- 25 Haziran 2014
- 1.686
- 641
- 198
tesekkur ederim canım inşallah.. şimdi çörekotu bal tarçın kürünü yaptım beklemedeyim yumurtlama zamanlarmCANIM INSALLAH YINE KALIR VE BEBEYINI KUCAQINA ALIRSIN AMINNNN
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkur ederim canım inşallah.. şimdi çörekotu bal tarçın kürünü yaptım beklemedeyim yumurtlama zamanlarmCANIM INSALLAH YINE KALIR VE BEBEYINI KUCAQINA ALIRSIN AMINNNN
BENIMDE YUMRTA TENBEL 1YIL 5 AY DOKTORA GITDIM BUYUMEDI SUAN DOKTORA GITMIYORUM DAHA YOLUN BASINDAYIM AMA BIKTIM DOKTORDAN HER AY (HAYIR BUYUMEMIS)DUYMAKDAN BIKTIM SONRA KARAR VERDIM ICMEYE BURDA YAZILANLARI OKDUMUM COK UMUTLANDIM BAKALIM NOLACAK...hyr canm hemde yumurtalıklarım tembeldi çok büyümüyordu. soğan syunu kullandım ertesi ay hamıle kaldım.
BENDE YAPSAMI IKISI BIR ARADA OLURMU ACABA?tesekkur ederim canım inşallah.. şimdi çörekotu bal tarçın kürünü yaptım beklemedeyim yumurtlama zamanlarm
Bende iyi artik alisdim kolaylika iciyorum 10 gunum kaldi cook sabirsizim senin kac gun kaldi?Ewet sewam Allah a şükür senin nasil gidiyor
YOK CANIM KULANMIYORUM NEDEN SORDUN?Cnm facen var mi
olsun ya çok sorun değil bende çalıştığım için akşam yemeginde önce ve yatmadan önce içtim. faydasınıda gördüm. sıkıntı olmaz canım başla sen
Gecen ay yaptim canim ben olmadi bu ay da beklemedeyim hayirlisi inşallah şifa olsun sana daSagol canim Allah razi olsun sana fayda ettimi ne durumdasn
Gecen ay yaptim canim ben olmadi bu ay da beklemedeyim hayirlisi inşallah şifa olsun sana da
DUYGU NE ALEMDESIN NASIL GIDIYOR SOGAN KURUN ICIYOMUSUN ?![]()
iyi gidiyo canim artik alisdim ve normal sekilde ice biliyorum bu gun 10 gunum 5 gunum qaldi ve bitiyo sonrada beklemeye gecicem insallah sende durumlar ne iciyomusun kurden?Nasıl gidiyor cnm
Insallah canim ya 23 eylul de adet tarihim bakalim hayirlisi insallah beraber bu ay mutlu haberlere ulasirizCanim bende gecen ay denedim olmadi ama bu kuru kullandiktan sonraki ay daha onemliymis galiba guzel haberlerin olursa paylas lutfen merak ediyorum..