Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

ama rahimden geç,p yumurtalıklara ulaşıyorum diyorum ya öyle diyorlar bilimsel bişey değil yani
Hayır canım önce yumurtalık var
Sperm senin yumurtanla dölleniyo tüplerden rahime geçiyo
O yüzden bebeğin yukarda olması iyi bişey bence biraz araştırma yap

Arkadaşlar soğan kürünün idrar yolu enfeksiyonu ve mantarada faydası olur mu?

Evet canım oluyor.. Ben bu soğan kürünü yaklaşık bir 8 yıl önce annemin menopoz gireceği zaman annemden duymuştum. Onada bi teyze söylemişti. Annem adetten kesiliyodu olamıyordu.. Annem kaynattı içti üzerinde adet oldu. O süreçte annemde idrar yolu enfeksiyonuda varmış. Akıntıyla içeride ne pislik varsa akıp gidiyor.. Bende tüp bebek denedim. Sonucum pazartesi belli olacak.. Tutmazsa ilk işim soğan kürüne başlamak olacak.. Hem ilacın hormonların etkisini atmak, hem ilaçlardan kaynaklı sivilcelerden kurtulmak, hemde rahimde ne varsa söküp atmak için.. Rabbimin bu nimetinden faydalanın, menepoza giren kadını aylarca adet ettiren nimet herşeyi yapar arkadaşlar..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar soğan kürünün idrar yolu enfeksiyonu ve mantarada faydası olur mu?

Enfeksiyonu bilmiyorum ama mantar hiçbir şekilde ilaçsız ve kremsiz geçmez
Ve kısırlığa kadar yolu var o kür bu kür uğraşma doktora git ilaç versin

slm arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim hiç bir problemimiz olmadığı halde 2 kez olumsuz aşılamam oldu bu ay soğan kürü uygulamaya başladım 13 gün uyguladım 13. günün sonunda göğüslerimden yeşilimsi ve şeffaf sıvı geldi bu durumu yaşayan oldu mu acaba neden böyle oldu bende bıraktım kürü

bende bugun basladım küre inş faydası olr 40 gun once normal doğumla bebek düşürdüm korunmaya niyetim yok bu kürle içim temizlenir yumurtam artarda inşkalırım

Canim yok yine bisey gelmedi bebisim :( troidim yukselmis yine cok bunaldim her ay umit

ne hissettiğini tahmin edebiliyorum ama yapacak tek şey dua etmek.inşallah biirgün olacak.troidi de kafana takma ben troidolduğumu bilmeden hamile kalabilmiştim.o tam olarak engel değil.bizim tek problemimiz pco .onnda tedavsi yok malesef.sen bildiğim kadarıyla yumurta takibi d yaptırmıyorsun bence klomen kullanmaya başla.tamam canım üzme kendini.gelecek ay inşallah bize de nasip olur.:3:

Kizlar mrb . ya ben sağ tarafima yatiyorm sağ kasigim agriyo çok. EE sol tarafima yatiyrm bu seferde sol kasigim agriyo batiyo kipir kipir. Bi sağ bi sol gezio çok .. Kistimde yok..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim yok yine bisey gelmedi bebisim :( troidim yukselmis yine cok bunaldim her ay umit

ne hissettiğini tahmin edebiliyorum ama yapacak tek şey dua etmek.inşallah biirgün olacak.troidi de kafana takma ben troidolduğumu bilmeden hamile kalabilmiştim.o tam olarak engel değil.bizim tek problemimiz pco .onnda tedavsi yok malesef.sen bildiğim kadarıyla yumurta takibi d yaptırmıyorsun bence klomen kullanmaya başla.tamam canım üzme kendini.gelecek ay inşallah bize de nasip olur.:3:

sincaaa benim ablamda troid bezlerinde sorun vardı sana iyi bir tavsiyem dereotu yeee nimetten zarar gelmez ya arkadaşlarr... bi kullan işallah etkisini görür de haber edersinnn:3:

Kizlar merhaba bilen yaptiran varsa bana bilgi verebilirmi rahim filmi cektiren varmi ,?

canım ben 1.5 sene once yaptırmıstım dr. agrılı bır ıslem oldugu ıcın anestezı almam gerektıgını soyledı 10 dk. bı anestezı verıyo zaten kalkınca hıc bısey olamamış gıbı devam edıyosun zaten belkı bır ıkı damla leke veya adet sancısı gıbı bı sızı olabılr dedı dr.ama cok sukur bısey olmadı bıde bunu yaptırdın ay hamıle kalma olsasılıgın yuksek olusun benım hala olmadı cunku esımde sorun var ınş.sende ıse yarar kolay gelsın emeklerın bosa cıkmasın

Cok tesekkur ederim dis gebelik gecirdim nisanda dr 3ay sonra yaptrmam gerektigini soyledi suan arastryrm biraxda korkuyrm hastane Arastrip yaptricm mecbur

İyi bayramlar kizlar.size birsey sorcam ben daa oncede sogan kuru yaptim basima boyle bisey gelmedi.adetim biteli 9 gun oldu sogan kurune basladim kanamam basladi azda degil adet gibi 2 gundur suruyo cok takip ediyorum bu sayfayi ama bu kadar cok olan varmiydi hatirlayadim.korktum kizlar bisey olmaz demi

Kizlar merhaba,
buraya ilk defa yaziyorum. Uzun zamandir takip etmistim ama simdiye kadar katilmamistim.
Bu ay sonunda hamile kaldim ve sizile deneyimimi paylasmak istiyorum.
Ben 32 yasindayim, 7 yillik evliyim, ve son 1 yil cocuk sahibi olmaya karar verdik. Fiziksel sorunumuz yoktu, fakat ona ramen uzun zamandir basarisiz olduk.
3 ay oncesi sogan kurune basladim. Ilk ay adetime 15 gun kala 15 gun uyguladim. Ikinci ay adet bitiminden 3 gun sonra 10 gun uyguladim. Sogan kuru biter bitmez de gunde bir defa, aksam yatmadan once testeredisli aslan pencesi uyguladim. Taki ikinci cizgiyi gorene kadar ve sonra da tum kurlere son verdim.
Ovulasyonu tam tespit etmek icin de test uyguladim.
Dun doktorda noktayi gorduk. Cok heyecanliyim. 10 gun sonra da kalp atislarini duyariz insallah.
Allah tum isteyenlere nasip etsin insallah.

Kizlar merhaba,
buraya ilk defa yaziyorum. Uzun zamandir takip etmistim ama simdiye kadar katilmamistim.
Bu ay sonunda hamile kaldim ve sizile deneyimimi paylasmak istiyorum.
Ben 32 yasindayim, 7 yillik evliyim, ve son 1 yil cocuk sahibi olmaya karar verdik. Fiziksel sorunumuz yoktu, fakat ona ramen uzun zamandir basarisiz olduk.
3 ay oncesi sogan kurune basladim. Ilk ay adetime 15 gun kala 15 gun uyguladim. Ikinci ay adet bitiminden 3 gun sonra 10 gun uyguladim. Sogan kuru biter bitmez de gunde bir defa, aksam yatmadan once testeredisli aslan pencesi uyguladim. Taki ikinci cizgiyi gorene kadar ve sonra da tum kurlere son verdim.
Ovulasyonu tam tespit etmek icin de test uyguladim.
Dun doktorda noktayi gorduk. Cok heyecanliyim. 10 gun sonra da kalp atislarini duyariz insallah.
Allah tum isteyenlere nasip etsin insallah.

çok sevindim bebişinin olacağına yalnız bi sorum olacak acaba soğan kürünü nasıl hazırlanıdığını ayrıntılarıyla yazabilirmisin özellikle şu hafif ılıtma halini soğanlar içindeykenmi yoksa bir bardağa süzüp mü ılıttınız SONA İÇTİNİZ zahmet olmassa yada arkadaşlardan bilenlerler varsa yazabilirmi şimdiden teşekkürler rabbim isteyen herkese nasip etsin:25::25::25:

:16:çok sevindim bebişinin olacağına yalnız bi sorum olacak acaba soğan kürünü nasıl hazırlanıdığını ayrıntılarıyla yazabilirmisin özellikle şu hafif ılıtma halini soğanlar içindeykenmi yoksa bir bardağa süzüp mü ılıttınız SONA İÇTİNİZ zahmet olmassa yada arkadaşlardan bilenlerler varsa yazabilirmi şimdiden teşekkürler rabbim isteyen herkese nasip etsin:25::25::25:[/QUOTE

MESAJINIZI BEKLİYORUM İNŞALLAH AYNI SONUÇLARI ALIRIZ HEPİMİZ BURDAKİ TÜM BAYANLAR İNŞALLAH HEPİMİZE BEBİŞ GELİR BU SENE :16::16::16:

Merhaba herkese
aranıza yeni katıldım ben 1 senelik evliyim
ocak ayından buyana bebek istiyoruz ama hala bir sonuç alamadık
soğan kürü için burdan ve çevremden aldığım olumlu yorumlara göre bende bugün başladım
bide ovulasyonla bu ay deneyeceğim
doktora 3 defa gittim hormonlarımda yada rahmimde hiçbir sorun olmadığını söyledi
incelemeleri 1 sene geçince yapıyoruz dedi doktorum
rabbim inşallah herkese en kısa zamanda hayırlısıyla bebeklerine kavuşturur...

:16:çok sevindim bebişinin olacağına yalnız bi sorum olacak acaba soğan kürünü nasıl hazırlanıdığını ayrıntılarıyla yazabilirmisin özellikle şu hafif ılıtma halini soğanlar içindeykenmi yoksa bir bardağa süzüp mü ılıttınız SONA İÇTİNİZ zahmet olmassa yada arkadaşlardan bilenlerler varsa yazabilirmi şimdiden teşekkürler rabbim isteyen herkese nasip etsin:25::25::25:[/QUOTE

MESAJINIZI BEKLİYORUM İNŞALLAH AYNI SONUÇLARI ALIRIZ HEPİMİZ BURDAKİ TÜM BAYANLAR İNŞALLAH HEPİMİZE BEBİŞ GELİR BU SENE :16::16::16:

Canim ben sogani icinde birakarak ilitiyorum

Arkadaslar bende bu siteye uzun zamandr uyeyim o kadar cok dua ettim ki allahaima polikistik over sorunum vardi ve tam 6 aydir metformin kullaniyordum allahima bin sukur bu gun hamile oldugumu ogrendim tam bir yilll koskocaman bir yil gecti uzuldum agladm ama hep hayirlisini diledim allahtan rabbim sesimi duydu allaim insallah heppinizin dugalarini kabull eder vaz gevmeyin isteyin o muhakkak duyar..

Back
X