Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

hyr canm hemde yumurtalıklarım tembeldi çok büyümüyordu. soğan syunu kullandım ertesi ay hamıle kaldım.
BENIMDE YUMRTA TENBEL 1YIL 5 AY DOKTORA GITDIM BUYUMEDI SUAN DOKTORA GITMIYORUM DAHA YOLUN BASINDAYIM AMA BIKTIM DOKTORDAN HER AY (HAYIR BUYUMEMIS)DUYMAKDAN BIKTIM SONRA KARAR VERDIM ICMEYE BURDA YAZILANLARI OKDUMUM COK UMUTLANDIM BAKALIM NOLACAK...

olsun ya çok sorun değil bende çalıştığım için akşam yemeginde önce ve yatmadan önce içtim. faydasınıda gördüm. sıkıntı olmaz canım başla sen

hayırlısıyla ayın 14. de bitiyo soğan kürüm yumurtlama gününü de yakaladık bu ay inşallah bu ay umudum var ama Rabbi bilir tabi yine de teşekkür ederim canım çok saol Allah isteyen herkese versin inşallah

İçiyorum ya inşallah beklediğimiz gibi bebisimiz olur çok umutluyum Rabbim nasip etsin ikimizede benmde onbir oldu cnm

kizlarr bi baksaniz bu tarafa ben eylulun 4 de adet oldum 3 gun sonra sogan kurune basladm ama gunde bi defa ictim ve dun yani bi hafta sonra tekrar adet oldum sizce bu normal bi durummu

mrb kızlar bende bebiş istiyorum hemde çooooooookkkk kocaman işte :) polikistik over hastasıyım soğan kürünü duydum nasıl uygulayabilirim yorumların hepsini okuyamadım 1453 sayfa çünkü ;) bugün adetimin 4.günü ne zamn başlamalıyım denemek istiyorum bende kaybedeceğim bişey yok sonuçta yardımlarınızı beklemekteyim

Canim bende gecen ay denedim olmadi ama bu kuru kullandiktan sonraki ay daha onemliymis galiba guzel haberlerin olursa paylas lutfen merak ediyorum..
Insallah canim ya 23 eylul de adet tarihim bakalim hayirlisi insallah beraber bu ay mutlu haberlere ulasiriz

Back
X