- 7 Mayıs 2015
- 1.900
- 886
- 123
- 36
canım ben dırek kendımızın yaptıgını ıstıyorumEczanelerde var istetince getirebiliyorlar 175 tl sanrım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben dırek kendımızın yaptıgını ıstıyorumEczanelerde var istetince getirebiliyorlar 175 tl sanrım
Masallah allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bende 9. Gunume giricem sogan kurunde hayirlisi bakalim inanilmaz kilo verdirdi birde bana basladigimdan beri 3 kilo verdimKızlar bende bu ay soğan kürü kullanmıştım ve vesile oldu sanırım suan hamileyim daha doktora gitmedim ama testte pozitif cıktı allahım her isteyene
nasip etsin inşallah
Ben kilo vermedim galiba tartılmadım çünkü ama göbeğim dümdüz olmuştu sürekli wc ye gidiyodum ödem attırdı sanırım:) bu ay hayırlı haberi alırsın inşallah canımMasallah allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bende 9. Gunume giricem sogan kurunde hayirlisi bakalim inanilmaz kilo verdirdi birde bana basladigimdan beri 3 kilo verdim
Valla bilmiyorum canim her goren sasiriyor belkide odem atiyorumdur:) aminn insallah bakalim adetim duzensiz benim yumurtlama gunumu bilmiyorum bekliyorumBen kilo vermedim galiba tartılmadım çünkü ama göbeğim dümdüz olmuştu sürekli wc ye gidiyodum ödem attırdı sanırım:) bu ay hayırlı haberi alırsın inşallah canım
Benimde düzensiz 29 günde oldugumuda 36 günde oldugumuda biliyorum ama yumurtlama günümü akıntımda anladım en iyisi gün aşırı ilişki kaçırma şansın olmazValla bilmiyorum canim her goren sasiriyor belkide odem atiyorumdur:) aminn insallah bakalim adetim duzensiz benim yumurtlama gunumu bilmiyorum bekliyorum
Hayirlisi insallah ya insallah bendee yakin zamanda haber veririm :)Benimde düzensiz 29 günde oldugumuda 36 günde oldugumuda biliyorum ama yumurtlama günümü akıntımda anladım en iyisi gün aşırı ilişki kaçırma şansın olmaz
Hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende önümüzdeki ay başlıycam kısmetse
Olur canim bende ilk aya sartlamadim adetimi bekliyorum belki duzene girerKızlar ben soğan kürünü uyguladım uygularken hiçbir şekilde vücudumda değişiklik olmadı. Ne akıntı artışı ne kilo verme ne sık idrar. . Ve soğan kürünün üstüne 2. Adetimi de gördüm . Yani malesef gebeliğe de faydası olmadı ama eşim de varikosel var pzts ameliyat olacak inşallah artık o vesile olur
evetaç karnınamı içiliyor
onu bilemiyorumdoğum kontrol hapı kullanıyorum ama kistlerim var hap kullanırkende yapılır mı