Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

İlgin için teşekkür ederim. Sen hamile kaldın mi? Esin için herhangi bir kür uyguladinizmi? Keçiboynuzu kuru diye birseyden bahsediyorlar bilgin varmi?

Ben daha hamie kalamadim bu 2.kurum canim esimde bir problem yok ama keciboynuunu denedim ben esimde bakalim bu ay ne olcak adetim nisanin 8 de beklemedeyim

Arkadaşlar merhaba 9 yıllık evliyim. İlk 3 yıl bebek düşünmediğimiz için eşim korundu. Sonrasında korumayı bıraktık
Ama bu seferde bebeğimiz olmadığını anladık. Doktora gitmeye başladık. Adet düzensizliği dışında herhangi bir sorununuz olmadığını söyledi ama yinede bebeğimiz olmuyordu. Sonrasında 1 kez aşılama yapıldı oda tutamadı :(( bu doktor serüvenim olalı yaklaşık 3 yıl oluyor bayağı uzun sürdü vurulduğum iğneler içtiğim ilaçlar sayesinde bayağı bir kilo aldım. Sonrasında bıraktım allahtan dedim hayırlısı değilmiş dedim ne dediysem kendimi kandıramadım su an 30 yaşındayım eşimde 35 artık bir tane olmasını ilk istediğim günden daha fazla istiyorum. 27/11/2009 yılında hasankeyfin açılmış olan bu sayfayı en başından bu güne kadar okudum. Her gebeyim arkadaşlar mesajını okuduğumda sevinçten daha fazla ağladım mutlu oldum ve umutlandım. Şimdi sizden yardim istiyorum. Soğan kurunu yapmak istiyorum bugün adetimin 2. günü nasıl başlıycam ne kadar içicem 15. Gün sonrasında ne zaman tekrar başliycam adetimin düzensiz olduğunu tekrar hatırlatmak isterim. Eşim içinde bir kür uygulamalimiyim nasıl olmalı ve nasıl içmeli. Lütfen yardımlarınızı ve dualarinizi eksik etmeyin. Güzel Rabbim hepimiz gölündeki bebek isteğini umarım bir gün gerçekleştirir.

Aramiza hoşgeldiniz inş şifa olur. Duada cok önemli dua etmeyide ihmal etmeyelim.
Bizimde henüz yok bizde yedi yillik evliyiz ümitle bekliyorum inş. Yaşamayan bilmez zor ama buda bizim imtihanimiz. Ben eşime havuç suyu slklyorum keçi boynuzu kurunu çok önceden yapmistim oda çok iyi. Simdi havuç suyu slklyorum.

Merhaba busekiz sende ikinci soğan kürünü uyguluyorsun,sennede pco var.ve bat tarihimiz birbirine yakın.bişey sorcam dün midafirlerim geleceği için baya bi temizlikti filan yordum kendimi ve bu sabah çok kötü sol kasığım ağrıyor.yatarken sağ sola dönerken,yürürken,özelliklede oturup kalkarken çok ağrıyor.ama sadece sol,kasığım ağrıyor .sende böyle bir şey yaşadın mı yada bir farklılık hissediyor musun kendinde canım.

Son düzenleme:
Aramiza hoşgeldiniz inş şifa olur. Duada cok önemli dua etmeyide ihmal etmeyelim.
Bizimde henüz yok bizde yedi yillik evliyiz ümitle bekliyorum inş. Yaşamayan bilmez zor ama buda bizim imtihanimiz. Ben eşime havuç suyu slklyorum keçi boynuzu kurunu çok önceden yapmistim oda çok iyi. Simdi havuç suyu slklyorum.

Hoşbulduk :) Dualar doğru diyorsun unutmamak lazım herşey rabbimden :) Hepimizin dikekleri birgün gerçek olur inşallah :) Ne var ne yok denemeye karar verdim bu sefer Keçi boynuzu ve havuç suyunu da eşimde deniyeceğim nasıl uygulanıyor?

Adetin 3.günü içiyorsan, yumurta olgunlaştırmak için, kullandığın ilacın da içeriği aynı klomen gibidir.sadece isim farklılığı canım

adet görebilmem için verdi. adetin 3. günü gel dedi. doğru söylüyosun yumurta olgunlaşmassa nasıl adet görcem zaten:13:

ben 10 gündür kullanıyorum bir zararını görmedim...zararımı var ki:44:

benim düzenli giden adetim durdu da o nedenle merak ettim.
acaba dedim ama pco da normal bide vücut sogan gibi sağlıklı bişeyle
birden karşılaşınca şaşırdı sanırsam :52:

Hoşbulduk :) Dualar doğru diyorsun unutmamak lazım herşey rabbimden :) Hepimizin dikekleri birgün gerçek olur inşallah :) Ne var ne yok denemeye karar verdim bu sefer Keçi boynuzu ve havuç suyunu da eşimde deniyeceğim nasıl uygulanıyor?

Havucla keçi boynuzu kuru ayni anda kullanmiyor keçi boynuzu s..prm lerin sayisini arttiriyormus havucta hareketlendi diyormuş. Esim şuan sadece havuç suyu içiyor. Ekstradan keçi boynuzu pekmezi ve balli polen de yiyor.

kızlar gunaydın ben ctesı yıne aradım doktoru meger benım hemen hasta olmam gerekıyormus:( bugun yıne cagırdı sabah ameylıyatı vardı goremedım ne olacak boyle anlamadım hıc boyle olmadım ben 15 Ocaktan bu yana regl olmadım derdım ne onu bıle bılmıyorum bana dua edın canlarım ya:43:ayrıca denız denızhan dıye bır doktor var onada bugun ıcın randevu aldım bakalım o ne dıyecek:43::14::14::14:

Googleden
Perizade s.perm hareketliliği yaz cikar inş. Ve dedigim yerden havucu oku.Keçi boynuzu kuru tarifinede saracoglunun sitesinden bakabilirsiniz yanlis vermiyim. Yapali Çok zaman oldu .

benim düzenli giden adetim durdu da o nedenle merak ettim.
acaba dedim ama pco da normal bide vücut sogan gibi sağlıklı bişeyle
birden karşılaşınca şaşırdı sanırsam :52:

adet gününü geriye mi çekti çok sasırdım:44: benim sanki adet günümü daha erken getircekmiş gibi hissediyorum bugün 13.gün soğan küründe. seni haberdar ederim o zaman benimkini de geri çekerse:34:

kızlar gunaydın ben ctesı yıne aradım doktoru meger benım hemen hasta olmam gerekıyormus:( bugun yıne cagırdı sabah ameylıyatı vardı goremedım ne olacak boyle anlamadım hıc boyle olmadım ben 15 Ocaktan bu yana regl olmadım derdım ne onu bıle bılmıyorum bana dua edın canlarım ya:43:ayrıca denız denızhan dıye bır doktor var onada bugun ıcın randevu aldım bakalım o ne dıyecek:43::14::14::14:

soğan kürü kullanıyor musunuz..yoksa kullandıgınızz halde mi regl olmadınız? inşallah en kısa zaman da sağlığınıza kavusursunuz

adet gününü geriye mi çekti çok sasırdım:44: benim sanki adet günümü daha erken getircekmiş gibi hissediyorum bugün 13.gün soğan küründe. seni haberdar ederim o zaman benimkini de geri çekerse:34:

şöyle oldu ocak 5te başladım.
ocak 14 de adet gördüm.
o görüş o görüş birdaha gelen giden yok
gebelikte yok..
doktor duphaston verdi kullan gel diye
onada başlamadım henüz.
ama ilaca başlayıp adet görüp
bitince tekrar başlarım diye düşünüyorum.
senin gelişmeler :emir_bebek: böyle olur
inşallah paylaş:34: herkeste farklı gelişiyor:26:

şöyle oldu ocak 5te başladım.
ocak 14 de adet gördüm.
o görüş o görüş birdaha gelen giden yok
gebelikte yok..
doktor duphaston verdi kullan gel diye
onada başlamadım henüz.
ama ilaca başlayıp adet görüp
bitince tekrar başlarım diye düşünüyorum.
senin gelişmeler :emir_bebek: böyle olur
inşallah paylaş:34: herkeste farklı gelişiyor:26:

soğan küründen 9 gün sonra adet olman çok tuhaf üstelik 2 ay kadar da gecikmişsin ...peki bu geciken 2 aylık süre de soğan kürü uyguladın mı?
hislerim ne kdar doğru bilmiyorum ama yakında adet olcak gibi ağrılarım basladı..adetime 3 yada 2 gün var suan

soğan küründen 9 gün sonra adet olman çok tuhaf üstelik 2 ay kadar da gecikmişsin ...peki bu geciken 2 aylık süre de soğan kürü uyguladın mı?
hislerim ne kdar doğru bilmiyorum ama yakında adet olcak gibi ağrılarım basladı..adetime 3 yada 2 gün var suan

evet hemen 9 gün sonra oldu. ve şöyle de bir ayrıntı var 10 şubatta çok hafif pembemsi kanamalarım oldu sadece o gün bir kaç kez.
uygulamadım diğer adetim ne zaman gelir kendiliğinden diye bekledim ama gelmedi.
soğan ağrı yapıyor benm daha önce hiç bir zaman yaşamadığım belirtilerin hepsini yaşadım..

evet hemen 9 gün sonra oldu. ve şöyle de bir ayrıntı var 10 şubatta çok hafif pembemsi kanamalarım oldu sadece o gün bir kaç kez.
uygulamadım diğer adetim ne zaman gelir kendiliğinden diye bekledim ama gelmedi.
soğan ağrı yapıyor benm daha önce hiç bir zaman yaşamadığım belirtilerin hepsini yaşadım..

soğan kürünü uygulamaya devam etseydin keşke o zaman gelirdi...ben son adetimde 2 gün ağrı çektim tam olarakta adet olamadım sonra gece 1 bardak soğan suyu içtim sabaha adet oldum...soğan kürü adetleri düzenlemek içinde kullanılıyor...ben soğan kürünün 3.günü ve 4.günü ağrı çektim biraz onun dışında bir ağrım olmadı

soğan kürünü uygulamaya devam etseydin keşke o zaman gelirdi...ben son adetimde 2 gün ağrı çektim tam olarakta adet olamadım sonra gece 1 bardak soğan suyu içtim sabaha adet oldum...soğan kürü adetleri düzenlemek içinde kullanılıyor...ben soğan kürünün 3.günü ve 4.günü ağrı çektim biraz onun dışında bir ağrım olmadı

ben çok ağrı çektim adet bittikten sonrada hatta devam etti uzun süre şişlik reflü gibi mide yanması vs.
ama tekrar kullanıcam kararlıyım.

Canim sokturucu hap kullandim olmadim igne oldum yine olmadim ilaclarla sorun yasamayayim diye kullanmadim

doğru ilaçları kullanırken kürü kullanmamakla iyi yapmışsın..ilaçlar fayda etmediyse ilacı bırakıp soğan kürüne geç bence...benimde 2 gün gecikmişti .akşam yatmadan içtim sabahında regl oldum...birde başka bir doktora gitseydin keşke

Back
X