- 8 Ocak 2015
- 90
- 34
- 88
- 39
- Konu Sahibi Tatlikavun
-
Adetimin bitmesinden 2 gün sonra başladım 10 gün kullandım benim övülasyon dönemim biter bitmez kanamam oldu adet gibi değil gibi şuan kafam çok karışık bu ayı çok iyi değerlendirmiştik halbuki övulasyın biter bitmez lekelenmete başladım dün bugünde myle varla yok arası kanamam oluyor arada adet kanaması olsa parçalı ve koyu kırmızı olurdu ilk lekelenme kahverengiydi şuan açık pembe şeklindeBen de kullanıyorum şuan 8. Gündeyim. Sizin de yumurtalıklarda hafif ağrı oldu mu kullanırken? Bir de nasıl kullandınız acaba ne zaman başaladınız
Test yaptınız mı acaba hamilelik oluşmuş olabilir belkideAdetimin bitmesinden 2 gün sonra başladım 10 gün kullandım benim övülasyon dönemim biter bitmez kanamam oldu adet gibi değil gibi şuan kafam çok karışık bu ayı çok iyi değerlendirmiştik halbuki övulasyın biter bitmez lekelenmete başladım dün bugünde myle varla yok arası kanamam oluyor arada adet kanaması olsa parçalı ve koyu kırmızı olurdu ilk lekelenme kahverengiydi şuan açık pembe şeklinde
Canım nasıl gidiyor soğan kürüBen bu ay kullanmaya başladım verimli dönemim şuan ne gibi sonuçlar verecek bende merak ediyorum 6 gün oldu başlayalı
Bende öyle bi durum olmadı pazartesiden beri kullanıyorumKızlar kullanirkenn hiç akintiyla karışık kahverengi akıntı geldimi
Bende pazartesi başladım bugün gördüm akintidaBende öyle bi durum olmadı pazartesiden beri kullanıyorum
Ben 5 gün yaptım dün yapmayı unuttum, sabah kırmızı kan gördüm.Kızlar kullanirkenn hiç akintiyla karışık kahverengi akıntı geldimi
Benim de öyle oldum canim. 1 gün içmeyi unuttum, kırmızı leke geldim reglime 12 gün var halbuki.Dün sbahtan sonra kürü bıraktım bu sabah kahverengi lekelenmem oldu adetime 10 gün var yumurtlama dönemim biteli 5 gün oluyor bu ayı iyi değendirdik ama bu lekelenme be çözemedim adet belirilerimde yok sık sık idrara çıkıyorum psikolojik sanırım geldimi gelmedimi diye bakıyorum napacağımı bilemedim bu lekelenme adetin habercisimi yoksa yerleşme kanamasımıbu konuda fikri olan varmı
Bende 5 gün içtim 6. Gün unutunca içmeyi bugün leke geldi. İçmeye devam etsem mi acaba ?Benim de soğan Suyu içeli 12 gün oldu. Reglimin de 17.günü .Bu gidişle yumurtlamayı yine 22-23.günde görücem heralde.Adetimi düzenleyip enfeksiyona iyi gelsin en azından da boşa gitmiş olmasın. Ben de lekelenme vs. olmadı. Ve başlamaya tereddüt edenler tadından ve kokusundan endişe etmesin hiç. lılıktan biraz sıcak içildiğinde soğan da tatlıysa hiç zor değil. Burun kapatmaya bile gerek yok . Mide rahatsızlığı içenler kullanmasın denmiş ama benim gastritim olmasına rağmen bir rahatsızlık hissetmedim. Tabi mide ilacı alanlarda durum başka olabilir.
Ay sonuç nedir?Ben bu ay kullanmaya başladım verimli dönemim şuan ne gibi sonuçlar verecek bende merak ediyorum 6 gün oldu başlayalı
Benim yumurtlama dönemimin ertesi günü lekelenmem oldu ardına açık pembe şeklinde kanamam oldu 1.5 gün sürdü adet oldum diye baya morallerim bozulduCanım nasıl gidiyor soğan kürü
Sonucu bilmşyorum y yerleşme kanamasıydı yda adet oldum bekleyip göreceğim zamanla sizleri bilgilendşreceğimAy sonuç nedir?
İnşallah hamilesindirSonucu bilmşyorum y yerleşme kanamasıydı yda adet oldum bekleyip göreceğim zamanla sizleri bilgilendşreceğim
Ah öyle birşey olsa dünyalar benim olurİnşallah hamilesindir
AminAh öyle birşey olsa dünyalar benim olurama işte vardır rabbimin bir bildiği diyorum bekliyorım rabbim herkese sağlıklı hamilelik nasip etsin
Devam edin bence. Ben 1 sabah bilerek içmemiştim ama akşamına içtim ve şu an 14 gün oldu. İnsanlar 10 gün içip bile faydasını görmüş çünküBende 5 gün içtim 6. Gün unutunca içmeyi bugün leke geldi. İçmeye devam etsem mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?