- 20 Mayıs 2012
- 77
- 2
- Konu Sahibi Lovestory1
Bayanlar size teyit edilmiş en etkili bitkisel zayiflama yönteminden bahsetmek istiyorum.Belki dr.ibrahim saraçoglundan duymuş olabilirsiniz.Soğan kürü hem vücuttaki toksinleri atmaya hem zayıflamaya yardimci olan birsey.Ben 7 ay oncesine kadar polikistik over hastasiydim 15 gün bu kürü uygulayarak bu lanet kistten kurtuldum aynı zamanda da 2 kilo verdim.
TARIFI: -2adet orta boy kuru soğan (kahverengi olmasina dikkat edin) -1lt icme suyu
Kaynamis suyun icine 2 adet soğanı 4er parcaya bolerek atın ve 5 dakika daha kaynatin.ve bunu ılık hale getirip için.
Bu kürü kistten kurtulmak isteyenler 15gün sabah aksam ac karna yemekten yarimsaat önce, kilo vermek isteyenler 1 ay uygulayabilir.Şahsen bende 15gün bile işe yaradı istah kesme özelliğinden dolayı
Iyi gunler.:)
TARIFI: -2adet orta boy kuru soğan (kahverengi olmasina dikkat edin) -1lt icme suyu
Kaynamis suyun icine 2 adet soğanı 4er parcaya bolerek atın ve 5 dakika daha kaynatin.ve bunu ılık hale getirip için.
Bu kürü kistten kurtulmak isteyenler 15gün sabah aksam ac karna yemekten yarimsaat önce, kilo vermek isteyenler 1 ay uygulayabilir.Şahsen bende 15gün bile işe yaradı istah kesme özelliğinden dolayı
Iyi gunler.:)