- 9 Şubat 2021
- 1.403
- 2.168
- 63
- Konu Sahibi Tatlikavun
-
Bende önümüzde ki ay denicem soğan kürünü. Inşallah deneyenler bilgi verirKızlar merhaba bu konu da bilgisi olan varmı çok merak ediyorum daha önce açılmış bu konu ama kendim de açmak istedim varmı aranızda bu soğan kürü ile hamile kalan
İnşallah bekliyorum bendeBende önümüzde ki ay denicem soğan kürünü. Inşallah deneyenler bilgi verir
Kızlar merhaba bu konu da bilgisi olan varmı çok merak ediyorum daha önce açılmış bu konu ama kendim de açmak istedim varmı aranızda bu soğan kürü ile hamile kalan
Canim ben hamile kaldiğim ay bolca yuruyuş yapmişdim. Sadece 1 hafta sonag suyu içmişdim. Onda da ilk iki gun gunde iki defa. Sonra bir defa. Ama hiç bu kadar bile içmemişdim. Tabi tedavi de oluyordum. Ama tedavinin 7ci ayindaydim. Şimdi Allah hangisini vesile kildi bilmiyorum. Yinede etrafimda sogan suyuyla hamilr kalan arkadaşim var. Bence pcos hastalari için denenmesi gereken bir kürKızlar merhaba bu konu da bilgisi olan varmı çok merak ediyorum daha önce açılmış bu konu ama kendim de açmak istedim varmı aranızda bu soğan kürü ile hamile kalan
SonagCanim ben hamile kaldiğim ay bolca yuruyuş yapmişdim. Sadece 1 hafta sonag suyu içmişdim. Onda da ilk iki gun gunde iki defa. Sonra bir defa. Ama hiç bu kadar bile içmemişdim. Tabi tedavi de oluyordum. Ama tedavinin 7ci ayindaydim. Şimdi Allah hangisini vesile kildi bilmiyorum. Yinede etrafimda sogan suyuyla hamilr kalan arkadaşim var. Bence pcos hastalari için denenmesi gereken bir kür
Benim herşey yolun da normal olan biri içebilir mi bu suyu birde adetim 3 gün sürdü anlamadım acaba yerleşme kanaması olabilir miCanim ben hamile kaldiğim ay bolca yuruyuş yapmişdim. Sadece 1 hafta sonag suyu içmişdim. Onda da ilk iki gun gunde iki defa. Sonra bir defa. Ama hiç bu kadar bile içmemişdim. Tabi tedavi de oluyordum. Ama tedavinin 7ci ayindaydim. Şimdi Allah hangisini vesile kildi bilmiyorum. Yinede etrafimda sogan suyuyla hamilr kalan arkadaşim var. Bence pcos hastalari için denenmesi gereken bir kür
Ben de hamileligi adetten 1 hafta once oğrendim ama adet gunu iki gun lekelenme bir gun hafif kanama yaşadim. Lekelenme olduğu gün hemen igne ve fitile başladim belki adet gibi çok olurdu kan. O yuzden sendeki durum nedir bilemicem( ama bekle bir kaç gun eğer test çikmazsa demekki kisa sureli adet olmuşsun. Herşey normalse soğan suyu içmen belki iyi fikir olmaz. Aslinda ben de ilaç kullaniyordum o ay genelde ilaçla kür deneme tarafdari değilim ama artik o ay da olmazsa aşilama yaptiricakdik birşry kaybetmem diyerek içdimBenim herşey yolun da normal olan biri içebilir mi bu suyu birde adetim 3 gün sürdü anlamadım acaba yerleşme kanaması olabilir mi
İltihap varsa o sökülüyor olabilir canım bende sarı akıntı oldu sadeceBugün soğan kürüne başlayalı 5.günüm. Reglin 7.günü başladım ama hergün kahverengi leke gelmeye devam ediyor. Bugün adetin 11 gününde bile akıntı açık kahve tonunda geliyor. Sinir bozucu bir durum ama umarım işe yarıyordur- Pcos biri olarak yumurtlamayı erken görürsem haber vereceğim. Aynı zamanda her gün yumurtlama masajı yapıyorum.Umarım faydasını görürüm
Muhtemelen öyle. Ama ben gerçekten faydası olmaya başladığını düşünüyorum. Birkaç gün sonra net bir bilgi verebilirim sanırım.İltihap varsa o sökülüyor olabilir canım bende sarı akıntı oldu sadece
Yumurtlamadan sonra bırakmak gerekiyormuş tutunmasına zararı olmasın diye.Kızlar bende bugün başladım soğan kürüne adetimin 12. Günü şuan mesela yumurtlama görürsem degerlendirsem de devam etmem gerekirmi 15 gün içmem gerekiyor ya bebek olsa zarar verirmi kür
Dün sbahtan sonra kürü bıraktım bu sabah kahverengi lekelenmem oldu adetime 10 gün var yumurtlama dönemim biteli 5 gün oluyor bu ayı iyi değendirdik ama bu lekelenme be çözemedim adet belirilerimde yok sık sık idrara çıkıyorum psikolojik sanırım geldimi gelmedimi diye bakıyorum napacağımı bilemedim bu lekelenme adetin habercisimi yoksa yerleşme kanamasımı5 günüm kaldı benimde kürün bitmesine bakalım ne gibi bir sonuç çıkacak çok merak ediyorumverimli günleri değerlendirdik beklemedeyim
Öylemi ama ozman kür tamamlanmış olmuyor galibaYumurtlamadan sonra bırakmak gerekiyormuş tutunmasına zararı olmasın diye.
Ben de kullanıyorum şuan 8. Gündeyim. Sizin de yumurtalıklarda hafif ağrı oldu mu kullanırken? Bir de nasıl kullandınız acaba ne zaman başaladınızBen bu ay kullanmaya başladım verimli dönemim şuan ne gibi sonuçlar verecek bende merak ediyorum 6 gün oldu başlayalı
Ayy maşallah allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsinBende sogan kürü ile hamile kalanlardanım daha önce normal yolla oldu hamileligimi kaybettim bebeklerimi histereskopi oldum sonrası 4 ay hamilelik oluşmadı sogn kürü denediğim ay hamile kaldım o mu vesile oldu bilmiyorum rabbim herkese yaşatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?