Soğan kürü mucizesi

Benimde 8. Günüm soğan küründe ama kahverengi akıntım devam ediyor soğan kürüne devam etsemmi

Benimde 8. Günüm soğan küründe ama kahverengi akıntım devam ediyor soğan kürüne devam etsemmi
akıntılar soğan küründen kaynaklı bende 2 gun içtim lekelenmeler oldu hafıf bel agrısıda oldum ama etrafımdada aynı sorunu yaşayıp 15 günü devam eden cok arkadaşım oldu ve şuan deneyenler hamiş :)

Ay hadi İnşallah az kan bile geldi yani inşallah kalırız hamile yaaa aynı ay içerisinde mi kaldılar yoksa sonraki aymi

Ben soğan kürünün 14. Günü son kez içtim ve bıraktım. 28 şubat oluyor ve ben o günün akşamı yumurtladım sanırım. Ertesi gün de silikleşti yani çatladı. Sanırım diyorum çünkü diğer aylardaki gbi yumurtlama ağrısı veya aşırı akıntı olmadı ilk kez. Bir de testte 7-8 dkkaya kadar T’de bariz bir şey yoktu. Bir süre sonra geldiğimde T kıpkırmızı olmuştu C’den daha fazla. Test bozuk olabilir mi emin olamadığm için değerlendirdim ama hala daha test yapıyorum silik çizgi. Soğan suyundan sonra yumurtlama belirtileri kaybolan var mı? Yumurtlama masajı da yaptım soğan kürüyle birlkte acaba o da mı hafifletti

Eklentiler

• 6B87FCE7-86AB-4EDE-925D-42B7C8A55EB3.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 28
Yarın bence kan testi ver daha net anlaşılır hayırlı olsun diyelim şimdiden

Genelde enfeksiyonu olanların bu tarz lekenmeleri oluyormuş bende içtim ama bende hiç leke gelmedi ben sırf hamile kalmak için içtim ama bi sorun yoktu

Canım benden de çok leke geliyor şuan da hala devam ediyor 10. Günüm soğan küründe adet olduğunu düşünmüyorum ama demekki içimizi temizliyor bende hamile kalmak için iciyorum

Merhaba soğan kürünü nasıl yaptınız acaba? Benimde 4 aydr bebeğim olmuyor ama doktor bir şey yok dedi adet düzensizliğim var 35 günde oldum geçen, şimdi 15 gunde

Canım benden de çok leke geliyor şuan da hala devam ediyor 10. Günüm soğan küründe adet olduğunu düşünmüyorum ama demekki içimizi temizliyor bende hamile kalmak için iciyorum
Kızlar benim lekelenme adete döndü artık. Baya kanama oluyor. Ondan soğan kürünü de bıraktım. 8 gün kullanmış oldum. Ama içimi çok iyi temizliyor, reglim baya yogun

Canım benimde bugün kanamam varya bırakmayın 15 de tamamlayın diyorlar
Canım ben de devam edecektim. Ama kaynanam geldi. Kaybabam soğan yemeyen biri. Evde şimdi her gün soğan kaynatsam midesini bulandiracam, ve givikligina yapicam gibi olacak. Ondan bırakmak zorunda kaldım.

Canım ben de devam edecektim. Ama kaynanam geldi. Kaybabam soğan yemeyen biri. Evde şimdi her gün soğan kaynatsam midesini bulandiracam, ve givikligina yapicam gibi olacak. Ondan bırakmak zorunda kaldım.
Ahh tam zamanında gelmişler ne guzelmicin temizlenirken okadar zmanda icmissin tüh

Slm kızlar yeni bi konu açmak istemedim buraya yazdım yanlış yapmamışımdır inşallah soğan kürü nasıl yapılır adetim bugün bitti

Slm kızlar yeni bi konu açmak istemedim buraya yazdım yanlış yapmamışımdır inşallah soğan kürü nasıl yapılır adetim bugün bitti
Adet bittikten 2 gün sonra orta boy soğanı dış kabuğunu alıp 4’e bölün. 1.5 su bardağı içme suyuyla kaynatıp. 5 dk kaynadıktan sonra süzüp ılıktan biraz sıcak olacak şekilde için. Sabah akşam birer soğan ile taze olarak yapılacaktır. 15 gün boyunca sabah akşam yemeklerden 20 dk kadar önce için. Ben bu ay bu şekilde yaptım İbrahim saraçoğlunun videolarını izledkten sonra.

Arkadaşlar ben bu ay soğan kürü yaptım. 15 gün boyunca hiç pes etmeden içtim. Alıştıkça ve onun vücuduma sıhhat verdiğini düşündükçe daha hevesle içtim. Ve hamileyim. 7 aydır istiyorduk. Onun öncesinde dış gebelik geçirdim hastanede yattım 12 gün boyunca. Kendimi toparlayınca rahimde perde ameliyatı oldum. Hatta başka bir ameliyat daha olmam gerekirken vazgeçtim. Rabbime şükürler olsun. Sakın Allah'tan ümit kesmeyin. Bu imtihanı yaşayan bilir. Herkes mutlaka denesin. İletişime geçmek isteyen varsa yazsın. Elimden geldiğince tecrübelerime ilgili destek olmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…