Merhaba vesdeniz ilaci yaklasik 1 bucuk ay kullaniyorum 4 kg verdim asiri derece yemek tiksinmesi oldu bende 64 kg dm 60 kg oldum ilacmin bitmesi 1 ay var metforminle sogan kuru bir arada uygulanamiyormus heralde etkisi oldugu icin beklemelerdeyyim pzrtesi adet olmam lazim umarim vaktinde olurum bu arada cnm ben isvicrede yasiyorum aslen makedonyaliyim ama foruma kayid olabilmek icin attim bi yer oyle iste umarim her sey yoluna girer..
kusura bakma canım başka bir arkadaşla karıştırmışım. olsun hepimiz dünyalıyız ve hepimiz kardeşiz

sanırım sen metformin kullanırken soğanı da kullanıp üzülmüş sonra soğanı bırakmıştın değil mi? ya burası son zamanlarda çok hareketli canım. o yüzden bazen isimleri ve durumları karıştırıyorum. ama kilo vermene sevindim. ben de bu ay soğan kullanmaya devam edeyim de tekrar endokrine giderim. hadi inşaAllah hayırlı haberlerimizi paylaşmak nasip olur canım
Vesimmm ayyy evet yaaa cok guzeldi fazla kisi yoktu biz bizeydik bak simdi biz eskidik :))))) şen şakrakti buralar :) listemiz vardi hii listede ilk siradaydim o listeyi bulalim baride birbirimizi takip edebilelim :))) bn 2 kur bitirdim 3. Yu yapnadim adetimede 7 gun kaldi zaten :))) sen neler yaptin nasil gidio hersey yolundami bebisim ?
kız pınaaarrr nerlerdesin sen hayırsız

topiğimiz öyle hareketli ki artık isimleri durumları karıştırmaya başladım inan. ama güzel oluyor. sırayla müjdeler gelecek ve geldikçe bizlere sevinç, moral olacak inşaAllah. liste ii zor haliyle, çok kalabalığız çünkü

hadi az kalmış inşaAllah müjdeni alırız bu ay. ben aynı canım, 3. kürüme başlayacağım birkaç günden. 15 gün daha ugulayıp ardından hayıt tohumuna geçmeyi planlıyorum. hazirana kadar da bekleyip sonuç alamazsam doktora gideceğim inşaAllah. işte böyle. sen de özletme kendini, uğra buralara.
Pko var bende.Adetimi düzenler ve gebe kalmama faydası olur diye kullanmıştım.Ama regl de olamadım testte negatif çıktı.İncir kürünü pkolulara tavsiye etmiyorlar diye duymuştum o yüzden uygulamadım.
leyliferay, ben de pkoluyum evet doğru o zaman, çünkü incir beni de korkutuyor, cesaret edemiyorum ama pkolu olup uygulayan ve sonuç alanlar olmuş ama soğan kürüne devam etmeni öneririm. gerçi adet olamamışsın

ben bu aralar hayıt tohumunu araştırıyorum ve pkolularda çok işe yaradığını okudum. 3. ay soğan uygulamam olacak bu ay. birkaç günden başlayacağım inş. , ve bu ay artık soğanı bitirip hayıta geçmeyi düşünüyorum. sen de bir araştır istersen.