canım benim tshm uzun zamandır var ilaç kullanıyorum hamileliğimde de hep kullandım vede devam ediyorum zaten ömür boyu kullanıcam bu ilacı hamilelikte kullanmanın hiç bı sıkıntısı olmuyo asıl kullanmazsak önemli benim genelde en fazla 15 e kadar çıkmıştır tshm hamile kaldığımda 2 küsürdü 20 gün sonra 3 küsürdü sonra 4 küsüre çıktı mecbur dozu arttırmıştık ilk 3 4 aydan sonra benim normal değerler arasına indi ama ilk 3 ayda önemliymiş o değerler arasında olması benim o kadar iyi değildi daha doğrusu 2 buçuk altında olması gerekiyomuş benimde üzerindeydi ama yinede o değerler arasındaydı doktor endişlenme dedi ama elde değilki o yüzden dikkatli olzuhall cok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin doktorum hamile kalırsan hemen gel ilaç yükseltcez dedi peki hamileliğinde şimdide ilaç kullanıyomusun benim değerim geçen ay 9du şimdi 5e düşmüş inşallh bu ay dahada düşer hamile kalırım sen hamile olduğunda kaçtı değerin lütfen bilgilendirirmisn