Amin canım amin sen kaçıncı gündesn
Ben gecen ay yaptim canim bu ay bata 2 gun var beklemddeyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım amin sen kaçıncı gündesn
Merhaba kızlar soğan kürdünde bugün 11 günüm ama dün akşam sağ kasıkları oldu ve sabah kahve hafif pembem si akıntı geldi peçeteye adetimin bugün 20 günü13 günü ovulasyon testim de ikinci çizgi 1 çizgiye yakındı indi soğan kürüne devametsem mi
Hadi hayırlısı canom inş hamiledindirBen gecen ay yaptim canim bu ay bata 2 gun var beklemddeyim.
Bende acaba yerleşme kanamadı mı dedim sende de oldu mu böyle lekeDevam et bence icin temizleniyor demekki
Bence de devam et 15 gunu tamamlamalisin.Merhaba kızlar soğan kürdünde bugün 11 günüm ama dün akşam sağ kasıkları oldu ve sabah kahve hafif pembem si akıntı geldi peçeteye adetimin bugün 20 günü13 günü ovulasyon testim de ikinci çizgi 1 çizgiye yakındı indi soğan kürüne devametsem mi
Bende acaba yerleşme kanamadı mı dedim sende de oldu mu böyle leke
Tamam canım sagolBence de devam et 15 gunu tamamlamalisin.
Tamam canım sagol teşekkürler bende pko var belkide ondan böyle hadi hayırlısı sen test yaptın mı adetlerin düzenli mi şuan sağ kasığımda batma varYok olmadi hic.belki sende zararsiz kist falan vardir bircogumuzda olabilcek cinsten.o temizleniyordur.ama rahat ol bircok kiside ayni seyleri yazmisti daha once.
Tamam canım sagol teşekkürler bende pko var belkide ondan böyle hadi hayırlısı sen test yaptın mı adetlerin düzenli mi şuan sağ kasığımda batma var
canım ceviz büyüklüğünde oldu lekem ve pembe kahveoldu ben bu ay ovulasyon kullandım çift çizgiye yakın çizgiyi yakalandım ben 3 yıldır düşünüyorum 2tüp denemem oldu ama olmadı bu ayda soğan yapayı dedim hakkımızda hayırlısı artıkSogan suyunu icerken bendede baya olmustu kasik sancisi
canım ceviz büyüklüğünde oldu lekem ve pembe kahveoldu ben bu ay ovulasyon kullandım çift çizgiye yakın çizgiyi yakalandım ben 3 yıldır düşünüyorum 2tüp denemem oldu ama olmadı bu ayda soğan yapayı dedim hakkımızda hayırlısı artık
soğan kürünü ne kadar uyguladınız sıkma nını kısmet değilmiş canım üzülmeBu ayda olmadı![]()
Günaydın canım. Sana yardımcı olmak isterdim fakat sen benden önde gidiyorsun. Ben 2. Kürümü 2 hafta sonra başlayacam. Yalnız ilk kürde benimde uzadı. 7 gün olurdu normalde. 9 gün sürdü.Günaydın hatunlar.. Geçmiş bayramınız hayırlı olsun öncelikle..
Tecrübelerinizden yararlanmak istediğim birşey var. Umarım yardımcı olursunuz..
Soğan kürünü son 2 aydır düzenli olmasa da yapıyorum. Ama hergün, günde 2 defa yapamadım..
Adet zamanım gelene kadar yumurtalıklarımın ağrıdığını ve sancı yaptığını söyleyebilirim.. Bir de 2 aydır adetim normalde 7 gün olması gerekirken 10 günü buluyor.
Geçen adetimde başlangıcından 3-4 gün pembemsi akıntı olarak sonra normal adetim oldu.
Ayrıca bu adetimde de son 3 gün kahverengi leke şeklince oldu ve bu şekilde 10 günü tamamladım.
Soğan kürünün etkileri midir bunlar sizce?
Bu ay düzgün bir şekilde yapacağım ve adet zamanımda da hormon tahlillerimi yaptıracağım..
Umarım yardımcı olursunuz... :)
Acaba düzensiz yaptığım için mi böyle oldu diye düşünüyorum? Yoksa içimdeki iltihap, bu kadar mı fenaGünaydın canım. Sana yardımcı olmak isterdim fakat sen benden önde gidiyorsun. Ben 2. Kürümü 2 hafta sonra başlayacam. Yalnız ilk kürde benimde uzadı. 7 gün olurdu normalde. 9 gün sürdü.