Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ben ilk once basladigmda tam 65 kiloydum simdi 57 kiloyum ve allahima cok sukur gunu gunune adet oluyorum bende inanamiyom takvimde o gunu isaretliyorm o gun adet oluyorum bana cok etkisi oldu adetllerim duzenlendi sol tarafim ter temiz insallah sag tarafim da temizlenir o kistciklerden yavruma bir an once kavusurum...ayin 14 de adetim gelmesi lazim bakalim be dersnz arkadaslar bir sey var midir sizce....

inşallah canım kılo verınce duzenlenıyor adetler sendekı gıbı.işe yaramıs ıste ne guzel.dilerim sonucunda mucızene de kavusursun...

canım yazını görünce kayıtsız kalamadım.. incir kürüyle hamile kalmış biri olarak yazmak istedim. ben ilk ay soğan kürü yaptım ve içimin temizlendiğine inandım. daha sonra ki ay ise incir kürü yaptım 10 boyunca sabah akşam içtim.ve yumurtlama dönemi ilişki oldu ve o ay hamile kaldığımı öğrendim :) darısıda sizlere olsun inş :)

bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. çok teşekkürler cevabın için.
soğan küründen sonra incir kürüne başlarken arada hiç boş gün oldu mu? birşey içmediğin gün yani? :)
adetle mi başladın incir kürüne?

Kizlar bende bi anormallik var bu ay anlamadım gittim bu sonucu ben 5 6 saat sonra aldim. ama çok arastrdm. Kaç kişi var boyle olupta hamile olanlar. Benm sol kasigim çok agrdigi için taktm ben buna kafayi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

MasAllah bebisine:nazar:insan kontrol gunlerinin gelmesini iple cekiyo dimi?ben ultrason cihazini eve goturmeyi bile istemistim nasil kullanacaksam o ayri mesele :1:esim videoya kaydederdi evde devamli izlerdim sen cok ii yurekli birisin hamile kaldigin halde baskalarina umut oluyrsn dusunuyrsn Allah gonlune gore vermis

canim sen seker ilacini kullandiginda duzenli adet goruyrmuydun?

cnm soğan kürünü bana da anlatır mısın yarın 7. günüm bnm
:44::44::44:

Kizlar bende bi anormallik var bu ay anlamadım gittim bu sonucu ben 5 6 saat sonra aldim. ama çok arastrdm. Kaç kişi var boyle olupta hamile olanlar. Benm sol kasigim çok agrdigi için taktm ben buna kafayi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım var gibi sanki ama çok geç saat sonra olmuş sen bi kan tahlili versene onda garanti çıkar

mrb arkadaşlar yeni üyeyim uzun zamandır okuyordum ama yazmak bugüne nasipmiş. 10 aydır bebek istiyoruz .doktora gittim hormon testleri yaptı vajınal ultrasonla muayene yaptı .bi problem yok dedi her şey gayet iyiymiş.2 ay daha bekle ondan sonra olmazsa rahim filmi çekelim dedi.sizce beklemeli miyim yoksa hemen çektirmeli miyim sizce????? bir de soğan kürüne başladım 5. günümdeyim.ardından incir kürüne başlıcam.İNŞALLAH en kısa zamnda bebişlerimize kavuşuruz:34:

bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. çok teşekkürler cevabın için.
soğan küründen sonra incir kürüne başlarken arada hiç boş gün oldu mu? birşey içmediğin gün yani? :)
adetle mi başladın incir kürüne?

Soğanı yaptım adet oldum adetin 6.günü incir yaptım on gün boyunca canım

merhaba kızlar.. bende 5 senelik evliyim ve 3 yıldır korunmuyoruz. 6 ay önce bi aşılama denememiz oldu ama maalesef tutmadı.. eşim cok uzun zamandır tüp bebek yapalım demesine rağmen ben kullanılan ilçlardn dolayı pek yanaşmıyrdum.. çünkü tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaaçlar malum, kilodan tut ta tüylenmeye kadar hersey yapıyor.. rahim filmim temiz cok sükür.. yumurtlamam da da sorun yok.. eşimin sperm tathlilleri temiz cok sükür sadece bu spermin sıvısı canlı hücrelerin ilerlemesine engel oluyormuş. spermler canlı ileri hareketli lakin o sıvıdan cıkamıyorlar.. düştükleri yerde kalıyorlar.. maalesef bunun bir tedavisi de yok.. (kümeleşme-aglütinasyon) önümüzdeki ay nasipse tüp bebege başlayacagız cünkü eşim artık cokk istiyor.. ben de cok istiyorum ama doğal yollardan olsun istiyorum.. bu tedavi süresince sogan kürünü uygulasam bi zararı olur mu?? doktora sorsam tabiki uygulama diyecek ama ne bilim en azından rahmi temizler diye düşünüyorum.. ne dersiniz?? varmı benim gibi bir durum yaşayan..
rabbimm her kadına anne olmak duygusunu yaşattsın insallah..

merhaba kızlar ben 3-4 aydır sürekli adet gecikmesi yaşıyorum 40- 45 günü buluyor adet olmam dr a göre hiçbir problemim yokmuş buna neden olacak. bu ay yine 35. günümdeyim hala hastalanmadım yarın soğan kürüne baaşlasam faydası olur mu sizce?

merhaba kızlar ben 3-4 aydır sürekli adet gecikmesi yaşıyorum 40- 45 günü buluyor adet olmam dr a göre hiçbir problemim yokmuş buna neden olacak. bu ay yine 35. günümdeyim hala hastalanmadım yarın soğan kürüne baaşlasam faydası olur mu sizce?

soğan kürü kullanıp sonuca ulaşan çok kişi var canım.zaten amacı adeti düzenlemek.bence 15 gün soğan kürü uygula.sonrada hormon dengeleyici olarak testere dişli aslan pençesi kürünü uygula.fayda göreceğine inanıyorum.benim adetlerim düzenli olduğu halde bende soğan suyu içiyorum hamileliği kolaylaştırması için.;)

soğan kürü kullanıp sonuca ulaşan çok kişi var canım.zaten amacı adeti düzenlemek.bence 15 gün soğan kürü uygula.sonrada hormon dengeleyici olarak testere dişli aslan pençesi kürünü uygula.fayda göreceğine inanıyorum.benim adetlerim düzenli olduğu halde bende soğan suyu içiyorum hamileliği kolaylaştırması için.;)

çok teşekkür ederim canım bugün başlıyorum.

buarada doktorun sorun yok demesi ilginç.normal bi adet döngüsü 21 günden az 35 günden fazla olmamalıdır.eğer bu süreden daha az veya daha uzun sürüyorsa bu senin yumurtlamadığını gösterir;)

Stresten gecikiyor diyo canım. Adetimin 18. Gunü yumurtladım. Takibini yaptı Dr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Stresten gecikiyor diyo canım. Adetimin 18. Gunü yumurtladım. Takibini yaptı Dr

aa ozaman iyi canım sevindim demekki herşey sende bitiyor.kafayı dağıtacak bişey bul desemde sana bende bulamıyorum :( benimde bi kez öyle oldu canım progesterona bakıldı yumurtlamamışsın dedi dr ve o ay 37.günümde adet gördüm ve çok sancılıydı.benimde stresten oldu çünkü o ay rahim filmi çektirecektim çok kafaya takmıştım acırmı diye.sonraki ay tekrar bakıldı bu kez yumurtlama gerçekleşmişti.

aa ozaman iyi canım sevindim demekki herşey sende bitiyor.kafayı dağıtacak bişey bul desemde sana bende bulamıyorum :( benimde bi kez öyle oldu canım progesterona bakıldı yumurtlamamışsın dedi dr ve o ay 37.günümde adet gördüm ve çok sancılıydı.benimde stresten oldu çünkü o ay rahim filmi çektirecektim çok kafaya takmıştım acırmı diye.sonraki ay tekrar bakıldı bu kez yumurtlama gerçekleşmişti.

Stressiz hiçbirşeyi olmuyor ki canım herşeyi kafaya takıyoruz. Dr bana tarlusal verdi ama kullanmak istemiyorum ilaç soğan kürü fayda verir inşallah.

Back
X