Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

sogan kuru kullandinmi ?nasil belirtiler oldu eger kullandiysan?
Ben bu ay kullandım adetin son günü başladım yumurtlamaya kadar içtim on gün falan bu arada hayıt tohumuda içtim günde yarım çay bardağı ama bende enfeksiyon falanda yoktu o yuzden akıntım olmadı soğan suyu içerken herkesin başka oluyo tabiki bende bir değişiklik olmadı bat 1 mart yumurtlama 13 subattı bugunde kasıklarımda ara ara sancılar hissediyorum bunun dışında bişey yok hakkımızda hayırlısı peki sende varmı değişik bişeyler

Ben bu ay kullandım adetin son günü başladım yumurtlamaya kadar içtim on gün falan bu arada hayıt tohumuda içtim günde yarım çay bardağı ama bende enfeksiyon falanda yoktu o yuzden akıntım olmadı soğan suyu içerken herkesin başka oluyo tabiki bende bir değişiklik olmadı bat 1 mart yumurtlama 13 subattı bugunde kasıklarımda ara ara sancılar hissediyorum bunun dışında bişey yok hakkımızda hayırlısı peki sende varmı değişik bişeyler
6.ci gunum kurde.benimde adetim,24 subat.ara sira akintim oluyo.birde goguslerim aciyo ve siskinlik var

cann ben bu ay umutlu deyilim.zaten reglime 5 gun varrr.bilmem nolcakk

Kızlar merhaba size bişey danışıcam yaa şubat 9 da adet oldum cuma günü bitti bugün benden kahverengi bi akıntı gelmiş çamaşırıma acaba 2 kezmu adet oluyorum ben bu ay

Kızlar merhaba size bişey danışıcam yaa şubat 9 da adet oldum cuma günü bitti bugün benden kahverengi bi akıntı gelmiş çamaşırıma acaba 2 kezmu adet oluyorum ben bu ay
adetin herzamanki gibi olmadiysa belki de ustune gorme oluyorsun/

Dualarimiz seninle bitanem..sakinn kendini uzme ak melek annesi oldun kaybetmeyi bilirim kendini birakma birakirsan benkm gibi toparlanman guc olur bak 6 aydir wudu budu ugrawiyorum hsla kendkme gelemedim olumlu yonden bak yolun bawindayken oyrenmen iyi aslinda bi bakima ..Rabbim yardimcin olsun kolaylik guc versin amin
Saol canim benim Allah razı olsun çok Üzgünüm ama vardır bir hayır. Soğan Kuru yapayım diyorum acaba yapsam mi ki zararı olurmu karar veremiyorum

Canım çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda yüzünu güldürür inşAllah
Çok saol canim inş hepimizin güldürur. Canım tekrar kanaman olmuş bi test yapsana belki üstüne görme. Olmuştur hiç belli olmaz.beni biliyorsun kanda çıkmadı sonra çıktı. Dikkat et kendine

Kasim ayinda yaptim bu kürü üstüne 3 kez adet oldum.Su an subat ayi hamileyim.Buraya da yazmistim onceden onun etkisi oldu mu bilemiyorum.Insallah dua ediyorum hep size de nasip eder Rabbim.

Çok saol canim inş hepimizin güldürur. Canım tekrar kanaman olmuş bi test yapsana belki üstüne görme. Olmuştur hiç belli olmaz.beni biliyorsun kanda çıkmadı sonra çıktı. Dikkat et kendine

TEZTEZ hiç üzülme her şerde bi hayır vardır allah tekrarını sağlıklı nasip etsin

kizlsr merhaba yardim Lutfen.sogan kurunu uygulluyorum ben.amma bazengunde bir kez iciyorum.calisdigimdan dolayi aksam iciyorum .ama bir kez icsem faydasi olurmu bilmem ki/nolursunuz bana da dua edin coookkkk ihtiyacim var:KK61::KK61:

Kızlar bata 9 gün var ve dayanamadım test yaptım acabaaaaaa
image.webp

Back
X