Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Soğan kürünü ilk yaptıgımda adetim tam beklediğim zamanda oldu bu ayı da takıp etcem bakalım kardeş,herhangi bir yan etki vs görmedim açıkçası ama hayrını da göremedim henüz:)))bakalım belkı zamanla:)

Yanma vs bende de olurdu ama ben test vs yaptırdım olsa doktor derdi gitmesiysenZ siz de gidin doktora mutlaka

inşallah temiz çıkar canım ya hemen aldı zaten anlamadım bile ilaç ve fitil verdi intihap için bir hafta kullan adetli iken gel dedi bakalım bu ay sonuna gidecegim :(

Öncelikle geçmiş olsun. Rahim ağzı yarası bndede olmuştu ilaçla ( rahim içi kapsül ve rahim içi krem) geçti. birçok kadında karşılaşılabilcek bir durummuş öyle söylemişti doktor. smear testi yapılıyor sonuç inşallah güzel çıkar. Tedavi sonucunda inşallah iyi haberler alırsın.

çok sağolun :(inşallah temiz çıkar canım ya hemen aldı zaten anlamadım bile ilaç ve fitil verdi intihap için bir hafta kullan adetli iken gel dedi bakalım bu ay sonuna gidecegim :KK43:

Soğan kürünü ilk yaptıgımda adetim tam beklediğim zamanda oldu bu ayı da takıp etcem bakalım kardeş,herhangi bir yan etki vs görmedim açıkçası ama hayrını da göremedim henüz:)))bakalım belkı zamanla:)

Yanma vs bende de olurdu ama ben test vs yaptırdım olsa doktor derdi gitmesiysenZ siz de gidin doktora mutlaka

soğan kürünü nasıl uyguladın peki günde kaç kere ve kaç gün 5 gün diyen de var 15 de kafam karıştı.

Merhaba arkadaşlar benim soğan kürümde 10.günüm dün yapamadım sabahta 1 gün arayla bişi olur mu benim sıkıntım tumurtaa zayifligi acaba devam mi etsem yoksa incir kürüne mi başlasam lutfennnnn cvb verinnn:(

Ya arkadaslar deli olmamak icten degil kayinvalidem dünden beri 3 kere aradi doktor ne dedi diye yumurta buyumemis sali gunu bida gitcez diyorum 3 kere aradi sordu eee simdi yumurta buyumemis mi eee nolcek simdi. En sonunda demin zordan konustum sen zordan konusuyon ben daha fazla soru sormuyem sonra gorusuruz dedi tamam dedim kapattik. Yav benim derdim bana yetiyo zaten her dakika beynimi yiyiyo bu is hey allahim ya sen sabir ver siz de yasiyo musunuz boyle seyler en sonunda esime soylucem anasini sustursun beni yapmiycam seylere zorluyo. Esim zaten bana bile kiziyo olmuyosa zorlama cocuk olmak zorunda degil bana sen yetersin diyo soylucem artik annen beni sıkıstırıyo diye. Dün de doktora gitmeden once beni tembihliyo doktora kayinvalidem kayinpederim soruyo beni sıkıstırıyolar dicekmisim doktora. Hic ole denir mi ne ayip dedim ben diyemem oyle sey dedim sustu sonra. Kafayi yicem

:KK62::KK62: gıttt gıtt gıdakkkkkk :KK62::KK62:
evet kızlar bişeyi daha net anladım ki ben adetliyken ne taraftan yumurtlayacagımı kestiriyorum
sol taraftan agrı hissetmiştim kalp gibi atmalar hissetmiştim adetin 3.4. günü falan
şimdi de yumurtlama günüm ve resmen sol tarafımıın içinde su dolu bir balon var gibi hafiften agrıyor
inşallah tutar bu ay ya valla hepimiz beraber yazarız hamileyiz diye ne güzel olur dimi :KK49:
cnm selamun aleykum ben yenı uyeyım yazısmalarnızı okudum merak ettım suan bı cocugn varmı bır yıl gcms yazslardan. ben de bırdefa hamıle kaldm erken dogum yaptm 6ay btmnde bebegım öldü malaesef. 4 ay öce. smdı tekrar dsnyoruz bıandan korkular bıan çatlamayan yumurtalarım sinir oluyorum yaggg

cnm selamun aleykum ben yenı uyeyım yazısmalarnızı okudum merak ettım suan bı cocugn varmı bır yıl gcms yazslardan. ben de bırdefa hamıle kaldm erken dogum yaptm 6ay btmnde bebegım öldü malaesef. 4 ay öce. smdı tekrar dsnyoruz bıandan korkular bıan çatlamayan yumurtalarım sinir oluyorum yaggg

aleykümselam canım hoşgeldin
biz bu topikte uzun zaman kaldık sonra başka bi soğan topiğine transfer olduk
soğan kürüne gelince
bazılarımız sonuç aldı ama biz sonuç alamayanlardan olduk bi kaç arkadaş:KK51:
umarım seninde vesilen olur busefer bebeğini sağlıkla kucagına alırsın inşallah
kaybın için çok üzüldüm...erken dogum yapmanın bi sebebi varmıydı canım peki.
ben hiç hamile kalamadım geçen mayıs ayında tüp bebek denedim tutmadı
şimdi 2. için beklemedeyiz....
herhangi bi sorun varmı tüm tahlillerin vs yapıldı mı ?
soğan kürünü neden denemek istiyorsun ?

bu ay da adet olusam tekrar doktora gidip takip yaptırmayı düşünüyorum,adetim diyebilirmki hiç şaşmaz:) etrafında kürsüz hemen hamile kalanları görünce insan nedne benim olmadı diye soruyr...

soğan kürünü bitircem inşallah...yalnız ben haftanın çoğu günü dışardayım günde 2 kere yapıyorum ama tam vakitli olamayabiliyor.

erkek ne testi yaptırıyor acaba ?
erkek için sperm analiz testi ve muayne olması gerekiyo istersen sen adetin 3. günü hormon testlerini yaptırırken eşinde ürologa gözükebilir bebeğimizin olmaması sadece bizdeki bir sorundan kaynaklanamıyabiliyor çünkü Allahım ol derse olur inşallah en kısa zamanda olur bebişiniz

Bu ay sogan kürü yaptim 15 gun. Adetime iki gun var. Gerci 28 gunde bir adet olmayali epey olmustu. Sanirim soğan duzenledi. Beklemedeyim. Hayirlisi hepimiz icinnn

Ya arkadaslar deli olmamak icten degil kayinvalidem dünden beri 3 kere aradi doktor ne dedi diye yumurta buyumemis sali gunu bida gitcez diyorum 3 kere aradi sordu eee simdi yumurta buyumemis mi eee nolcek simdi. En sonunda demin zordan konustum sen zordan konusuyon ben daha fazla soru sormuyem sonra gorusuruz dedi tamam dedim kapattik. Yav benim derdim bana yetiyo zaten her dakika beynimi yiyiyo bu is hey allahim ya sen sabir ver siz de yasiyo musunuz boyle seyler en sonunda esime soylucem anasini sustursun beni yapmiycam seylere zorluyo. Esim zaten bana bile kiziyo olmuyosa zorlama cocuk olmak zorunda degil bana sen yetersin diyo soylucem artik annen beni sıkıstırıyo diye. Dün de doktora gitmeden once beni tembihliyo doktora kayinvalidem kayinpederim soruyo beni sıkıstırıyolar dicekmisim doktora. Hic ole denir mi ne ayip dedim ben diyemem oyle sey dedim sustu sonra. Kafayi yicem
Bu dönemde stresli olmamak lazım bu trz beklentiler sözler stres yapıyor.bn benek istediğimi bir kişiye demiştim aileden snr dedimkı keşke ona da demeseydim.aslında hrkese bilmem pek düşünmüyoruz bakalım nasip falan demeli diğr türlü dha olmadımı vs sorular....bnce kayınvalidenize net ifadeler kurun izin vrmeyin müdahil olmasına.keşke sonuçları hiç demeseydnz bu bnm fikrim tabi insanlara laf anlatmak zor.

erkek için sperm analiz testi ve muayne olması gerekiyo istersen sen adetin 3. günü hormon testlerini yaptırırken eşinde ürologa gözükebilir bebeğimizin olmaması sadece bizdeki bir sorundan kaynaklanamıyabiliyor çünkü Allahım ol derse olur inşallah en kısa zamanda olur bebişiniz
Bn hormon testi yaptırmamıştım alttan iki test yaptı yumurtaların özellikle sağ yumurtan çk ii dedi.bu ay adet olursam peşine düşcem ama tekrar gidrm inş.aslında bence bizlr biraz acele ediyruz sebebi ise etrafımızda gördüklrmz vs.Allah şüphesiz inşallah en hayırlı zamanda verecektir.

Bn hormon testi yaptırmamıştım alttan iki test yaptı yumurtaların özellikle sağ yumurtan çk ii dedi.bu ay adet olursam peşine düşcem ama tekrar gidrm inş.aslında bence bizlr biraz acele ediyruz sebebi ise etrafımızda gördüklrmz vs.Allah şüphesiz inşallah en hayırlı zamanda verecektir.
Amin insallah hemen olsunnn :( evet artik cok stres yapmamaya calisicam kendimi dizginleme karari aldim

Kızlar ben de soğan kürüne başladım bu küre Rabbimin izniyle çok güveniyorum:KK76: İnşallah:KK46:bebişimi sağlıklı sıhhatli tez zamanda kucagima alırım, hatta hepimiz kucagimiza alırız.:anneadayı: hamiş hamiş gezeriz:KK9::-)

Back
X