Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Allah a şükür az önce ağladım iş yerinde bir arkadaş gelmişti eşi hamile hayırlı olsun cok sevindim dedim oda bana ne o sende tık yok dedi bana uzuldum yerime geçtim ağladım sonra ıs yerinden biri geldi işte eşim hamıle dedı hayırlı olsun dedim çok sevidim oda bana ne o suratın dustu sankı dedi kenara çekildim sessizce ağladım moralım cok bozuk zaten kahverengi akıntılarım çoğaldı adet olacam kesin

canıım enimm ağlama ağlama lütfen ağlamaaaa..insan bu konuda çook hassas oluyoor sana nasıl dediler bilmiyoru ama sen yanlış anlamamışsabn onları çook ayıp etmişleerr..ALLLAH ım havale ett başka bişey demeee.....RABBİM en güzelini bilir herşeyde vrdır bir hayırr........

canıım enimm ağlama ağlama lütfen ağlamaaaa..insan bu konuda çook hassas oluyoor sana nasıl dediler bilmiyoru ama sen yanlış anlamamışsabn onları çook ayıp etmişleerr..ALLLAH ım havale ett başka bişey demeee.....RABBİM en güzelini bilir herşeyde vrdır bir hayırr........

biliyorum belki bişey kasmetmemişlerde olabilirler ama ben okadar hassasim ki artık kendimi eşimi küçük görüyorum sanki

Merhaba arkadaşlar 21 şubatta adet olmuştum. Soğan kürüm bugün bitti.adetime bir hafta var . Ama kasıklarımda aşırı ağrı var bacaklarıma kadar vuruyor. Bir de akıntım var su gibi. Bugün doktora gittim progestan tetkiklerini istedi kan verdim. Ultrosondan da baktı ama hiç birşey sölemedi tetkiklerin çıksın yumurtalar çatlamışmı diye bakarız dedi. Yine hamile değilmiyim yaa :((( olsa doktor göürürdü dimi. Yoksa bir hafta kala ultrasonda görünmezmi? Dayanamayıp evde oncomed testte yaptım ama negatif :(

Kızlar soğan kürü uygulamıştım ama bu ay işe yaramadı.Bugün test yaptım.Maalesef negatif :((((

Sogan kurunu bitirdim 22.gunumde de doktora gittim canim kasiklarimda da batmalar oldu hem de pko gecmis mi diye bi sorun yokmus batmayi olusturacak ama pkolar duruyomus.. buyumus yumurta goremiyorum dedi ben de diyorumki acaba yumurta dollenmisse gelismis yumurta gorememesi normal degil mi?
Tabi pkolu olarak bunun olma ihtimali cok dusuk ama aklina geliyo iste insanin..

naffi canım eğer yumurtlamışsan ultrasonda görülmeyebilir. yani zaten 22. güne yumurta filan kalmaz. tabii düzenli yumurtlayanlar veya yumurtlayabilenler için geçerli bu. mesela ben ilaç kullandığımda 14.gün gibi yumurtlamıştım.
bu arada ben de pkoluyum ve kür kullandığın ilk aydan yumurtalıkların tertemiz olması pek de olası değil. tabii böyle olanlar da var. ben 2.ayımı da 15 gün uygulayarak bitirip adet oldum mesela. adetim bittikten 2-3 gün sonra tekrar başlayıp 15 gün daha uygulayacağım inşaAllah. ancak temizleniyordur. hem hormonlar normale dönecek hem de o sıra sıra dizili inciler eriyecek kolay mı :34:

Merhaba arkadaşlar 21 şubatta adet olmuştum. Soğan kürüm bugün bitti.adetime bir hafta var . Ama kasıklarımda aşırı ağrı var bacaklarıma kadar vuruyor. Bir de akıntım var su gibi. Bugün doktora gittim progestan tetkiklerini istedi kan verdim. Ultrosondan da baktı ama hiç birşey sölemedi tetkiklerin çıksın yumurtalar çatlamışmı diye bakarız dedi. Yine hamile değilmiyim yaa :((( olsa doktor göürürdü dimi. Yoksa bir hafta kala ultrasonda görünmezmi? Dayanamayıp evde oncomed testte yaptım ama negatif :(

gizemm. ultasonda gebeliğin görünebilmesi için en az 6 haftalık olması gerekiyor. senin daha adet zamanın bile gelmemiş.:53:

Kızlar soğan kürü uygulamıştım ama bu ay işe yaramadı.Bugün test yaptım.Maalesef negatif :((((

leyliferay, ne için kullanmıştın? kist mi vardı? soğan kürü kistik yapılar ve akıntı üzerinde etkili. soğan vesilesi ile rahim ve yumurtalıklar temizlendikten sonra sağlıklı yumurta gelişimi için havuç-incir kürü öneriyor Saraçoğlu.

biliyorum belki bişey kasmetmemişlerde olabilirler ama ben okadar hassasim ki artık kendimi eşimi küçük görüyorum sanki

as86, seninle bu konuyu daha önce konuşmuştuk sanırım. :34: böyle düşünme. herkesin imtihanı farklı. sen ve eşin sağlıklı ve toplumda yeri olan bireylersiniz. neden bebeğin olmaması insanı küçük düşürsün ki, çok saçma! Allah tüm dileyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tabii. ama düşünce tarzın çok stresli olduğunu gösteriyor ki bu da gebe kalmayı ve yaşam kalitesini olumsuz etkileyen en büyük etken. toparlan ve umutla yola devam et lütfen. ben de 1,5 yıldır beklediğim halde, "istiyorum, Allah nasip ederse olur, etmezse yapacak bir şeyimiz yok" diyorum. kimse de bir daha yorum yapmıyor. bu eziklik hissedilecek bir durum değil! Rahman, hayırlısını nasip etsin.

Nerdesiniz kizlar ya ne sen ne pinar kimse ortalarda yok ne haldesiniz sen nasilsin vesdeniz bana bu metforminler cok yaradi gecen ay tam 28 gun adet oldum kismetse pazartesi adetim gelecek mi diye dusunuyorum hayirlisi sen naptn polikistik overin gecti mi..

hemşehrim naber :1: canım sevindim adetin düzene girmesine. ben hala soğan küründeyim ya metformine başlamadım, daha doğrusu doktora gitmedim henüz. soğanı bu ay da kullanayım diyorum. adetim biraz gecikmeli geliyor iki aydır soğan uyguladığım için diye düşünüyorum ama bu benim için olumlu bir şey. çünkü ben sık adet olurdum. demek düzene giriyor diye seviniyorum kendi kendime. haziran gibi kontrole gitmeyi planlıyorum. tabii o zamana gebelik oluşmazsa. çok umutluyum inşaALLAH. :16: Sen kürü kullanıyor musun hala, yoksa sadece metformin mi? neler yapıyorsun canım.:34:

öyle mi yani hala hamile olabimek için umudum var mı :) ama gebelik testide yaptı o da negatif gerci daha bir hafta var ama :D

idrarda bir hafta kala belli olur mu hiç daha yoldadır rahme bile ulaşmamıştır yavrucak :) elbette ihtimal var. inşaAllah bize kısa zamanda müjde verirsin. dua edelim ve bekleyip görelim. :16:

idrarda bir hafta kala belli olur mu hiç daha yoldadır rahme bile ulaşmamıştır yavrucak :) elbette ihtimal var. inşaAllah bize kısa zamanda müjde verirsin. dua edelim ve bekleyip görelim. :16:

aminnnn canım iyiki böyle bir konu acmıssınız yaa okudukca hepimiz için duygulanıyorum :( allah hepimizin yardımcısı olsun:) iyiki varsınız moral melekleri :)

aminnnn canım iyiki böyle bir konu acmıssınız yaa okudukca hepimiz için duygulanıyorum :( allah hepimizin yardımcısı olsun:) iyiki varsınız moral melekleri :)

:) sağ ol canım. hepimiz yavrularımıza kavuşmak için gayret sarf ediyor ve dua ediyoruz. inşaAllah burdan pozitif gelişmelerimizi paylaşıp, sevincimizi ziyade etmemiz nasip olur. dua edelim bolca. :16:

leyliferay, ne için kullanmıştın? kist mi vardı? soğan kürü kistik yapılar ve akıntı üzerinde etkili. soğan vesilesi ile rahim ve yumurtalıklar temizlendikten sonra sağlıklı yumurta gelişimi için havuç-incir kürü öneriyor Saraçoğlu.

Pko var bende.Adetimi düzenler ve gebe kalmama faydası olur diye kullanmıştım.Ama regl de olamadım testte negatif çıktı.İncir kürünü pkolulara tavsiye etmiyorlar diye duymuştum o yüzden uygulamadım.

canım benimm u konud belli ki iyiki hassaslaşmışn..senn gibi bende o duyguya düştüm kendimi eksik gii hissettim ama dedim saçmalamaa..senin elnde mii..ALLAH iblir ne zaman olacağını o yüzden sıkıntı yapmaaa canım benim olumlu düşün ki olumlu olsun.....

yook canım gözükmezmişş ultrasyonda......

hayılısı olsun canım benim..ALALH ım hepimize tez vakitte nasip etsin..........

canım benimm u konud belli ki iyiki hassaslaşmışn..senn gibi bende o duyguya düştüm kendimi eksik gii hissettim ama dedim saçmalamaa..senin elnde mii..ALLAH iblir ne zaman olacağını o yüzden sıkıntı yapmaaa canım benim olumlu düşün ki olumlu olsun.....

yook canım gözükmezmişş ultrasyonda......

hayılısı olsun canım benim..ALALH ım hepimize tez vakitte nasip etsin..........

Amin cnm sağol.Burdaki gönlü güzel insanlar sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum.Allah hepinizden razı olsun.

tatlım sorun yok allah a şükür ama kahverengi akıntım her ay oluyor ama bu ay çok oldu neden bilmiyorum reglime az kaldı bakalım bol bol dua et tatlım bana da progestanı neden kullanıyorsun peki

Allah a şükür az önce ağladım iş yerinde bir arkadaş gelmişti eşi hamile hayırlı olsun cok sevindim dedim oda bana ne o sende tık yok dedi bana uzuldum yerime geçtim ağladım sonra ıs yerinden biri geldi işte eşim hamıle dedı hayırlı olsun dedim çok sevidim oda bana ne o suratın dustu sankı dedi kenara çekildim sessizce ağladım moralım cok bozuk zaten kahverengi akıntılarım çoğaldı adet olacam kesin
Canim ya:5:uzulme biraz bazi insanlarin usluplari farkli senin gibi hassas kisilerinde ister istemez kalbi kiriliyo bak tatlim cok sukur cok ciddi saglik sorununda yokmus insanlar neler yasiyo atlatiyo cok hastalikta var ama tip ilerledi cogu hastaligin tedavisi var sen moralini yjksek tut canim..progestani ben adetimi duzenlesin diye kullaniyrm ayrica dusuge menopoza regli oncesi sendromlara kisirliga iyi geliyo birde basimi dondurmese iyi olacak ya neyse...

Yerler seni eti puf :) seni burda bulduguma sevindim facede de yoktun :) aaaa kimler hamile yoksaaaaaa senmi kuzum ?
Gecmis sayfalari okuycaktim neler olmus bitmis die fakat sistem deismis yada bnde acilmio :(
Bu cok guzel bi haber iyi olmana herseyin yolunda olmasina cok sevindim :)

Ben klomeni kullandim bittikten bir sure sonra 7 martta dr.a gittik esimle ultrasonla bakti hormon tahlili yapti tahlillerim harika cikti ultrasonda 1 tane 2 cm buyuklugunde yumurtladigimi gordu hemen catlatma ignemi vurdu ovitrelle 2 doz bi su yapti etkili olsun die fakat ilac offf allahim fenaydi :)))
Sonra ertesi gun dogum gunum de yani :))) gece saat 12-1 arasi iliski dedi fakat misafirler vardi 3 te oldu :(( gun asiri iliski verdi :S bide cok sistim canim sıkıldı aldigim kiloya saclarimin rengini deistrdim sariya dondum :))) cok istahliyim fakat cok duygusal oldum herseye agliyorum migdem bulaniyo uykuya cok duskunlestim doktorum igneden dedi bide progestan verdi agizdan aliniyomus fakat bana fitil olarak at dedi rahim kalinlassin guzelce dedi bide yan etkileri daha az dedi simdi gunde 1 defa fitil olarak atiyorum vajenden sonra uzaniyorum 1 saat hic kalkmadan uzaniyorum

Canlarim guzeller guzeli arkadaslarimmmm herbirinizi cook ozledim :)
Nasilsiniz nasil gidiyo hayat ?
Neler olmus bitmis buralarda son geldigim gunden teker teker okuycam simdi :)

Ooooo h.geldin:42: canim nerelerdeydin sen asil biz seni ozledik:16:iyi haberlerine sevindim İns emeklerin bosa gitmez...guzel haberler verirsin :49:

Back
X