Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Sogan kürü yumurtaliklardaki kislere iyi geliyormus diyorlar, devam et :)
Bendede kist var ve basliyacagim, birde hormonlarim icin de aslan pencesine baslayacagim.
Bence sen devam et ve daha sonra test al positif cikar insallah :)
Haber vermeyi unutma bizlere daha sonra :)

hanımlar bişiy sormak istiorum ne olur yardım edin bana ben 11 gundur soğan kürü içiorum 7 aylık evliyim bende eşimde doktora bakındık eşimde bi sorun yok bendede iyi huylu kist var doktor hamıle kalmaya engel deıl dedı ama 7 aydır olmadı eevt biraz erken ama çok arzu edıoruz soğan kurunu içtiğim ve ilişkıye girdiğim gunden berı göğüslerim aşırı derecede şiş ve mesanemde baskı hisseıorum yumurtalıklarım ağrıo ve su bile içsem göğüslerşm sancıo sizce kürden mi yoksa bebeiş olabılırmı yardım neolurrrr

Bendede kist var ve basliyacagim, birde hormonlarim icin de aslan pencesine baslayacagim.

hanımlar bişiy sormak istiorum ne olur yardım edin bana ben 11 gundur soğan kürü içiorum 7 aylık evliyim bende eşimde doktora bakındık eşimde bi sorun yok bendede iyi huylu kist var doktor hamıle kalmaya engel deıl dedı ama 7 aydır olmadı eevt biraz erken ama çok arzu edıoruz soğan kurunu içtiğim ve ilişkıye girdiğim gunden berı göğüslerim aşırı derecede şiş ve mesanemde baskı hisseıorum yumurtalıklarım ağrıo ve su bile içsem göğüslerşm sancıo sizce kürden mi yoksa bebeiş olabılırmı yardım neolurrrr

Canim. Soğan Kuru göğüste ağrı yapmadı bende.ins hamilesindir onun belirtileri dir.bence test al

canım benım güzel dileklerin için çok teşşekür ederim Rabbım hepimize müjdeli haberı almayı nasip etsin :*

senuber senuber canım nerelerdesin merak ettim seni bebiş vardır inşallah
Merhaba canim ben dun adet oldum 17 gun sonra ...bidaha sogan kuru yapmamayi duwunuyorum icdiyim iki defasindada birinde 9 digerinde 17 gun olarak gecikme yapti totem yaptigim icin kimseye cevap yazmiyordum..bjraz oncede doktordan geldim tahliller falan olunacak

Merhaba canim ben dun adet oldum 17 gun sonra ...bidaha sogan kuru yapmamayi duwunuyorum icdiyim iki defasindada birinde 9 digerinde 17 gun olarak gecikme yapti totem yaptigim icin kimseye cevap yazmiyordum..bjraz oncede doktordan geldim tahliller falan olunacak
insallah sorun cikmaz canim.bende yarin doktora gidicem

kızlar ben de geçen ay başladım bebek düşünmeye amaçok sık üşütüyorum bu yüzden de bu kürü uygulamak istiyorum ama geçtiğimz ay adetim bi tuhaf geçti üstüne görme falan olur diye bekliyorum ne olur ne olmaz hani kür ters tepki falan yapar Allah korusun :/

cannım yumurtalar büyüyo 2günde bir ili,şkiye devam bu arada adetine kaç gün var

Canım bende kullanıyorum 12.gün bugün benimde ayni şekilde 3-4gundur kasiklarim belim çok agriyo goguslerim sisti ve sertlestigini hissediyorum bide dun çok fena mide bulantim vardı herhalde soğan kurunden benim Eltim kilo vermek amaçlı içti onda bu etkiler olmamış ama

Bende soğan kurunu iciyorum bugün 12.günüm benimde kasiklarim ve belim çok agriyo göğüs uclarim ellerince çok aciyo ve goguslerimin sistigini sertleştiğini fark ediyorum dun sabah kahvaltı hazırlarken yumurta pisiriyodum nerdeyse tavanın içine cikaricaktim tansiyonumda normal gecen ay 9unda adet oldum pko olduğum için adetin düzensiz test yaptım evde negatif çıktı inşaallah hamileyizdir hepimiz :)

Bende soğan kurunu iciyorum bugün 12.günüm benimde kasiklarim ve belim çok agriyo göğüs uclarim ellerince çok aciyo ve goguslerimin sistigini sertleştiğini fark ediyorum dun sabah kahvaltı hazırlarken yumurta pisiriyodum nerdeyse tavanın içine cikaricaktim tansiyonumda normal gecen ay 9unda adet oldum pko olduğum için adetin düzensiz test yaptım evde negatif çıktı inşaallah hamileyizdir hepimiz :)
kızzlaar günaydınlar nasılsınız nasıl gidiyo bende adetimin ilk gününden soğan suyu içmeye başladım 3gündür adetten çıktım ama soğanı dünde içtim artık bıraktım düzenli gittiğim bi köy hekimi var dedi incir kürü iç soğanı bırak bende onun dediklerini uyguluyorum bugün incire başlayacam inşallah ama soğan kürü içtiğimde dün bile sarı katı akıntım oldu çok faydalı komşum da o şekilde kistten kurtulmuş devam yani:KK50::KK50::KK50:En Büyük KK

soğan suyunu ben birdefa 10 gün yaptım 2 aydır menslerim allak bullak ve şuan nur topu gibi 4 cm kistim var:KK69:bir dahamı uzak olsun

soğan suyunu ben birdefa 10 gün yaptım 2 aydır menslerim allak bullak ve şuan nur topu gibi 4 cm kistim var:KK69:bir dahamı uzak olsun
Aynen benimde öyle oldu canım düzenli olan adetlerim gitti şimdi ne zaman adet olurum acaba die düşünüyorum bendede 2 tane kist oluştu bi daha asla yapmam

Back
X