Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

aklıma bir şey geldi canım evde arı sütü bal polen karışımı var yesem yumoşların büyümesine yardım edermi acaba yoksa kendi halinemi bırakayım?
yeee ben zararı olacagını düşünmüyorum yumurta gelişimine etkili şeyler ye güzelce kuzum büyüycekler stres yapmaaaa yeterkii

yeee ben zararı olacagını düşünmüyorum yumurta gelişimine etkili şeyler ye güzelce kuzum büyüycekler stres yapmaaaa yeterkii
inşallah canım ya büyüse bir de çatlaması var birde yılbaşı için teyzem geliyormuş bizee nasıl değerlendirecez bilmiyorum ooof of:KK61:

ayy ortanızda uyumuycak herhaldee oda kapısı kilitle amann kim var kim yok takmaa tadını çıkar kuzucummm takma böle şeleri
eşimin bi huyu var benim akrbalarımın yanında benle yatmıyor canım ayıp olduğunu düşünüyor inşallah ikna edicem bu sefer :(

eşimin bi huyu var benim akrbalarımın yanında benle yatmıyor canım ayıp olduğunu düşünüyor inşallah ikna edicem bu sefer :KK43:
senn giy şıkır şıkırr bak bakalım nasıl oluyo iki sırnaşş iki cilve olsun erkekler dayanamaz zaten öle bak hiçbir zaman aman bugün yapmalıyız olayıyla diil eşinle güzel zaman geçir gün içinde onu sevdiğini aklına getirince zaten olanar oluveriyo :)

senn giy şıkır şıkırr bak bakalım nasıl oluyo iki sırnaşş iki cilve olsun erkekler dayanamaz zaten öle bak hiçbir zaman aman bugün yapmalıyız olayıyla diil eşinle güzel zaman geçir gün içinde onu sevdiğini aklına getirince zaten olanar oluveriyo :)
hadi bakalımm :confused::KK31:

aynı yatakta yatmıyor canım önce ona ikna etmem lazım gerisi kolay :confused:

kızlar kesinlikle inanıyorum bende hamileyim ve soğan suyuna bağlı olduğunu düünüyorum açıkcası.bir yıldır olmadı ve geçen ay soğan suyunu yaptım ve şimdi şükürler olsun hamileyim.kesinlikle deneyin,ama eşinizede keçiboynuzunu kaynatıp içirin onunda etkisi var
Başka bişey den şans eseri olmamıştır acaba gerçekten bu soğan kurumdan arjadasim

Back
X