Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

ara ara giriyorum tatlım bu aralar izoleyim hiç tadım yok bilmiyorum:KK43:
Sıkma canını canım yaa bu ay beraber bekleriz günlerimizi sayariiız canım bide ne dicem presed jel siparişi verdim bu ay ben canım çoğu kişiden iyi olduğunu duydum bide arı sütü ile polende çok iyi geliyomuş tatlım

Sıkma canını canım yaa bu ay beraber bekleriz günlerimizi sayariiız canım bide ne dicem presed jel siparişi verdim bu ay ben canım çoğu kişiden iyi olduğunu duydum bide arı sütü ile polende çok iyi geliyomuş tatlım

evet canım o jeli bende duydum önümüzdeki ay deneyebilirim aslında...arı sütü poleni güvenilir nerden bulcaz hasını bulmak lazım onuda nerden ne kadara temin edebilirizki:KK51:

Canım nasılsın hiç görünmüyosun bu aralar durumlar nasıl güzel haberini bekliyorum az kaldı :KK31:
Iylik saglik iyiyim gibi sanirim ))) ay inwAllah canim ya ☺️ Valla bugun pazartesi ya hadi yatcam kalkcam yatcam kalkacam pazar olacak diye duwunuyorum. Kendi kendime hayirlisi :D

kızlar benmde 17 şubat olmm gerekio gecenlerde akıntım geldi böyle kıvamsı yumurta akı gibi hemen değerlendirdim o günüsizce yumurtlamışmıyımdır tamda adetiimn 14. günüydü inşllh tutmuşturr
kızlar benmde 17 şubat olmm gerekio gecenlerde akıntım geldi böyle kıvamsı yumurta akı gibi hemen değerlendirdim o günüsizce yumurtlamışmıyımdır tamda adetiimn 14. günüydü inşllh tutmuşturr

Iylik saglik iyiyim gibi sanirim ))) ay inwAllah canim ya ☺️ Valla bugun pazartesi ya hadi yatcam kalkcam yatcam kalkacam pazar olacak diye duwunuyorum. Kendi kendime hayirlisi :KK70:
Inşallah hayılısı olur canım valla bende sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberini ben hala adet olmayı bekliyorum gelemwdi kendileri

hiç bi belirtim yokk normalde 7 8 gün var ama hiç bi durum yok belki erken daha ondan kızlar sizde durumlar nasıl adet günü yaklaşanlar yazabilirmi birbirimizi takip edelim ayrıca çatlatma iğnesi deneyen oldumu bu ay adet olursam ben 2.ye denicem birde tsh hormonum yüksek onun düşmesinide bekliyrm yani benim işim biraz zorr

Bide nasıl kkullanıyosun yazarsan sevinirim canım
Canim aktardan aldım ben.ari sütü küçük bi tüp içinde çok küçük ama 10 TL'ye aldım. Arı polen propolis karışımı var oda 25 tl.ayri ayrı alıyorsun. Günde 3 defa kullandım. Bugün keseyide gördük 4 ay 4 günlük Allahım a bin sukur

Canim aktardan aldım ben.ari sütü küçük bi tüp içinde çok küçük ama 10 TL'ye aldım. Arı polen propolis karışımı var oda 25 tl.ayri ayrı alıyorsun. Günde 3 defa kullandım. Bugün keseyide gördük 4 ay 4 günlük Allahım a bin sukur
Hadi gozun aydin canim cok sevindim. Bol bol istirahat et kendine dikkat et ki bebeginede dikkat etmis olasin. Allah hayirlisiyla kucagina almayi da nasip etsin insallahh

Iyi geceler.kizlarrrrrrr bendr sogan kurune basliycammmm.ama bu ay adet olmadimmm lanet olasi pko varrrr...bunu simdi icsem ise yarar mi acaba bekarken icmistimmm cok iyi grlmisti tekrar icmek.istiyorummmm...yarun basliyimmi.mgebelik yok :KK45: baktirdimmm heveslenmistim de neyse saglik olsu

Kızlar bişey sorcam bu ay yine bende kist oluşmuş geçen ay soğan suyu içtim acaba bu ayda içsem olurmu doktor doğum kontrol hapı verdi ama kullanmadım

hiç bi belirtim yokk normalde 7 8 gün var ama hiç bi durum yok belki erken daha ondan kızlar sizde durumlar nasıl adet günü yaklaşanlar yazabilirmi birbirimizi takip edelim ayrıca çatlatma iğnesi deneyen oldumu bu ay adet olursam ben 2.ye denicem birde tsh hormonum yüksek onun düşmesinide bekliyrm yani benim işim biraz zorr
Ya vallahi bende adete 7-8 gun kala goguslerim büyürdü hassasiyet olurdu ay bende hamilemiyim diye heveslenirdim adet olunca normale dönerdi ya şimdi tık yok ne acı ne hassasıyet belim kopuyo azcık dinlemeyince daha felaket ayaklarım ağrıyo kasığa dığru sanki tüm gün çalışmışımd yorgun düşmüşüm gibi bide ara ara kasıkta bişeyler oluyo sızlar gibimi desem nasıl tanımlasam .. İnşAllah psikolojik deyildir .. Keşke 14 üne gelseydi diyorum adet günüm hamileysem harika sevgililer günü hediyesi olurdu .. :p hayırlıı olsun canım zor diye bşy yoktur Allalh ol der olur :)

Back
X