Soğan kürü mucizesi

Ben de kullanıyorum şuan 8. Gündeyim. Sizin de yumurtalıklarda hafif ağrı oldu mu kullanırken? Bir de nasıl kullandınız acaba ne zaman başaladınız
Adetimin bitmesinden 2 gün sonra başladım 10 gün kullandım benim övülasyon dönemim biter bitmez kanamam oldu adet gibi değil gibi şuan kafam çok karışık bu ayı çok iyi değerlendirmiştik halbuki övulasyın biter bitmez lekelenmete başladım dün bugünde myle varla yok arası kanamam oluyor arada adet kanaması olsa parçalı ve koyu kırmızı olurdu ilk lekelenme kahverengiydi şuan açık pembe şeklinde

Test yaptınız mı acaba hamilelik oluşmuş olabilir belkide

Benim de soğan Suyu içeli 12 gün oldu. Reglimin de 17.günü .Bu gidişle yumurtlamayı yine 22-23.günde görücem heralde. Adetimi düzenleyip enfeksiyona iyi gelsin en azından da boşa gitmiş olmasın. Ben de lekelenme vs. olmadı. Ve başlamaya tereddüt edenler tadından ve kokusundan endişe etmesin hiç. lılıktan biraz sıcak içildiğinde soğan da tatlıysa hiç zor değil. Burun kapatmaya bile gerek yok . Mide rahatsızlığı içenler kullanmasın denmiş ama benim gastritim olmasına rağmen bir rahatsızlık hissetmedim. Tabi mide ilacı alanlarda durum başka olabilir.

Kızlar kullanirkenn hiç akintiyla karışık kahverengi akıntı geldimi
Ben 5 gün yaptım dün yapmayı unuttum, sabah kırmızı kan gördüm.
Benim de öyle oldum canim. 1 gün içmeyi unuttum, kırmızı leke geldim reglime 12 gün var halbuki.

İçmeye devam edeyim mi kızlar ?

Bende 5 gün içtim 6. Gün unutunca içmeyi bugün leke geldi. İçmeye devam etsem mi acaba ?

Ben de soğan kürü yapıyorum. 11.gündeyim. Sabah bardak içtim.2. Bardağı içemeyeceğim. Kürün faydasını etkiler mi sizce? 15 güne tamamlamak istiyorum.

Kızlar ben bıraktım Çünki baş dönmesi mide bulantısı yaşadım betam 1.20 çıktı martın 4.ünde randevum var kadın doğuma yükselir diye içmiyorum belki birşey olur düşüşe neden olur korktum açıkcası

Ben daha önce soğan kürü yapmıştım bıraktığım gün adet oldum ve adetlerim ondan sonra düzene girdi şimdi evliyim çocuk düşünüyorum diğer ay başlayacağım bende deneyenlerin tavsiyesini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…