Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Benim yumurtladığı günü 15 Şubat az önce bu konu hakkındaki bütün yazıları okudum ve sonuçta bitkisel bir yıka denemekte fayda var hiçbir yan etkisi de yok o yüzden ben yumurtlama gününden önce hatta üç gün önce yapıştırıp yumurtlama sonrasında çıkaracağım belki faydası olur bizede denemekte fayda var bence bunu yapalım zaten fiyatı da 3 tl

Canim benimde öyle oldu.kan tahlili yaptırdım bişey çıkmadı. Adet söktürücü içtim kahverengi akıntım geldi sonra kan tahlili yaptırdım hamileyim arada 1 hafta var dikkat et yine kendine
hayirloaiyla.dogumunu yaparsinnn kac gun gectikren sonra kan testi yaptun cnmmm...

teşekkür ederim eşimede keçiboynuzu kürü yaptım sperm sayısını arttırıyormuş birde taze sıkılmış havuç suyu verdim sabah akşam aç karnına spermi hareketlendiriyormuş yunurtlamadan 1 hafta sonra göğüslerim ağırmaya başladı ara ara kasık ağrısı da oluyordu sonra gaz şişkinlik sinirlilik herşeye ağlama oldu adet olacakmışım gibi 3-4 gün ara ara sancı çektim
seni takip edip okudum gözün aydın cnm aallah ssağlıkla doğum nasip etsin soğan kürü ilk ay kullanıp det olmadan mı hemen hamile kaldın arkaaşım uyguladı onun ilk ay erken olup 10 gün kanaması oldu diğer ay hamile kaldı bende bu aykendiliğinden erken adet oldum bu ay mı diğer ay mı başlasam diye kararsızım bir fikir verir misinnn

Merhbalar bende iki sendlik ewliyim bi defa aşılama yaptım olmadı yumurtlamamda problem var az düzeyde pco hastasıyım ama daha büyük sorun eşimde eşimin soerm morfolojisi çok iyi çıkmadı doktor ona opstravent diye bi ilaç verdi çok üzülüyorum neden olmuyo diye bi defa düşük yapmış bile olsaydım hamile kalabiliyor oldugumu anlardım ama umudum azalıypr napmam lazım bilmiyorum bu ay soğan ve incir kürünü denicem eşimede keçiboynuzu pekmezi içiricem

nasıl yani ümitleneyimmi :) senin adına çok sevindim ALLAH analı babalı sağ salim kucağına almayı nasip etsin. inş bende hamileyimdir. Peki sen kan testi yaptırdıktan sonramı adet söktürücü içtin :S tehlikeli değil mi. Birde sendede adet düzensiliğimi var. bide yerleşme kanaman nasıldı kaç gün sürdü . kan testini nezamn yaptın. tam olarak açıklarmısın çok heycanlandım :)
evt kan tahlilinden sonra içtim hamile değilim die tehlikeli değil dedi doktor.yerleşme kanamam 1 gün sürdü sadece peçetele silcek kadar ara ara bende sökülemedim sandım.sonra doktora gittim bi baktık hamileyim :KK48::KK48::KK48::nazar:benim biraz problemli geçiyor tam durumumuz belli değil ama keseyide gördük.inş hamilesindir canım isteyen herkes bebişlerine kavuşşun.bananda bol bol dua edin bebişim benimle kalsın

evt kan tahlilinden sonra içtim hamile değilim die tehlikeli değil dedi doktor.yerleşme kanamam 1 gün sürdü sadece peçetele silcek kadar ara ara bende sökülemedim sandım.sonra doktora gittim bi baktık hamileyim :KK48::KK48::KK48::nazar:benim biraz problemli geçiyor tam durumumuz belli değil ama keseyide gördük.inş hamilesindir canım isteyen herkes bebişlerine kavuşşun.bananda bol bol dua edin bebişim benimle kalsın
İnş cnm RABBiM kucağına almayı nasip eder. Aynen benimde peçeteyle silecek kadar. Sen nezamandır hamiş olmayı düşünüyordun. Ve ne sorun vardı. Senin kan tahlilinden sonramı kanaman oldu öncemi. Benim kanamam oldu azcık sonra durdu birkaç gün geçti kan tahlili yaptım. Yerleşme kanaması olsaydı kanda belli olmazmıtdı

İnş cnm RABBiM kucağına almayı nasip eder. Aynen benimde peçeteyle silecek kadar. Sen nezamandır hamiş olmayı düşünüyordun. Ve ne sorun vardı. Senin kan tahlilinden sonramı kanaman oldu öncemi. Benim kanamam oldu azcık sonra durdu birkaç gün geçti kan tahlili yaptım. Yerleşme kanaması olsaydı kanda belli olmazmıtdı

ben 1.5 sene önce düşük yaptım canım.1 senedir tekrar başladık bende problem çöktü. Pro vardı troid hastasıyım. O yüzden çok uğraştım. Kullanmadım şey kalmadı. Yerleşme kanamasından 3 gün sonra benim kanda.cikti canim

ben 1.5 sene önce düşük yaptım canım.1 senedir tekrar başladık bende problem çöktü. Pro vardı troid hastasıyım. O yüzden çok uğraştım. Kullanmadım şey kalmadı. Yerleşme kanamasından 3 gün sonra benim kanda.cikti canim
canım yerleşme kanaması nasıl oluyo. şu an bende lekelenme var. ancak adet tarihime daha 2 gün var. normalde de çok lekelenmem olur adetten önce. kistim var çünkü. hamilelik olabilir mi diye de merak ediyorum. kan tahlili versem mi acaba?

Geçmiş olsun cnm. Peki herhangi bir tedavi uyguladınmı pro polikistik overmi bendede var o yaa. hemde 6 senedir. Soğan suyu içtinmi. Ne tavsiye ediyorsun

cnm inşallah RABBİM hayırlısını verir sağlıkla gelişir herşey 1.5 sene önce bende dış gebelik oldu 2 aydır tiroid ilacı kullanıyrm sen hamile kaldığında baktrdındı tsh hormonuna benm geçen ay 5 di hamile kalmamı engellio

Ya kızlar tüm hevesim kırıldı bana bi akıl verin :( şu topiklerden birinde karbonatla idrar testi yapıldığını okudum hemen kalkdım yaptım .. Köpürmedi öylece dibine çökdü adetime var daha 15inde nebileyim işte doğrumudur ki :( :(

canım yerleşme kanaması nasıl oluyo. şu an bende lekelenme var. ancak adet tarihime daha 2 gün var. normalde de çok lekelenmem olur adetten önce. kistim var çünkü. hamilelik olabilir mi diye de merak ediyorum. kan tahlili versem mi acaba?

adet gibi olmuyor canım.kahverengiydi benimki.birkaç gün bekle öyle yap kan tahlili

Geçmiş olsun cnm. Peki herhangi bir tedavi uyguladınmı pro polikistik overmi bendede var o yaa. hemde 6 senedir. Soğan suyu içtinmi. Ne tavsiye ediyorsun
soğan suyuda yaptım bütün kistlerim gitti iyi geldi bu sefer troid çıktı o düzene girdi erkeklik hormonum çıktı :) bitmedi bir türlü bana tek iyi gelen arı sütü ve polen oldu hemen hamile kaldım canım. yalnız pkodan kurtuluş çok zor canım Allah kolaylık versin.

cnm inşallah RABBİM hayırlısını verir sağlıkla gelişir herşey 1.5 sene önce bende dış gebelik oldu 2 aydır tiroid ilacı kullanıyrm sen hamile kaldığında baktrdındı tsh hormonuna benm geçen ay 5 di hamile kalmamı engellio

benim düzene girdi troidim canım tam olması gerektiği kadar.5 yüksek ama çok değil ilaçla birkaç ayda düzene girer stres yapma hiç.ama güzel bir doktora git bunun için.

saol cnmdahiliye doktoruna gittim doktorum iyi takip edio ilacımı yüksltti bikaç aya normale girer demişti bakalım inşallh daha kötü sorunlarla karşılaşmayız

Back
X