- 9 Şubat 2021
- 1.403
- 2.168
- 63
- Konu Sahibi Tatlikavun
-
Ne güzel hayırlı uğurlu olsunArkadaşlar ben bu ay soğan kürü yaptım. 15 gün boyunca hiç pes etmeden içtim. Alıştıkça ve onun vücuduma sıhhat verdiğini düşündükçe daha hevesle içtim. Ve hamileyim. 7 aydır istiyorduk. Onun öncesinde dış gebelik geçirdim hastanede yattım 12 gün boyunca. Kendimi toparlayınca rahimde perde ameliyatı oldum. Hatta başka bir ameliyat daha olmam gerekirken vazgeçtim. Rabbime şükürler olsun. Sakın Allah'tan ümit kesmeyin. Bu imtihanı yaşayan bilir. Herkes mutlaka denesin. İletişime geçmek isteyen varsa yazsın. Elimden geldiğince tecrübelerime ilgili destek olmak istiyorum.
O kadar sevindim ki adınıza. Bizim de 8 aydır olumsuz. Ben de bu ay başladım bu küre. Umarım bende de, isteyen herkeste de işe yarar. Allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsinArkadaşlar ben bu ay soğan kürü yaptım. 15 gün boyunca hiç pes etmeden içtim. Alıştıkça ve onun vücuduma sıhhat verdiğini düşündükçe daha hevesle içtim. Ve hamileyim. 7 aydır istiyorduk. Onun öncesinde dış gebelik geçirdim hastanede yattım 12 gün boyunca. Kendimi toparlayınca rahimde perde ameliyatı oldum. Hatta başka bir ameliyat daha olmam gerekirken vazgeçtim. Rabbime şükürler olsun. Sakın Allah'tan ümit kesmeyin. Bu imtihanı yaşayan bilir. Herkes mutlaka denesin. İletişime geçmek isteyen varsa yazsın. Elimden geldiğince tecrübelerime ilgili destek olmak istiyorum.
Çok teşekkür ederim.Ne güzel hayırlı uğurlu olsunbelirtiler neydi
Çok çok teşekkür ederim, tabi bu yolun başlangıcı Rabbim hayırla nasip etsin. İnşallah işe yarar benim gibi birçok fayda gören var. Ben de o mesajlardan güç almıştım. İnşallah Rabbim en kısa zamanda güzel haberler almayı nasip sizlereO kadar sevindim ki adınıza. Bizim de 8 aydır olumsuz. Ben de bu ay başladım bu küre. Umarım bende de, isteyen herkeste de işe yarar. Allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin
Bende bugün başladım adetim dün bitti 15 gün deniyor yumurtlama zamanina denk gelicek orda tereddüt ediyorum yumurtlama zamanı kullanılırmi Bi zarar olmasınİnşallah bekliyorum bende
Canım benim ilk önce tebrik ederim rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar ben bu ay soğan kürü yaptım. 15 gün boyunca hiç pes etmeden içtim. Alıştıkça ve onun vücuduma sıhhat verdiğini düşündükçe daha hevesle içtim. Ve hamileyim. 7 aydır istiyorduk. Onun öncesinde dış gebelik geçirdim hastanede yattım 12 gün boyunca. Kendimi toparlayınca rahimde perde ameliyatı oldum. Hatta başka bir ameliyat daha olmam gerekirken vazgeçtim. Rabbime şükürler olsun. Sakın Allah'tan ümit kesmeyin. Bu imtihanı yaşayan bilir. Herkes mutlaka denesin. İletişime geçmek isteyen varsa yazsın. Elimden geldiğince tecrübelerime ilgili destek olmak istiyorum.
Çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsunCanım benim ilk önce tebrik ederim rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahben şuan kürü kullandım 15 gün içtim ve kahverengi akıntı arada lekelenme şeklinde kan geldi sonra onu bitirince içmeyi daha da gelmedi ve adeti bekliyirum ama hala adet olmadım senin nasıl oldu
Bende de oldu aynısı küre başladığımın 4. Günü kahverengi leke çikolata lekesi gibigeldimi
Arkadaşlar ben bu ay soğan kürü yaptım. 15 gün boyunca hiç pes etmeden içtim. Alıştıkça ve onun vücuduma sıhhat verdiğini düşündükçe daha hevesle içtim. Ve hamileyim. 7 aydır istiyorduk. Onun öncesinde dış gebelik geçirdim hastanede yattım 12 gün boyunca. Kendimi toparlayınca rahimde perde ameliyatı oldum. Hatta başka bir ameliyat daha olmam gerekirken vazgeçtim. Rabbime şükürler olsun. Sakın Allah'tan ümit kesmeyin. Bu imtihanı yaşayan bilir. Herkes mutlaka denesin. İletişime geçmek isteyen varsa yazsın. Elimden geldiğince tecrübelerime ilgili destek olmak istiyorumHiç
Ne gibi belirtiler yaşadınız kürden sonra kanamanız oldu mu acaba kürü uygularkenArkadaşlar ben bu ay soğan kürü yaptım. 15 gün boyunca hiç pes etmeden içtim. Alıştıkça ve onun vücuduma sıhhat verdiğini düşündükçe daha hevesle içtim. Ve hamileyim. 7 aydır istiyorduk. Onun öncesinde dış gebelik geçirdim hastanede yattım 12 gün boyunca. Kendimi toparlayınca rahimde perde ameliyatı oldum. Hatta başka bir ameliyat daha olmam gerekirken vazgeçtim. Rabbime şükürler olsun. Sakın Allah'tan ümit kesmeyin. Bu imtihanı yaşayan bilir. Herkes mutlaka denesin. İletişime geçmek isteyen varsa yazsın. Elimden geldiğince tecrübelerime ilgili destek olmak istiyorum.
Hamilelik belirtisini kastediyorsunuz sanırım; sürekli uykum geliyordu. Kürden sonra kanam olmadı. İlk zamanlar sarımsı akıntım oldu çok sürmediNe gibi belirtiler yaşadınız kürden sonra kanamanız oldu mu acaba kürü uygularken
Hamilelik belirtisini kastediyorsunuz sanırım; sürekli uykum geliyordu. Kürden sonra kanam olmadı. İlk zamanlar sa
Hamilelik belirtisini kastediyorsunuz sanırım; sürekli uykum geliyordu. Kürden sonra kanam olmadı. İlk zamanlar sarımsı akıntım oldu çok sürmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?