Selam canım ben de 15 gün soğan kürünü uyguladım ama adetime 1 hafta var daha bakalım sonuç ne olacak.Mrblar. Ben 15 dün soğan kürü uyguladım. Önceden adetim düzenliydi.ama bu ay 2 gün gecikti. Test yaptım sonuç negatif çıktı. Çocuk da istiyorum. Benle aynı durumu yaşayan var mıı??
Süpperr bir haber canım...Bugün doktora gittim ve Kistin artık Yok dedi . Soğan kürü sayesindeeeee
Bi kaç gün sonra tekrar test yapacağm. Hem umutluyum hem umutsuzum bilemiorum. Eylülde bir düşüğüm gerçekleşmişti. Ama yine bir stres olmuyor değil:\Selam canım ben de 15 gün soğan kürünü uyguladım ama adetime 1 hafta var daha bakalım sonuç ne olacak.
Benim de haziranda bir düşük oldu canım, artık ben de istiyorum, inşallah hamilesindir de bana sa umut olursun canım sen nezaman başladı soğan kürüneBi kaç gün sonra tekrar test yapacağm. Hem umutluyum hem umutsuzum bilemiorum. Eylülde bir düşüğüm gerçekleşmişti. Ama yine bir stres olmuyor değil:\
Amin canım inşallahh... Ben24 aralıkta başlamştm 7 ocağa kadar içtim. Normalde 18inde adet olmam gerekiodu daha olmadım. Sonuçta negatf olunca üzüldm biraz açıkçası. Aceleci mi davranıyorum bilemedimBenim de haziranda bir düşük oldu canım, artık ben de istiyorum, inşallah hamilesindir de bana sa umut olursun canım sen nezaman başladı soğan kürüne
Yok canım yanlş duyum o. Zaten o sıralarda yumurtlama zamanına denk geliyor. :)Ya kızlar bende basladim bu soğan kürüne tadı çok igrencama aksatmadan yapicam inşallah bugün ikinci günüm birsey sorucam soğan kürü uygulandiginda bebek için çalışmalar yapmamak gerektigini okudum birkac yerde sizce doğru mu sizler nasıl uyguluyorsunuz soğan kürü kullanirken korunumuyorsunuz,,?
Bekle biraz gaha bakalım ne olucak canım, Allah gönlüne göre versin amiiinAmin canım inşallahh... Ben24 aralıkta başlamştm 7 ocağa kadar içtim. Normalde 18inde adet olmam gerekiodu daha olmadım. Sonuçta negatf olunca üzüldm biraz açıkçası. Aceleci mi davranıyorum bilemedim
Doğru deyil canım, tam aksine çalışmanız gerek, tam zaten ovulasyon zamanına denk geliyorYa kızlar bende basladim bu soğan kürüne tadı çok igrencama aksatmadan yapicam inşallah bugün ikinci günüm birsey sorucam soğan kürü uygulandiginda bebek için çalışmalar yapmamak gerektigini okudum birkac yerde sizce doğru mu sizler nasıl uyguluyorsunuz soğan kürü kullanirken korunumuyorsunuz,,?
Belki geç döllenmedir canım biraz daha bekleAmin canım inşallahh... Ben24 aralıkta başlamştm 7 ocağa kadar içtim. Normalde 18inde adet olmam gerekiodu daha olmadım. Sonuçta negatf olunca üzüldm biraz açıkçası. Aceleci mi davranıyorum bilemedim
Himmm bende korkuyorum acabami diye ozaman baslasin çalışmalarDoğru deyil canım, tam aksine çalışmanız gerek, tam zaten ovulasyon zamanına denk geliyor
Hahaha... Başlasın hadiHimmm bende korkuyorum acabami diye ozaman baslasin çalışmalar
Aminn canım benim senin dee inşallahBekle biraz gaha bakalım ne olucak canım, Allah gönlüne göre versin amiiin
Aynen canımHahaha... Başlasın hadi
Mucize gibi birşey bu kürSüpperr bir haber canım...
Aynen canım, tam gaz ileri... oturup beklemekle olmaz bu bebekler...Himmm bende korkuyorum acabami diye ozaman baslasin çalışmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?