Soğan kürü

çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın bu bi kaç güne hastalanmam gerek adett bittikten 2 gün sonra kullanmaya başlarım peki soganı kabukları ile birliktemi atmam lazm
Hayır kabuklarını soyuyorsun ve soğanı 4 e bölüyorsun. Kaynar suyun içine atıp 5 dk kaynatıyorsun ve süzerek bardağa koyuyorsun. Ilımaya başladığında içiyorsun soğuk yada sıcak içilmeyecek. Bu arada soğanlar kahverengi (sarı) kabuklu ve orta boy olacak. 1,5 su bardağına kaynatacaksın

anladım canım şimdi ben kasımın 6 sında adet oldum. Genelde 3 gün öne geliyor adetim yani 3 aralık 6 aralık adet olmam gerek. Olursam eğer adetim bittikten sonra deneyecem çalısıorm o yuzden aksamları içiçem.

Arkadaşlar fitoterapi uzmanı dr Buğra dilbuyrukçu bu kürün doğru tarifini verdi TRT diyanet e çıktı 1072.bölüm dü eksiksiz bi şekilde anlattı kendisi tüp bebek uzmanı aynı zamanda .

Soğanın kabuklarını soyuyorsunuz
1cm kalınlığında kesiyorsunuz
Sonra bi kavanoza koyuyorsunuz 1.5 bardak içme suyu koyup kapağını kapatıyorsunuz
12 saat bekliyor
Uyuyan yumurtaları uyandırdığını söyledi
Yumurtalık durumuna göre gümde 1 Yada 2 kere içiyorsunuz 2-3 ay dedi

Öncesinde ve her ay Usg kontrolü daha iyi dedi sonucu görmek için

Herkes farklı şeyler söyleyip yazıyor kafayı yemelik tam

Söyleyen alanında uzman olup bütüncül yaklaşan bi hekimse direkt güvenilir canım kafamızı karıştırmaya gerek yok

Ben yeni başlayacağım çok küçük bir kostüm var milimetrik bile değil acaba kalabilirmiyim

Soğan kürü alternatif bir bitkisel tedavi gibi belki küçük kistinizin tedavisine yardımcı olur. Fayda görmezseniz doktora gidersiniz takip eden ayda. Çünkü kimisi hemen faydasını görüp hamile kaldığını söylüyor kimisi de kalamadım diyor Allahın takdiri

bende bu ay rahim filmi çekildim kızlar şu aralar yumurtlama dönemindeyim eğer bu ay olmazsa bende yapmak istiyorum soğan kürü bir vesile olur belkim . Rabbim isteyen herkese bu sevinci yaşatır umarım.

Benim kürüm işe yaramadı malesef kızlar çok umutlanmıştım ama regl oldum napalım kısmet artık. Faydasını görenler yada ekstra kür yapıp faydasını görenler yazsınlar lütfen

kesinlikle faydasını göreceksinizzzz .. 3 ay önce yaptım ve adetlerim günü gününe düzene girdi tamamen düzensizdi. Ve resmen yaptığım ay adetlimle attım pko yu bunu gördüm yani parçalar halinde döküldü vücudumdan kesinlikle deneyin . Yumurtlama döneminde ne bi sancı ne bişey hissederdim resmen bu ay çatlama olduğunu da hissettim.

Süper teşekkürler yorum için. Yapıyorum salı başladım bu sabah geç kaldığım için yapamadım ama akşam 6.30’da aç karna içicem bir de gece 11.30’da içicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…