Hayır kabuklarını soyuyorsun ve soğanı 4 e bölüyorsun. Kaynar suyun içine atıp 5 dk kaynatıyorsun ve süzerek bardağa koyuyorsun. Ilımaya başladığında içiyorsun soğuk yada sıcak içilmeyecek. Bu arada soğanlar kahverengi (sarı) kabuklu ve orta boy olacak. 1,5 su bardağına kaynatacaksınçok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın bu bi kaç güne hastalanmam gerek adett bittikten 2 gün sonra kullanmaya başlarım peki soganı kabukları ile birliktemi atmam lazm
anladım canım şimdi ben kasımın 6 sında adet oldum. Genelde 3 gün öne geliyor adetim yani 3 aralık 6 aralık adet olmam gerek. Olursam eğer adetim bittikten sonra deneyecem çalısıorm o yuzden aksamları içiçem.Hayır kabuklarını soyuyorsun ve soğanı 4 e bölüyorsun. Kaynar suyun içine atıp 5 dk kaynatıyorsun ve süzerek bardağa koyuyorsun. Ilımaya başladığında içiyorsun soğuk yada sıcak içilmeyecek. Bu arada soğanlar kahverengi (sarı) kabuklu ve orta boy olacak. 1,5 su bardağına kaynatacaksın
Arkadaşlar fitoterapi uzmanı dr Buğra dilbuyrukçu bu kürün doğru tarifini verdi TRT diyanet e çıktı 1072.bölüm dü eksiksiz bi şekilde anlattı kendisi tüp bebek uzmanı aynı zamanda .
Soğanın kabuklarını soyuyorsunuz
1cm kalınlığında kesiyorsunuz
Sonra bi kavanoza koyuyorsunuz 1.5 bardak içme suyu koyup kapağını kapatıyorsunuz
12 saat bekliyor
Uyuyan yumurtaları uyandırdığını söyledi
Yumurtalık durumuna göre gümde 1 Yada 2 kere içiyorsunuz 2-3 ay dedi
Öncesinde ve her ay Usg kontrolü daha iyi dedi sonucu görmek için
Ben yeni başlayacağım çok küçük bir kostüm var milimetrik bile değil acaba kalabilirmiyim
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canımÇok teşekkür ederim.
İnşallah olur ben baslyrm bugün bakalım nasip kismet
KIzlar adetim bitti ve artık sogan suyuna baslıorm bakalm neler olacak suan onumde sogan suyu be biraz ılımasını beklıormİnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım
İnşallah faydalı olur canım, bir süre sonra tadına alışıyorsun zatenKIzlar adetim bitti ve artık sogan suyuna baslıorm bakalm neler olacak suan onumde sogan suyu be biraz ılımasını beklıorm
Süper teşekkürler yorum için. Yapıyorum salı başladım bu sabah geç kaldığım için yapamadım ama akşam 6.30’da aç karna içicem bir de gece 11.30’da içicem.kesinlikle faydasını göreceksinizzzz .. 3 ay önce yaptım ve adetlerim günü gününe düzene girdi tamamen düzensizdi. Ve resmen yaptığım ay adetlimle attım pko yu bunu gördüm yani parçalar halinde döküldü vücudumdan kesinlikle deneyin . Yumurtlama döneminde ne bi sancı ne bişey hissederdim resmen bu ay çatlama olduğunu da hissettim.
İnşallah sende benim gibi faydasını görürsün canım .Süper teşekkürler yorum için. Yapıyorum salı başladım bu sabah geç kaldığım için yapamadım ama akşam 6.30’da aç karna içicem bir de gece 11.30’da içicem.
Dün başladm ama 1 kere yapıp içebildm ilk günfen düzensizlk yaptm bsey olurmuİnşallah faydalı olur canım, bir süre sonra tadına alışıyorsun zaten
aaaaa ne güzel 5 günde nasıl anladınız hemen :) bende 9. gündeyim ama adetime daha 10 gün var nerdeyse cesaret edip bakamam birde ben kist düşsün diye içtim ama şimdi buraları okuyunca ümitlendimBen soğan kurune başlayalı. 5gun oldu ve şuan hamileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?