Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende kutluyrm...Cook tsk seninde anneler gunun kutlu olsun canimanneler gununuz kutlu olsun ...
Canlarim topige cok yazamasamda takipteyin hepimizin anneler gunu kutlu olsun ..
Bugün regl oldum :-( gecen hafta jimere başladık normal yolla nasip olmadı. tüp bebek tedavisi gorecegim inş.
dua edin hepiniz Allaha emanet olun.
Herşeyin hayırlısı.
Secido sana yazdım gormedinmi:-( bi önceki sayfaya bakarmisin? Ne durumdasin regl oldunmu?
anneler gununuz kutlu olsun ...
gormedım canım yabenımkı yıne karıstı
adete 7 gun kala ılıskıden sonra 2 gun pembemsı leke oldu.. Sonra tam regl gunumde 1 gun kanamam oldu ama az az sonra oda bıttı normalse 5 gun surerdı bugun hormon testı ıcın aıle hemkımlıgıne gıttım anlattım durumu onlarda gebelık testı yaptılar ama sanmıyorum oyle bırsey olacagını umıdım yok yanı
![]()
Selam arkadaşlar bende bugün başladım sogan kürüne hem kis için hemde kolay gebelik elde etmek için aynı sogan rengimi kullanılıyo sagolsun bi arkadaş kahverengi kabuklu içi beyaz sogan dedi ama bu kür soganın kabuklarıylamı yapılıyo yoksa kabuksuzmu bilgilendirirseniz sevinirim bayanlar![]()
Bugün regl oldum :-( gecen hafta jimere başladık normal yolla nasip olmadı. tüp bebek tedavisi gorecegim inş.
dua edin hepiniz Allaha emanet olun.
Herşeyin hayırlısı.
Canim bu belirtiler herkeste farkli olabiliyo o yuzden fazla kafana takma ama iSlm arkadaslar adetime 4 gun var ve ucuk cikti kasik agrilarim da var sizce gebelik belirtisi olabislir mi...
sonuç ne çıktı canım haber bekliyorum senden