuşifa olsun inşaAllah canımm
canım teşekkür ederim ya sağ ol sen de çok incesin. napalım burda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz, şifa bulmak için uğraşıyoruz hep birlikte. bir kadının en büyük ihtiyaçlarından biri de anne olmak. bu fıtratımızda var. o yüzden hepinizi çok iyi anlıyorum ve yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana. Allah tez zamanda hayırla nasip etsin hepimize anneliği.
sorularına gelirsek, evet pko durumunda lh yüksek oluyor belli ki lekelenmlerin ondan oluyor canım. ben de 15 +15+15 şeklinde uygulayacağım. benim de lh , fshden yüksekişte bu yumurtalama bozukluğuna işaret ediyor. bak hoca bu durumda testere dişli aslan pençesi önermişti. ben 3-4 adet dönemi soğan uyguladıktan sonra aslan pençesi kullanacağım inşaAllah. tabii o zamana kalmadan muradımıza ermek duası ile...
canım bu durumu soğan kürü uygulamadan evvel de yaşıyor muydun? yani 10 gün sonra başlayan lekelenmeleri? çünkü bir dönem ben de yaşadım bunu ve çok kötü bir duygu, adetlerin arası çok kısa sürüyordu. sürekli lekelenme oluyordu, ben smear testi yaptırmıştım. sükür temiz çıkmıştı. sen de yaptırmadınsa yaptır canım. ama temiz çıkar inşaAllah. ben ona anlam verememiştim. dr da açıklamamıştı. sonra araştıra araştıra bi yerde tek satırlık bir yazı bulup rahatlamıştımpkoda çatlamamış bi sürü yumurta oluyor ve hormonlar bozulduğu için lekelenmeler oluyor. ama eğer soğanla birlikte başlamış bir lekelenmeyse evet hoca bir yerde böyle bir soruyu yanıtlamıştı. lekelenme olabilir diye. en güzeli soğan canım biz devam edelim. şifa olacak Allahın izniyle
kubbaacığım betaHCG ye bakılıyor. değeri 0-5 arasındaysa negatif. 5 ve üzeriyse pozitif deniyor. henüz görmedik onu
seher hadi bakalım biz de bekliyoruz heyecanla. haber vermeyi unutma
seliiiiinnn harika bir haber bu.hadi inşaAllah hayırla canımm... seni de ekleyelim hemen göbekliler listesine
![]()
Canım smear testi temiz.
Onunla alakalı sıkıntım yok.
Sanırım dediğin gibi çatlamamış yumurta meselesi.
Bu arada arkadaşa dediğine çok katılıyorum.bu pko denilen öldürmeyen ama süründüren sendromun en büyük düşmanı stres.ben stresin hat safhada oldu zamanlar adetimin bıçak gibi kesildiği zamanları biliyorum. Ne zaman ki eşim sağolsun gamsız olmayı öğrendim bişeyler daha çok yoluna girdi bünyemde. gamsız hayat+ sebze meyve ağırlıklı doğala yakın beslenme + aktif hayat ve soğan kürü hayat tarzımız olmalı...
gamzeciğim hoş geldin. ara kanama değil o aslında. eğer myom kist pko gibi durumlar varsa oluyor. bu da etki ettiğini gösteriyor. çünkü hoca benzer bir soruya şöyle bir açıklama yapmış. hem hormonlarınız düzene giriyor hem de adetiniz demiş. aramızda bir zararını gören olmadı![]()
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin :) çok zormuş beklemek![]()
Bencede cok zor kuzum ama sabrın sonu selamettir inşallahh ...
birsey soracagım canım sogan kürü kullanırken yumurtalıklarında ya da herhangı bıryerinde agı acı oluyormuydu ?
Hayirdir gece gece burdasin bebisim :) neise bn yatiyorum canimcim gorusuruz iyi uykular optum hoscakal..