Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

merhaba herkese arkadaşlar..ben yeni üye oldum bu siteye..sürekli takip ediyorum.önce bebek diye dua eden tüm arkadaşların kucağını Allah boş bırakmasın.bende 1.5 yıllık evliyim.2 aydır korunmuyoruz.adetlerim hep düzenlidir.5 aralıkta adet olmam gerekirken 10'unda oldum 5 gün gecikti.25 günlük bir adet döngüm var.geçen hafta sapsarı bir akıntı oldu bi günlük.ve bu günlerde de arada oluyor.sicze ne belirtisi birde doktora mantar için gittiğimde sadece ultrasonda baktı yumurtalıklarında bişey yok hamile kalabilirsin dedi.sizce tekrar doktora gitmeliyim???cevap verirseniz beni çok sevindirirsiniz

merhaba herkese arkadaşlar..ben yeni üye oldum bu siteye..sürekli takip ediyorum.önce bebek diye dua eden tüm arkadaşların kucağını Allah boş bırakmasın.bende 1.5 yıllık evliyim.2 aydır korunmuyoruz.adetlerim hep düzenlidir.5 aralıkta adet olmam gerekirken 10'unda oldum 5 gün gecikti.25 günlük bir adet döngüm var.geçen hafta sapsarı bir akıntı oldu bi günlük.ve bu günlerde de arada oluyor.sicze ne belirtisi birde doktora mantar için gittiğimde sadece ultrasonda baktı yumurtalıklarında bişey yok hamile kalabilirsin dedi.sizce tekrar doktora gitmeliyim???cevap verirseniz beni çok sevindirirsiniz
O sari akinti cok normal beneede oluyo cnm bende bunun için gitmiştim doktora test yapti sonuc normal dedi

Anladım pembebasliklikiz...ya benim normalde zaten akıntım hep vardır.işte geçen adetim gecikince heveslendim sonra kırmızı kart:(

Günaydın kızlar bu gün hastalığımın 3 günü ve doktora gittim klomen verdi 5 adet kullanmamı söyledi birde femara die bir hap verdi 5 adet de ondan verdi kullanmaya başla günde 1 adet tok karnına dedi ve 12 ocakta konturole gel dedi sizce nedir hapler klomenden az çok bilgim varda birde hemişre anlatırken pek kafam üzerimde degildi haplere bu gün mü başlanıyor bilgisi olan varmı ?

Kandiliniz mübarek olsun hanimlarr Allah gonlunuzden gecen her seyin hayirlisini nasip etsin insallah hepimize nur topu gibi bebisler versin gece uykularimiz bölünsun yemeklerden midemiz bulansin ilk kez uzulmeden kilolari alalim insallahh

Kandiliniz mübarek olsun hanimlarr Allah gonlunuzden gecen her seyin hayirlisini nasip etsin insallah hepimize nur topu gibi bebisler versin gece uykularimiz bölünsun yemeklerden midemiz bulansin ilk kez uzulmeden kilolari alalim insallahh
Aminnn

Ne guzel yazmissin Narin333 amin insallah hepimizin dualari hayirlisiyla kabul olsun

Kizlar bugun kotuyum bogazim cok agryo gece uyayamdim kalktim yumusatsin die sicak bisiler icecem eger hamile isem sknti olacak bana sogan suyu bogaz agrisina iyi gekr diolari kurum butti icsem mi ko bir iki gun bogazim icin acaba

Back
X