Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba kızlar soğan kürdünde bugün 11 günüm ama dün akşam sağ kasıkları oldu ve sabah kahve hafif pembem si akıntı geldi peçeteye adetimin bugün 20 günü13 günü ovulasyon testim de ikinci çizgi 1 çizgiye yakındı indi soğan kürüne devametsem mi

Devam et bence icin temizleniyor demekki

Merhaba kızlar soğan kürdünde bugün 11 günüm ama dün akşam sağ kasıkları oldu ve sabah kahve hafif pembem si akıntı geldi peçeteye adetimin bugün 20 günü13 günü ovulasyon testim de ikinci çizgi 1 çizgiye yakındı indi soğan kürüne devametsem mi
Bence de devam et 15 gunu tamamlamalisin.

Yok olmadi hic.belki sende zararsiz kist falan vardir bircogumuzda olabilcek cinsten.o temizleniyordur.ama rahat ol bircok kiside ayni seyleri yazmisti daha once.
Tamam canım sagol teşekkürler bende pko var belkide ondan böyle hadi hayırlısı sen test yaptın mı adetlerin düzenli mi şuan sağ kasığımda batma var

Tamam canım sagol teşekkürler bende pko var belkide ondan böyle hadi hayırlısı sen test yaptın mı adetlerin düzenli mi şuan sağ kasığımda batma var

Pko varsa normal canim.benim duzenli adetlerim daha test yapmadim gunu gecsin de olmazsa yaparim 6 ay oldu benim.senin?

Sogan suyunu icerken bendede baya olmustu kasik sancisi
canım ceviz büyüklüğünde oldu lekem ve pembe kahveoldu ben bu ay ovulasyon kullandım çift çizgiye yakın çizgiyi yakalandım ben 3 yıldır düşünüyorum 2tüp denemem oldu ama olmadı bu ayda soğan yapayı dedim hakkımızda hayırlısı artık

canım ceviz büyüklüğünde oldu lekem ve pembe kahveoldu ben bu ay ovulasyon kullandım çift çizgiye yakın çizgiyi yakalandım ben 3 yıldır düşünüyorum 2tüp denemem oldu ama olmadı bu ayda soğan yapayı dedim hakkımızda hayırlısı artık

Amin canim rabbim en hayirli zamanda nasip eder insAllah.:KK56:

iyi geceler kızlar benim bugün soğn kürüün 11 günü sabah kahve ve pembemsi lekelr gelmeye başladı ve şuan pempe pembe geliyor adet oluyorum galıba 4 gün daha devam edipsoağn kürünü 15 güne tamamlayayım mı adetle incir kürüne başlamak istiyorum bakalım yoğunlaşcak mı

Ecrin 87 canım ben 15 gün sabah akşam aç karnına yaptım . Bu sefer 2. Adete 10 gün kala yine yapıcam. Pes etmek yooook:KK76:

Günaydın hatunlar.. Geçmiş bayramınız hayırlı olsun öncelikle..
Tecrübelerinizden yararlanmak istediğim birşey var. Umarım yardımcı olursunuz.. :(
Soğan kürünü son 2 aydır düzenli olmasa da yapıyorum. Ama hergün, günde 2 defa yapamadım..
Adet zamanım gelene kadar yumurtalıklarımın ağrıdığını ve sancı yaptığını söyleyebilirim.. Bir de 2 aydır adetim normalde 7 gün olması gerekirken 10 günü buluyor.
Geçen adetimde başlangıcından 3-4 gün pembemsi akıntı olarak sonra normal adetim oldu.
Ayrıca bu adetimde de son 3 gün kahverengi leke şeklince oldu ve bu şekilde 10 günü tamamladım.
Soğan kürünün etkileri midir bunlar sizce?
Bu ay düzgün bir şekilde yapacağım ve adet zamanımda da hormon tahlillerimi yaptıracağım..
Umarım yardımcı olursunuz... :)

Günaydın hatunlar.. Geçmiş bayramınız hayırlı olsun öncelikle..
Tecrübelerinizden yararlanmak istediğim birşey var. Umarım yardımcı olursunuz.. :KK43:
Soğan kürünü son 2 aydır düzenli olmasa da yapıyorum. Ama hergün, günde 2 defa yapamadım..
Adet zamanım gelene kadar yumurtalıklarımın ağrıdığını ve sancı yaptığını söyleyebilirim.. Bir de 2 aydır adetim normalde 7 gün olması gerekirken 10 günü buluyor.
Geçen adetimde başlangıcından 3-4 gün pembemsi akıntı olarak sonra normal adetim oldu.
Ayrıca bu adetimde de son 3 gün kahverengi leke şeklince oldu ve bu şekilde 10 günü tamamladım.
Soğan kürünün etkileri midir bunlar sizce?
Bu ay düzgün bir şekilde yapacağım ve adet zamanımda da hormon tahlillerimi yaptıracağım..
Umarım yardımcı olursunuz... :)
Günaydın canım. Sana yardımcı olmak isterdim fakat sen benden önde gidiyorsun. Ben 2. Kürümü 2 hafta sonra başlayacam. Yalnız ilk kürde benimde uzadı. 7 gün olurdu normalde. 9 gün sürdü.

Günaydın canım. Sana yardımcı olmak isterdim fakat sen benden önde gidiyorsun. Ben 2. Kürümü 2 hafta sonra başlayacam. Yalnız ilk kürde benimde uzadı. 7 gün olurdu normalde. 9 gün sürdü.
Acaba düzensiz yaptığım için mi böyle oldu diye düşünüyorum? Yoksa içimdeki iltihap, bu kadar mı fena :KK64:
Şöyle düzgün bir yapıversem, aklımda bişeyler olmicak ama.. Sabahları yapmaya çok üşeniyorum.. :(

Back
X