Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Evet canim bel agrim hic bitmiyor kasik agrilari vardi wimdi okadarda deyil batma gibi biwey oluyordu benim daha cok bacak diplerim agriyor kasiga yakin tabiki sol tarafim agriyordu kasikda adet gunumden beri ayak dibim sag ayagim omadar agriyorki bazan ikiside cok kafam kariwoyor birde goguslerim wiwmedi ama adet gunumden beri oda sadece uclari cok aciyor hayirlisi olsun canim 20 sine cok biwey kalmamiw bugun test yaptim ben ama negatif 17 gun bir haftaya ancak cikabiliyormuw ikinci gebelikte malum ben bir kez duwuk yaptim tabi bunyeden de kaynakli hayirlisi bu ay inwAllah hepimiz hamiw kaliriz bu arada @keder elanaz86 elanaz86 naber kizlar 3 gun gecti napiyorsunuz?

canm bende de bişey yok ama göğüslerim bayağıdır şişti ağrı vardı genellikle adet belirtilerim var ama sabırla bekliyorum cuma randevu aldım kadın doğumdan olsamda olmasamda görünücem yarın ya da öbür gün test yapıcam artık

canm bende de bişey yok ama göğüslerim bayağıdır şişti ağrı vardı genellikle adet belirtilerim var ama sabırla bekliyorum cuma randevu aldım kadın doğumdan olsamda olmasamda görünücem yarın ya da öbür gün test yapıcam artık
Tamam bekliycem mutlaka haber ver cnm ^_^
canim Allah razi olsun insallah tez bir zamanda her kes bebisine kavusur amin amin
Ne demek yaa amin

canim lutfen uzulme rabbim yardimcun olsun bidaha olur saglikla insallah.canim universitede bi genetik testi yaptir ben eylulde kurtaj olddum kan pihtilasmasi yokmus bide genetik yapalim dediler o zaman sonuc net oluyormus fakat bana daha hazirana gun verdiler cunku genetik sirasi cok bulabilirsen ozelde yaptir maddi durumun iyiyse ben hazirani beklicem.bir tip fakultesine gidersen daha ayrintili inceliyorlar.uzulme sakin bol bol dua et.
Bende öyle düşünüyorum hep özel gittim hiç araştırmacılar. Araştırma hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Gerekirse özeldede yatiririm yeter ki sorun belli olsun canim

TezTez cok gecmis olsun arkadasim Allah tez zamanda saglikli bebek versin insaAllah. Caramel arkadasimizin dedigi gibi sebebini mutlaka arastir, kanina iyice baktir genetik tarama bu dedigim. Bu arada sen cyclo proginova kullanirken yaninda aspirin ve folic acid kullandin mi. Cunku hormon ilaci kullanan herkese kan sulandirici almak sart diye biliyorum, hormon ilaclari kani katilastirir. Doktorlar bu bilgiyi ne yazik ki bizlerle paylasmiyor ama ben yabanci bir hormon ilacinin recetesinde bu bilgiye rastladim. Hatta belki duymussunuzdur bazi iyi doktorlar folic acidin yaninda bebek aspirini surekli kullanmayi tavsiye eder. Bu arada soylemeden edemeyecem ben ilk dusuk yasadigimda cyclo proginova ve klomen ile hamile kalmistim fakat senin gibi 6.ci haftamda dusuk yasadim. Daha sonrasinda ogrendim ki klomen endometriumu inceltiyormus ve kurtajdan sonra rahmim kendini toparlamada bayagi zaman aldi , endometrium 7mm seyrediyordu sonra kurlerle duzeldi
Canim hiç kullanmadım Aspirin ilacın yanında söylediğin iyi oldu.ya ben bu doktorları anlamıyorum bide ozele gidiyorum sürekli sanki bedavaya bakıyorlar.butun herseyi yaptırcam verdigin bilgiler için teşekkür ederim

Kızlar şuan bu kuru uygulayan kimler var. Vucudunuz nsl tepkiler veriyo. Paylaşalım birlikte :KK15:
zeynp-1221 suan ben uyguluyorum/bu gun 6.gunum.son iki gunde ara sira bi akinti oluyo .birde afedersiniz ama benim idrarin rengi koyulasdi.kurdeb ola bilirmi ya:110:
suan kuru kullanan arkadaslarim nasil belirti yasiyorsunuz acaba

Kızlar yarın kürtaja gircem. Ne olursunuz bana dua edin bol bol bari bu sorunsuz gecsin
Dualarimiz seninle bitanem..sakinn kendini uzme ak melek annesi oldun kaybetmeyi bilirim kendini birakma birakirsan benkm gibi toparlanman guc olur bak 6 aydir wudu budu ugrawiyorum hsla kendkme gelemedim olumlu yonden bak yolun bawindayken oyrenmen iyi aslinda bi bakima ..Rabbim yardimcin olsun kolaylik guc versin amin

canim tesekkurler,peki sende ise yaradimi kur?insallah iyi haberini aliriz canim.insallah
benim arasira midem bulaniyor ve akintim acaib oluyor.insallah kur etkisini gostermeye baslamisdir
Yaramiw gibi aslinda )))) bakalim daha testte cikmiyo hayirlisi varsada belli olur zaten 1 2 haftaya hic takmiycam bu defa o bebiw bu gobiwe girecek biliyorum hemde 5 6 haftalik olur ozamana tabi eger hamileysem rahat kalbini de duyarim keseyide goruruz wimdiden oyrenip kafayi yemekdense teselli.com :D

Yaramiw gibi aslinda )))) bakalim daha testte cikmiyo hayirlisi varsada belli olur zaten 1 2 haftaya hic takmiycam bu defa o bebiw bu gobiwe girecek biliyorum hemde 5 6 haftalik olur ozamana tabi eger hamileysem rahat kalbini de duyarim keseyide goruruz wimdiden oyrenip kafayi yemekdense teselli.com :KK70:
can sen ilk kesmi kullandin yoksa ikinci kesmi?kur nasil etki yapti sende? akinti filan oldumu?ben calisdigim icin aksam ve yatmadan once iciyorum.boyle uygunmu bilmiyorum da.ilk kez kuru kullandiginda adet oldunmu?

zeynp-1221 suan ben uyguluyorum/bu gun 6.gunum.son iki gunde ara sira bi akinti oluyo .birde afedersiniz ama benim idrarin rengi koyulasdi.kurdeb ola bilirmi ya:110:
suan kuru kullanan arkadaslarim nasil belirti yasiyorsunuz acaba
Canımİdrardaki koyuluk suyu az içmenden kaynaklıdır istersen bol bol su iç ve ondan sonra kontrol et ne kadar az içersen o kadar koyu oluyor Soğan kürüyle bunun alakası yok yani

Back
X