Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Seni çok iyi anliyorum inş hamilesindir. Beklemek çok zor bu ovulasyon testini ne zaman yapmamiz lazim. Canim bu ay çok erken oldum biliyorsun:([/QUO

biliyorum canım ben adetimin 12. günü yapmaya başladım 17. günü çift çizgiyi gördüm ve o 3 günü değerlendirdim. sende yap bence ya, nedense ovulasyon testinde bile olsa o çift çizgiyi görmek inanılmaz bi mutlluluk yahu :)

Buseikiz dediğin gibi dusenmesek bu ay bende düşünmek istemiyorum gecen ay soğan yaptim bu ay incir ama olmadi yarin ikinci incir kurume baslayacagim olmazsa tüp bebeğe gideceğiz çok mutsuzum ama vardır bir hayir diyip imtihan diyip kendimi teselli ediyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun inş.
Bende bu ay düşünmeyecem artık dedim kendime,taki az önce kayınvalidem arıyana dek.stres yapma ,stresten olmazmış diyor,bana 10 yıldır çocuğu olmayan kafonın nasıl hamile kaldığını anlatıyor sen de yap diyor.ne olduğunu yaZmıycam çünkü çok komik ve iğrenç.çok moralim bozuldu

Buseikiz dediğin gibi dusenmesek bu ay bende düşünmek istemiyorum gecen ay soğan yaptim bu ay incir ama olmadi yarin ikinci incir kurume baslayacagim olmazsa tüp bebeğe gideceğiz çok mutsuzum ama vardır bir hayir diyip imtihan diyip kendimi teselli ediyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun inş.

Canim bencede takma biseyi bu ay dinlendir kendini hic birsey dusunme bence ovulusyon testide alma ben gecen ay kullandim insan dahada kasiyo kendini oluruna birak hersey Allahtan canim

Bende bu ay düşünmeyecem artık dedim kendime,taki az önce kayınvalidem arıyana dek.stres yapma ,stresten olmazmış diyor,bana 10 yıldır çocuğu olmayan kafonın nasıl hamile kaldığını anlatıyor sen de yap diyor.ne olduğunu yaZmıycam çünkü çok komik ve iğrenç.çok moralim bozuldu

Zaten cevremizdekiler olmasa biz bu kadar stres yapmicaz.kimse bizim kada bebegimiz olmasini isteyemez neden burunlarini sokuyolarsa bosver canim takma insanlari bu ay hic bisey dusunmuyoruz daha iyi oluyoruz bak burda bi topik var ilk esinize ne zamn rezil oldunuz die be orayada giriyorum oku onlari cok komik kafanda dagilir biraz

Zaten cevremizdekiler olmasa biz bu kadar stres yapmicaz.kimse bizim kada bebegimiz olmasini isteyemez neden burunlarini sokuyolarsa bosver canim takma insanlari bu ay hic bisey dusunmuyoruz daha iyi oluyoruz bak burda bi topik var ilk esinize ne zamn rezil oldunuz die be orayada giriyorum oku onlari cok komik kafanda dagilir biraz

Teşekkürler canım bende bahçeci tüp bebek merkezini araştırıyorum,fiyatları çok fazla.iyice sıkıldım her ay acaba demekten,en azından aşılamaydı,tüp bebekti tutup tutmadığı belli olur.sen ne yaptın,adet oldunmu

Canim bencede takma biseyi bu ay dinlendir kendini hic birsey dusunme bence ovulusyon testide alma ben gecen ay kullandim insan dahada kasiyo kendini oluruna birak hersey Allahtan canim

bence de ovulasyn daha da kasıyor ..en yapmıştım da nasıl kasııştım aman dikat şöle böyle diye yapmamak daha iyi bence...

Secidom biz yedi yillik evliyiz. Bu ay dusunmemeye calisacagim. Tüp bebek içinde para biriktirmemiz lazim epey masrafli ve tedaviside zor:(

Dusunme rahat ol biraz vucudunu ve ruhunu kendi haline birak hatta psikologa da gidebilirsin once bir cocuktan vazgez sonra tup bebefe bssla bu sekilde stresle oda olmazki birtanem

bence de ovulasyn daha da kasıyor ..en yapmıştım da nasıl kasııştım aman dikat şöle böyle diye yapmamak daha iyi bence...

Aynen canim benim daha kaldi ben yapmicam bu ay doktorunda bence yapma kafana daha cok takarsin stres yaparsin olumsuz etkilenirsin dedi

Doğru söylüyorsun almayacagim. Bu ay kafami dagitip başka şeylerle meşgul olmam lazim. Herşey Rabbim den hayirlisini versin mevlam hepimize.

Sinca canim demesi kolay diyorlar takma etme kolaydi sanki ne kadarlik evliydin tüp bebek için araştırma yapiyorsun oylemi olmazsa bizde gideceğiz ama çok zor ücretler çok masrafli tedavide zor:(

Sinca canim demesi kolay diyorlar takma etme kolaydi sanki ne kadarlik evliydin tüp bebek için araştırma yapiyorsun oylemi olmazsa bizde gideceğiz ama çok zor ücretler çok masrafli tedavide zor:(
3 yıılk evliyiz canım,ama ablalarım ikinciyi doğurdular,çevtemde çocuksuz yok,iyice bunaldım hemen olsun istiyorum,eşimde artık ikna oldu gibi.ama fiyatlar çok uçuk istediğim yerde toplam 8 bini buluyormuş.bakalım önce belki aşılama deneriz,artık gittiğim dr güvenmiyorum.bugün kadın ultrasonla bakıyor,evet gebelik var ama boş da olabilir,ni gebelik testi istiyorum srnden diyor.şok oldum.ben regliyim dedim öylemi diyor .bu yüzden artıkcok sıkıldım

3 yıılk evliyiz canım,ama ablalarım ikinciyi doğurdular,çevtemde çocuksuz yok,iyice bunaldım hemen olsun istiyorum,eşimde artık ikna oldu gibi.ama fiyatlar çok uçuk istediğim yerde toplam 8 bini buluyormuş.bakalım önce belki aşılama deneriz,artık gittiğim dr güvenmiyorum.bugün kadın ultrasonla bakıyor,evet gebelik var ama boş da olabilir,ni gebelik testi istiyorum srnden diyor.şok oldum.ben regliyim dedim öylemi diyor .bu yüzden artıkcok sıkıldım

Seni çok iyi anliyorum sinca . canim yaşamayan bilmez biz yedi yillik evliyiz ve bebeğimiz yok olmadi. Etrafimda hep çocuk bebek Eltim benden çok sonra evlendi şuan beş aylik hamile. Abim benden uç ay sonra evlendi iki tane çocuğu var ve arkadaslarimin bazilari ikinciye hamile birde benim psikolojimi düşün. İnan bu iki ay çok stres yasadim kolay değil. Rabbim isyan ettirmesin başka dert vermesin. Evet fiyatlar çok yuksek bakalim ne yapacagiz. Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler inş.

Seni çok iyi anliyorum sinca . canim yaşamayan bilmez biz yedi yillik evliyiz ve bebeğimiz yok olmadi. Etrafimda hep çocuk bebek Eltim benden çok sonra evlendi şuan beş aylik hamile. Abim benden uç ay sonra evlendi iki tane çocuğu var ve arkadaslarimin bazilari ikinciye hamile birde benim psikolojimi düşün. İnan bu iki ay çok stres yasadim kolay değil. Rabbim isyan ettirmesin başka dert vermesin. Evet fiyatlar çok yuksek bakalim ne yapacagiz. Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler inş.

Mehlikacigim bence vakit kaybetmeden once iyi bir dra gorun gerekirse tedavine basla drum duzensiz adet gorenlerin bile hamile kaldigini soyledi oyle cok gebe kalan hastasi varmis tedavide sirasiyla gider yumurta takibi catlatma ignesi asilama en son care tup bebektir onda bile tutma olasiligina drum %30 dedi.bizim tanidigin cocugu olmadi esinden dolayi ilk tup bebekleri tutmadi ikincide tuttu cocuguna kavustu sonra normal yolla ikinciye hamile kaldi ve dogurdu birkac defa boyle tup bebekten sonra kendiliginden gebe kalanlar var cevremde.hersey kismet ama cabada sarfetmek lazim kafandaki soru isaretleri gider inanki rahatlarsin ins bu zamanda evlat sahibi olmak onu maddi manevi yetistirmek gercekten zor benimde cocugum var cocuklarin basina neler geliyo korkuyrm cocugumun incilmesinden zarar gormesinden bazen bu igrenc hayata cocuk getirmek istemiyo insan

Kızlar bu bal tarçın çörekotu karışımını deneyen varmı.pco hastalarına nasıl geliyor.iyi kötü bi etki ediyormu ,bilginiz varmı.

Vesdenizim bu ay bendemi ovulasyon testi yapsam ne dersin ama bu konuda yardimlarini bekliyorum hangi gün yapacam onu hesaplarsin demi bana? sana adet tarihleriii yazarim inş. bu arada yarin nasipse ikinci incir kurume basliyorum:)

canım benim gün hesaplamamak için daha hesaplı bir yöntem var. mümkünse gittigidiyor diye bir site var ya orda gayet hesaplı ovulason testleri var. ben getirtmiştim. içinde 30 tane ovulasyon 10 tane de gebelik testi vardı ve sanırım 30 lira civarındaydı. böyle bir şey al. çünkü eczaneden alırsan hem pahalı oluyor hem de içinde 5 veya 7 tane oluyor. yetmeyebilir. sen fazla al, her gün yapıver gitsin. :)
yeni kürün de haırlı olsun tatlım, şifa olsun inşaAllah.

Kızlar bu bal tarçın çörekotu karışımını deneyen varmı.pco hastalarına nasıl geliyor.iyi kötü bi etki ediyormu ,bilginiz varmı.

hemşo ben denemiştim yumurta takibi yaptırdığım ay. biliyorsun ben de pkoluyum. ve nur topu gibi bir yumurtam gelişmişti. yani bir yan etkisini görmedim. faydasını gördüm diyebilirim.

Kızlar ,yumurta takibi yaptırdım bu ay 13mm oldu iki gün sonra tekrar gittim o yumurta yoktu.Galiba büyümeden çatladı.Öbür ay klomenin dozunu artıracak doktorum.Yumurtanın gelişip büyümesini sağlayan bir kür biliyor musunuz??????????????????????????????????Benimle aynı durumda olan var mı yardımcı olursanız sevinirim.

Kızlar ,yumurta takibi yaptırdım bu ay 13mm oldu iki gün sonra tekrar gittim o yumurta yoktu.Galiba büyümeden çatladı.Öbür ay klomenin dozunu artıracak doktorum.Yumurtanın gelişip büyümesini sağlayan bir kür biliyor musunuz??????????????????????????????????Benimle aynı durumda olan var mı yardımcı olursanız sevinirim.

Canım pco yok ise incir ve havuç kürünü yap derim

Back
X