Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bugün regl oldum :-( gecen hafta jimere başladık normal yolla nasip olmadı. tüp bebek tedavisi gorecegim inş.

dua edin hepiniz Allaha emanet olun.
Herşeyin hayırlısı.

Son düzenleme:
Bugün regl oldum :-( gecen hafta jimere başladık normal yolla nasip olmadı. tüp bebek tedavisi gorecegim inş.

Herşeyin hayırlısı.

mehlikacım hic sıkma canını. herşeyde bi hayır vardır. sağlıklı bebiş olsun da tüp bebek olsun ne olack sanki. allah tedavi süresince yardımcın olsun canım :)

Secido sana yazdım gormedinmi:-( bi önceki sayfaya bakarmisin? Ne durumdasin regl oldunmu?

gormedım canım ya:( benımkı yıne karıstı :25: adete 7 gun kala ılıskıden sonra 2 gun pembemsı leke oldu.. Sonra tam regl gunumde 1 gun kanamam oldu ama az az sonra oda bıttı normalse 5 gun surerdı bugun hormon testı ıcın aıle hemkımlıgıne gıttım anlattım durumu onlarda gebelık testı yaptılar ama sanmıyorum oyle bırsey olacagını umıdım yok yanı:37:

Selam arkadaşlar bende bugün başladım sogan kürüne hem kis için hemde kolay gebelik elde etmek için aynı sogan rengimi kullanılıyo sagolsun bi arkadaş kahverengi kabuklu içi beyaz sogan dedi ama bu kür soganın kabuklarıylamı yapılıyo yoksa kabuksuzmu bilgilendirirseniz sevinirim bayanlar:36:

gormedım canım ya:( benımkı yıne karıstı :25: adete 7 gun kala ılıskıden sonra 2 gun pembemsı leke oldu.. Sonra tam regl gunumde 1 gun kanamam oldu ama az az sonra oda bıttı normalse 5 gun surerdı bugun hormon testı ıcın aıle hemkımlıgıne gıttım anlattım durumu onlarda gebelık testı yaptılar ama sanmıyorum oyle bırsey olacagını umıdım yok yanı:37:

sonuç ne çıktı canım haber bekliyorum senden

Selam arkadaşlar bende bugün başladım sogan kürüne hem kis için hemde kolay gebelik elde etmek için aynı sogan rengimi kullanılıyo sagolsun bi arkadaş kahverengi kabuklu içi beyaz sogan dedi ama bu kür soganın kabuklarıylamı yapılıyo yoksa kabuksuzmu bilgilendirirseniz sevinirim bayanlar:36:

kabuğunu soyuyosun sacnım sonra 4de bölüyosun

Herşeyin hayırlısı.

Haydi bakalim hakkinda hayirlisi olsun ins guzel haberler alicaz senden canim bebisine kavusacaksin sonunda oyle umut ediyrm :9::42:

hayıt otu yada tohumu deniyor ben bu formdan duydum çok kısa bir süre içtim ve Allah ın izniyle hamile kaldım. Denemenizi tavsiye ederim

Kizlar bn hic iyi deilim adetimden 4 gun once adet gordum hic agrim olmadi ilkkez migde bulantisi bas donmesi yasiyorum tansiyonum dusuyo sanirim :((( su anda da uykudan firladim karnimin etraginda aci var adetlermde kasik agrim olurdu bu sefer karnimin etrafi aciyo ayaga kalkamiyorum basim dönuyo dr.mu aradik acil gel dedi icimde garip bir duygu var ...
Kendinize iyi bakin insallah tekrardann gorusuruz hepinizi cok seviyorum Rabbim hepinizin dileklerini kabul etsin ve muratlariniza erersiniz insallah ..
HOSCAKALİN...

Back
X