neden yok canim????????ama ben bu ay umutluyum insallah umudum kirilmaz
İnşallah canim ya olur insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden yok canim????????ama ben bu ay umutluyum insallah umudum kirilmaz
canim bende cok utaniyodum ama artik tak etmisti canima evliligimin ilk 2 ayinda surekli kan geliyodu iliskiden sonra yanma oluyodu o sikayetten gittim doktor egri va cok dar o yuzden dedi adetlerinde duzenliymis sogan suyunu kesin dene derim cunku doktor kistin olmasi onemli degil adetlerin duzenli olduktan sonra hamile kalirsin demisti ki zaten yumurta catladigi icin adet oluyosunCanimya ben alttan muayene hic yaptiramadim. Yaptiramiyorum. Kasiliyorum. Korkuyorum. Zaten iliskide zor oluyor kasiliyorum agrida oluyor. Acaba benimde mi rahim tersligi var acaba ondanmi zor iliski oluyor.acaba bu bir belirti olabilirmi. Ondan sordum sana sende boyle oluyormu. Bende sekerle icerim cunku sogan kokusuna dayanamiyorum.
SELAM.BEN I.SARACOGLUNDAN DUYDUM TELEVIZYONDA SOYLE SOYLUYODU...ADET BITIMINDEN 2 GUN SONRA YANI REGL 7CI GUNU... SABAH AKSAM TAZE OLMAK SEKILDE 15 GUN ICDIKDEN SONRA ADET OLSANIZ SONRAKI REGLE 10 GUN KALA 5 6 GUN ICECEKSINIZ...merhaba kızlar bende bu ay denemek istiyorum sogan kurunu ama bi sitede 6 ayda bir uygulanmalı yazmıs.siz üst üste bi kaç aydır içiyormusunuz yoksa sadece 1 ay içip bıraktınız mı?
KIRMIZILARI GORMEDEN UMUDU ITIRMEK YOK BEBEKDE OLUNCA ADET SANCISI OLUYOMUS INSALLAH OYLEDIR SENDEDEÇünkü agrim var adet agrim ondan umudum yok cnm
canim bende cok utaniyodum ama artik tak etmisti canima evliligimin ilk 2 ayinda surekli kan geliyodu iliskiden sonra yanma oluyodu o sikayetten gittim doktor egri va cok dar o yuzden dedi adetlerinde duzenliymis sogan suyunu kesin dene derim cunku doktor kistin olmasi onemli degil adetlerin duzenli olduktan sonra hamile kalirsin demisti ki zaten yumurta catladigi icin adet oluyosun
Canim selam nasilsin nasil oldun test falan yaptinmi ?İnşallah ya bebis haberini aliriz bu ay kaynanamlara gidicegiz inşallah onlara bu haberi veririm
Canim selam nasilsin nasil oldun test falan yaptinmi ?
kiz benim eltimin adetinden bir gun kecdi ve bana agrim var olacam olacam diyordu ve hamile cikdi ibsallah sendede oyledur testi yapinca bana da soyle tamammi...dualarim seninle canimYarin yapicam agrim devam ediyor ama da kirmizilari grmedim yerin yapicam test ama umudum hic yok hiccc
canim gunaydin noldu yaptinmi test coook merak etdim iyi haberlerini bekliyorumAh keşke olsa bnded
uzulme canim napalim kismetde yokmus INSALLAH gelecek sefere olur canimmmYaptim malesefff negatif .Rabbim sana yasatsib bu sewinci insallah
umudu itirmek yok...İnsallh umudum kalmadi artik neyse sende hayrli haberler bekliyorum cnm