Soğan kürü

Bu arada artık içmiyorum dün 15 günüm dü, ama bugün yine çok sık gidiyorum, ve akşam pembemsi bir lekelenmem oldu. Son adetim 29.12 daha var yani

Mrblar. Ben 15 dün soğan kürü uyguladım. Önceden adetim düzenliydi.ama bu ay 2 gün gecikti. Test yaptım sonuç negatif çıktı. Çocuk da istiyorum. Benle aynı durumu yaşayan var mıı??

Mrblar. Ben 15 dün soğan kürü uyguladım. Önceden adetim düzenliydi.ama bu ay 2 gün gecikti. Test yaptım sonuç negatif çıktı. Çocuk da istiyorum. Benle aynı durumu yaşayan var mıı??
Selam canım ben de 15 gün soğan kürünü uyguladım ama adetime 1 hafta var daha bakalım sonuç ne olacak.

Selam canım ben de 15 gün soğan kürünü uyguladım ama adetime 1 hafta var daha bakalım sonuç ne olacak.
Bi kaç gün sonra tekrar test yapacağm. Hem umutluyum hem umutsuzum bilemiorum. Eylülde bir düşüğüm gerçekleşmişti. Ama yine bir stres olmuyor değil:\

Bi kaç gün sonra tekrar test yapacağm. Hem umutluyum hem umutsuzum bilemiorum. Eylülde bir düşüğüm gerçekleşmişti. Ama yine bir stres olmuyor değil:\
Benim de haziranda bir düşük oldu canım, artık ben de istiyorum, inşallah hamilesindir de bana sa umut olursun canım sen nezaman başladı soğan kürüne

Ya kızlar bende basladim bu soğan kürüne tadı çok igrenc ama aksatmadan yapicam inşallah bugün ikinci günüm birsey sorucam soğan kürü uygulandiginda bebek için çalışmalar yapmamak gerektigini okudum birkac yerde sizce doğru mu sizler nasıl uyguluyorsunuz soğan kürü kullanirken korunumuyorsunuz,,?

Benim de haziranda bir düşük oldu canım, artık ben de istiyorum, inşallah hamilesindir de bana sa umut olursun canım sen nezaman başladı soğan kürüne
Amin canım inşallahh... Ben24 aralıkta başlamştm 7 ocağa kadar içtim. Normalde 18inde adet olmam gerekiodu daha olmadım. Sonuçta negatf olunca üzüldm biraz açıkçası. Aceleci mi davranıyorum bilemedim

Yok canım yanlş duyum o. Zaten o sıralarda yumurtlama zamanına denk geliyor. :)

Amin canım inşallahh... Ben24 aralıkta başlamştm 7 ocağa kadar içtim. Normalde 18inde adet olmam gerekiodu daha olmadım. Sonuçta negatf olunca üzüldm biraz açıkçası. Aceleci mi davranıyorum bilemedim
Bekle biraz gaha bakalım ne olucak canım, Allah gönlüne göre versin amiiin

Doğru deyil canım, tam aksine çalışmanız gerek, tam zaten ovulasyon zamanına denk geliyor

Belki geç döllenmedir canım biraz daha bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…