Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

zuhall cok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin doktorum hamile kalırsan hemen gel ilaç yükseltcez dedi peki hamileliğinde şimdide ilaç kullanıyomusun benim değerim geçen ay 9du şimdi 5e düşmüş inşallh bu ay dahada düşer hamile kalırım sen hamile olduğunda kaçtı değerin lütfen bilgilendirirmisn
canım benim tshm uzun zamandır var ilaç kullanıyorum hamileliğimde de hep kullandım vede devam ediyorum zaten ömür boyu kullanıcam bu ilacı hamilelikte kullanmanın hiç bı sıkıntısı olmuyo asıl kullanmazsak önemli benim genelde en fazla 15 e kadar çıkmıştır tshm hamile kaldığımda 2 küsürdü 20 gün sonra 3 küsürdü sonra 4 küsüre çıktı mecbur dozu arttırmıştık ilk 3 4 aydan sonra benim normal değerler arasına indi ama ilk 3 ayda önemliymiş o değerler arasında olması benim o kadar iyi değildi daha doğrusu 2 buçuk altında olması gerekiyomuş benimde üzerindeydi ama yinede o değerler arasındaydı doktor endişlenme dedi ama elde değilki o yüzden dikkatli ol

merhaba canım ben bu ay soğan kürü içiyorum şuan 10. günündeyim şeffaf olan akıntım beyaz süt gibi geliyor bol uirde ilişkiden 2 3 dk sonra yanma olmaya başladı sizde sağan suyu içerken böyle bir şey oldu mu? bizde 4 aydır korunmuyoruz hala birşey yok :KK43:

Merhaba
se, post: 38948693, member: 624290"]merhaba canım ben bu ay soğan kürü içiyorum şuan 10. günündeyim şeffaf olan akıntım beyaz süt gibi geliyor birde ilişkiden 2 3 dk sonra yanma olmaya başladı sizde sağan suyu içerken böyle bir şey oldu mu? bizde 4 aydır korunmuyoruz hala birşey yok :KK43:[/QUOTE]

Merhaba bende sogan kurunu yaptim
ama bende hic akinti yapmadi.hemde duzenli uyguladim acaba etki etmedimi.simdi incir kurunu yapiyorum 5.gunum.yapan arkadaslar etkili

denizson, post: 38956323, member: 652567"]Merhaba
se, post: 38948693, member: 624290"]merhaba canım ben bu ay soğan kürü içiyorum şuan 10. günündeyim şeffaf olan akıntım beyaz süt gibi geliyor birde ilişkiden 2 3 dk sonra yanma olmaya başladı sizde sağan suyu içerken böyle bir şey oldu mu? bizde 4 aydır korunmuyoruz hala birşey yok :KK43:[/QUOTE]

ama bende hic akinti yapmadi.hemde duzenli uyguladim acaba etki etmedimi.simdi incir kurunu yapiyorum 5.gunum.yapan arkadaslar etkili[/QUOTE]
Oluyormu Acaba.

canım benim tshm uzun zamandır var ilaç kullanıyorum hamileliğimde de hep kullandım vede devam ediyorum zaten ömür boyu kullanıcam bu ilacı hamilelikte kullanmanın hiç bı sıkıntısı olmuyo asıl kullanmazsak önemli benim genelde en fazla 15 e kadar çıkmıştır tshm hamile kaldığımda 2 küsürdü 20 gün sonra 3 küsürdü sonra 4 küsüre çıktı mecbur dozu arttırmıştık ilk 3 4 aydan sonra benim normal değerler arasına indi ama ilk 3 ayda önemliymiş o değerler arasında olması benim o kadar iyi değildi daha doğrusu 2 buçuk altında olması gerekiyomuş benimde üzerindeydi ama yinede o değerler arasındaydı doktor endişlenme dedi ama elde değilki o yüzden dikkatli ol

anladım canm bende ilacımı devamlı kullanıyorum hatta dereotu yiyorum düşürüyomş değeri inşallhh bu ay yumurtlama dönemime kadar düşerde hamile kalırım çok istiyorum senin kaç aylık oldu valla okadar iyi geldiki söylediklerin içim rahatladı hep tereddütteyfdim hamile kalınca ilaç bebeğe zararlı olmazmı diye kafam çok karışıyodu çünkü öbür boyu kullancz bu ilacı

anladım canm bende ilacımı devamlı kullanıyorum hatta dereotu yiyorum düşürüyomş değeri inşallhh bu ay yumurtlama dönemime kadar düşerde hamile kalırım çok istiyorum senin kaç aylık oldu valla okadar iyi geldiki söylediklerin içim rahatladı hep tereddütteyfdim hamile kalınca ilaç bebeğe zararlı olmazmı diye kafam çok karışıyodu çünkü öbür boyu kullancz bu ilacı
bebeğe zararı yok canım merak etme kullanmazsan o zaman bebeğe zararı olur ben şuan 6 buçuk aylık hamileyim canım darısı sana olsun inş.

bebeğe zararı yok canım merak etme kullanmazsan o zaman bebeğe zararı olur ben şuan 6 buçuk aylık hamileyim canım darısı sana olsun inş.

amin inşallhh hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın allahın izniyle çok saol çarşamba kontrolum var iyot için tahlil yaptı yemem gereken iyotlu yicekler sende bi kısıtlama oldumu su besinleri yeme gibi

denizson, post: 38956323, member: 652567"]Merhaba
se, post: 38948693, member: 624290"]merhaba canım ben bu ay soğan kürü içiyorum şuan 10. günündeyim şeffaf olan akıntım beyaz süt gibi geliyor birde ilişkiden 2 3 dk sonra yanma olmaya başladı sizde sağan suyu içerken böyle bir şey oldu mu? bizde 4 aydır korunmuyoruz hala birşey yok :KK43:

ama bende hic akinti yapmadi.hemde duzenli uyguladim acaba etki etmedimi.simdi incir kurunu yapiyorum 5.gunum.yapan arkadaslar etkili[/QUOTE]
Oluyormu Acaba.[/QUOTE]

benim soğan kurumde 12. gunum akıntı çok ama yanma yok hatta yanmayı aldı bile siz 4 aydır mı soğan kuru kullandın ız acaba

bakalım ayın 25 ila 27 si gibi hasta olmam lazım inşallah olmam da hayırlısıyla hamileyimdiiirrr allahım bekleyen herkese ver inşallah sağlıklı sıhhatlı akkılı eli ayağı düzgün:KK16::KK16::cry::cry::KK42::KK42:

Kızlar bu arada ben bugün tekrar kontrole gittim 3 tane yumurtamda 19mm olmuş yarın iğnemi vurdurucam allahın izniyle

ama bende hic akinti yapmadi.hemde duzenli uyguladim acaba etki etmedimi.simdi incir kurunu yapiyorum 5.gunum.yapan arkadaslar etkili
Oluyormu Acaba.[/QUOTE]

benim soğan kurumde 12. gunum akıntı çok ama yanma yok hatta yanmayı aldı bile siz 4 aydır mı soğan kuru kullandın ız acaba[/QUOTE]
Canım SOĞAN kürü temizler incir kürü Yumurtalık çatlatmak için

Yarim litre Kaynayan klorsuz suya ikiye boldugumuz 6 adet incir atilip 15 dk kaynatiliyo.ben sabah aksam iciyorum.5.günüm ama kilo yapiyo biraz.bakalim fayda etcekmi çok merak ediyorum.

Yarim litre Kaynayan klorsuz suya ikiye boldugumuz 6 adet incir atilip 15 dk kaynatiliyo.ben sabah aksam iciyorum.5.günüm ama kilo yapiyo biraz.bakalim fayda etcekmi çok merak ediyorum.
Çok teşekkür ederim canım inşallah faydasını en tez zamanda görürsün peki ne zaman başlanıyo canım ve kaç gün içiliyo bide kuru incirmi canım çok sordum kusira bakma canım

Selam kızlar...aranıza yeni katıldım.bende bugün itibariyle soğan suyu içmeye başladım.bugün adetimin 8.günü..yarında yumurta takibine gidecem .inşallah hepimizin dilediği olur.

Arkadaslr bugun basim agriyordu sabah incir kurumu kaynattim bir guzel icrim aaaa baktim bas agrim gecti agri kesici etkisi var sanrm anlamdim bende migren var bu arada sogan kurunden sonraki aydayim bende de sogan kurumde hic akinti olmadi normaldekinden cok xok daha kuru gecrdim insallah inciride yapacm adere on 7gun kala sogan yaocam tekrar bu arada hic bie sorunu olamdgi halde hamile kalamaynlar bu incir kurunu 15gub yapyor i.saracoglu ole siylyor yumurtda catlama sorunu yasayanlrsa 21gub tanisi konulan hastalr21gun uygulayacklrms

Canim merhaba
İncir kurunu ac yada tok karina farkddermi acaba.bide ben aksam kaynatip dolaba koyuyorum.ertesi gün ise götürüp gunduz iciyorum.etkili olurmuki.

Kuru İncir
Kür 1: Kan yapıcı

Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya sekiz-dokuz adet kuru inciri ilave ediniz ve yedi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yedi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir.
kuruincir.jpg

2x21U+7A
21 gün uygulama+7gün ara+21 gün uygulama

toplam 42 günlük uygulama
şeklindedir. Bu formülün anlamı şudur: İki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Kür 2: Yumurta çatlatıcı ve hamile kalmayı kolaylaştırıcı

Bir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir.
2x25U+7A
25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama
toplam 50 günlük uygulama

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Dikkat: Prolaktin yüksekliği olan kişilere kürümüzün kullanımı önerilmemektedir.

Back
X