Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Test yaptın mı birde hangi gün yumurtlaman oldu nasıl tespit ettin bu soğan kürü benim dengemi bozdu.anlamadım bi ara kanamam oldu sende de oldu mu ben soğan küründen olduğunu düşünütorum
Ben ovulasyon testi de kullanmadm hemen hemen hergun iliskiye girdik 2 gun oncesi haric

Aynen benimde oyle oldu bikaç gun once adet olacakms gibi sancilarm oldu ama olmadm. Adet gunumde yani ayın 6 sinda gidip kanda baktirdm 0.1 negatıf cikti
Biraz daha beklemek istiyorum ben.kan testi icin.2 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı. Hala ümidim var.bu ay olmazsa diğer aylar.

amin canım darısı sana olur inş. şöle bi durum var benim için onuda sölim ben evlenmeden önce eşimle ilişkiye girmedim tabi nişanlıyken sürtünme yoluyla beraber oluyoduk oda kazayla ucu biraz girer gibi oldu sonra baktım bir iki damla kan geldi ben çok korktum araştırdık zedelenmiş olabiliceğini duyduk doktora gittiğimde bu durumu anlattım oda o zaman bozulmuştur yada zedelenmiştir dedi şimdi kanamaması normal kanıcak diye şart yok esnek olabiliyo demişti sende hiç kan olmamasıda normal yani esnek olduğundan kanama olmadı canım
Cocugum olmadi ondan degilfdir dimiii benim normal iliski oluyo giriyo hepsi bozulmama ihtimali oluyomu yaa

Bende kanama olmadi cnm galiba benim yumurtam gec catladi bu ay akintim gec oldu adet gunumde kanda test yaptrdm negatif cikti ama hala adet de olmadm gec döllenme olabilirmi acaba umutlanmakda istemiyorum :KK43:
Akıntını takip ettiysen doğrudur canım geç döllenme olabilşr.bence olmadıysan stresten diycem ama zaten her ay stresliyiz.inşallah iyi haber verirsin bende p.tesi olmazsam tekrar etcem testi.benimki de bir hafta kala 1.79 çıktı ama doktor bir hafta var daha belli olmaz gebelik olabilir dedi bakalım hayırlısı olsun canım hakkımıza her namazda burdaki herkes için dua ediyorum inşallah rabbim duyar sesimi:))

Akıntını takip ettiysen doğrudur canım geç döllenme olabilşr.bence olmadıysan stresten diycem ama zaten her ay stresliyiz.inşallah iyi haber verirsin bende p.tesi olmazsam tekrar etcem testi.benimki de bir hafta kala 1.79 çıktı ama doktor bir hafta var daha belli olmaz gebelik olabilir dedi bakalım hayırlısı olsun canım hakkımıza her namazda burdaki herkes için dua ediyorum inşallah rabbim duyar sesimi:))
Aynen yaa her ay stres ama inşallah hamileyizdir rabbim dualarimizi kabul eder b inşallah

Ooo boş yok yani hadi bakalım şansın yüksek canım inşallah iyi haber verirsin:)bu arada doktora göründün mü hiç kaç aydır isyiyorsunuz yoksa sizde mi yeni evlisiniz:)
5 aylik evliyim cnm hic korunmadik doktora evliligimin 2.ci ayinda gittm bakti ultrasonla sadece ve idrarda tahlil aldi normal dedi cocugun olur denemeye eevam 1 yil olmasa gel desi klasik diger doktorlar gibi :(

5 aylik evliyim cnm hic korunmadik doktora evliligimin 2.ci ayinda gittm bakti ultrasonla sadece ve idrarda tahlil aldi normal dedi cocugun olur denemeye eevam 1 yil olmasa gel desi klasik diger doktorlar gibi :KK43:
O zaman yaşın çok genç daha bana klomen önerdi bende 7 aylık evliyim ama dün 30 yaşıma girdim:(ama klomeni bir ay kullandım bıraktım sonra devam etmedim bir yılım dolsun sonra başlıycam:

O zaman yaşın çok genç daha bana klomen önerdi bende 7 aylık evliyim ama dün 30 yaşıma girdim:KK43:ama klomeni bir ay kullandım bıraktım sonra devam etmedim bir yılım dolsun sonra başlıycam:
23 yasindaym cnm. Eğer isin yuksekse hamile olman cok yuksek ins da oyledir sey sorcam sen ateşini hep aynı saatte mi olctun yoksa hergun herhangi bir saattr mi cnm

Canimm napiyimmm iyi iste bebis ozlemi cekiyorum simdi amcamn kizi vardi bebisi gelldi sevdik ys kendimi tutamiuorum bnmde olsunnnn bide sormazlarmi hadi nerde bebek yoldami dieee dahada cok uzuluyomn:KK43:(alllahim gor bizi bizede annelik duygusunu yasatttt
Ayy sorma o inasanlarin sormalari yok mu ben ölüyorum resmen rabbim bizede elbet verecek bir gun inşallah

Back
X