Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

menim vaxtim sabah.indi kramp kimi agrilarim olur,,,caannnn ne tez aile qurmusan...inwallah yaxsi olacaq herwey
Risk eliyib test elemisen? MeN 14u elemiwdim sonrasinda biraz qizarmiwdi.. he tez aile qurmuwam )) senin nece yawin var 88 yazmisan 27di?

Allahim sen bize shah damarindan daha yakinsin.nolur yardim et bize/isteklerimizi hayira ceviripde bizlere nasib eyle.bize saglikli?hayirli evlatlar ver.doctorlara ihtiyac kalmadan gonder meleklerimizi.Sen her weye gucu yetensin.ey Rahman ve Rahim olan Allahim

5 yıl önce açtığım konu almış başını gitmiş soğan kürüyle doğurduğum meleğim 5 yaşında oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin
Allah senden binlerce kez razi olsun belki hepsini okuyamamiwsindir ama vesilenle bir cok kiwi hamile kaldi..Allah gonlune gore versin miniyini korusun bizede nasip etsin..:)

5 yıl önce açtığım konu almış başını gitmiş soğan kürüyle doğurduğum meleğim 5 yaşında oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin
canim Allah meleyini korusun.isteyen her kese de guzel ve saglikli melekler gondersin amin......bu forum sayesinde ben de sogan kurune basladim.ama bazen gunde bir kez iciyorum.insallah faydasini biz de goruruz/duanda bizlere de yer ayir...

arkadaslar gunaydiinnnnn.benim 8 ci gunum sogan kurunde ..ben agrilar hiss ediyorum.dun kasigimda hafif agri oldu ve aYAgim uyusdu sanki.....adet gunum bu gun de.bana dua edin arkadaslar:110:

Allah senden binlerce kez razi olsun belki hepsini okuyamamiwsindir ama vesilenle bir cok kiwi hamile kaldi..Allah gonlune gore versin miniyini korusun bizede nasip etsin..:)
teşekkür ederim Rabbimin izniyle inşallah sizlerde bu güzel duyguları yaşayacaksınız buna tüm kalbimle inanıyorum psikoloji bedeni çok kötü etkiliyor vücut gebelik istese de beyin buna müsaade etmiyor ben hamile kaldığımda 1.sınıf okutuyordum ve sadece 1 hafta zihnimdem tuttu mu tutacak mı adet olacam mı gibi soruları çıkardım ve o hafta hamile kaldım nacizane tavsiyem stres yapmayın aklınıza geldiğinde hemen onu kovalayın Allah kimsenin içinde evlat hasreti bırakmasın tez vakitte isteyen herkese nasip olsun öpüyorum sizleri

canim Allah meleyini korusun.isteyen her kese de guzel ve saglikli melekler gondersin amin......bu forum sayesinde ben de sogan kurune basladim.ama bazen gunde bir kez iciyorum.insallah faydasini biz de goruruz/duanda bizlere de yer ayir...
teşekkür ederim sabah akşam içmeye gayret göster göreceksin ki vücudunun birçok yerine faydası olacak beslenmene de dikkat et dualarımdasınız bir kan pıhtısına can veren rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

teşekkür ederim Rabbimin izniyle inşallah sizlerde bu güzel duyguları yaşayacaksınız buna tüm kalbimle inanıyorum psikoloji bedeni çok kötü etkiliyor vücut gebelik istese de beyin buna müsaade etmiyor ben hamile kaldığımda 1.sınıf okutuyordum ve sadece 1 hafta zihnimdem tuttu mu tutacak mı adet olacam mı gibi soruları çıkardım ve o hafta hamile kaldım nacizane tavsiyem stres yapmayın aklınıza geldiğinde hemen onu kovalayın Allah kimsenin içinde evlat hasreti bırakmasın tez vakitte isteyen herkese nasip olsun öpüyorum sizleri
amin amin amin

Sogan guzellleri nasilsiniz ? Nerelerdesiniz ozlettiniz ama ..hamiwlerimiz cucukleriniz nasil?

kızlar beta hcg değerim bugün yaptrdım 147 çıktı çokmu düşük eve geldim azıcık kahve leke geldi sonra daha gelmedi korktum inşllh kötü bişe yoktur bikere dışgebelik yaşadm rabbim bidaha yaşatmasın nolur dua edin her şey olumlu gelişsin pazartesi dooktormdan randevu aldm inşllh ikiye katlar bu değer
Canim naptin hayırlısı olsun birkac gundur giremiyodum

Back
X