Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

merhaba kızlar bende bu ay denemek istiyorum sogan kurunu ama bi sitede 6 ayda bir uygulanmalı yazmıs.siz üst üste bi kaç aydır içiyormusunuz yoksa sadece 1 ay içip bıraktınız mı?

Canimya ben alttan muayene hic yaptiramadim. Yaptiramiyorum. Kasiliyorum. Korkuyorum. Zaten iliskide zor oluyor kasiliyorum agrida oluyor. Acaba benimde mi rahim tersligi var acaba ondanmi zor iliski oluyor.acaba bu bir belirti olabilirmi. Ondan sordum sana sende boyle oluyormu. Bende sekerle icerim cunku sogan kokusuna dayanamiyorum.
canim bende cok utaniyodum ama artik tak etmisti canima evliligimin ilk 2 ayinda surekli kan geliyodu iliskiden sonra yanma oluyodu o sikayetten gittim doktor egri va cok dar o yuzden dedi adetlerinde duzenliymis sogan suyunu kesin dene derim cunku doktor kistin olmasi onemli degil adetlerin duzenli olduktan sonra hamile kalirsin demisti ki zaten yumurta catladigi icin adet oluyosun

merhaba kızlar bende bu ay denemek istiyorum sogan kurunu ama bi sitede 6 ayda bir uygulanmalı yazmıs.siz üst üste bi kaç aydır içiyormusunuz yoksa sadece 1 ay içip bıraktınız mı?
SELAM.BEN I.SARACOGLUNDAN DUYDUM TELEVIZYONDA SOYLE SOYLUYODU...ADET BITIMINDEN 2 GUN SONRA YANI REGL 7CI GUNU... SABAH AKSAM TAZE OLMAK SEKILDE 15 GUN ICDIKDEN SONRA ADET OLSANIZ SONRAKI REGLE 10 GUN KALA 5 6 GUN ICECEKSINIZ...

canim bende cok utaniyodum ama artik tak etmisti canima evliligimin ilk 2 ayinda surekli kan geliyodu iliskiden sonra yanma oluyodu o sikayetten gittim doktor egri va cok dar o yuzden dedi adetlerinde duzenliymis sogan suyunu kesin dene derim cunku doktor kistin olmasi onemli degil adetlerin duzenli olduktan sonra hamile kalirsin demisti ki zaten yumurta catladigi icin adet oluyosun

Bende yanma ve iliski sonrasi kanama yok. Ama kasilma agri hep oluyor. Ben alttan muayenede yaptiramiyorum. İns. Rahim tersligi yokturya. Adetlerim cok duzenlidir. Adetin 21.günü progesteron hormonum 17cikti doktor iyi dedi. Bu ay mutlaka deneyecem sogan kürünü ins.

Peki arkadaslar hamilelik icin sogan kuru icenler ne kadar deneme yaptiktan sonra kacinci ayda icmeye basladiniz.biz 3 aydir bebek istiyoruz olmadi tahlillerde normal biraz daha beklesem mi kúre baslamak icin?

Yarin yapicam agrim devam ediyor ama da kirmizilari grmedim yerin yapicam test ama umudum hic yok hiccc
kiz benim eltimin adetinden bir gun kecdi ve bana agrim var olacam olacam diyordu ve hamile cikdi ibsallah sendede oyledur testi yapinca bana da soyle tamammi...dualarim seninle canim

Back
X