Soğan kürü

Aslialifb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
26
18
3
40
Soğan kürü kullanıp da hamile kalanlar tecrübelerini paylaşabilir mi lütfen Ben de bu ay adetimin 7.gunu başladım ve dün akşam itibariyle 15 günü tamamladım beklemedeyim

adet bitiminden iki gun sonra baslayin diyor saracoglu. insallah fayda olmustur size de.. ben bir ay yaptim ise yaramadi. simdi aslanpencesi iciyorum. fsh yuksekligi mi var?

adet bitiminden iki gun sonra baslayin diyor saracoglu. insallah fayda olmustur size de.. ben bir ay yaptim ise yaramadi. simdi aslanpencesi iciyorum. fsh yuksekligi mi var?

Inşallah bakalım daha yeni bitti sonucu görücez hayırlısıyla yok değerlerim normal çıktı onlar da bir sıkıntı yok çok şükür eşimin de sperm testi sonuçları normal ama biz 7-8 aydır deniyoruz olmadi kolaylaştırması için denemek istedim ben de

Merhaba, sadece soğan kürü etki etti denir mi bilmiyorum ama ben bu ay ilk defa denedim. Dediğiniz gibi, adetim biter bitmez başladım ve 15 gün devam ettim. Ramazan dolayısıyla biraz zor oldu. Bazı günler biraz aksamalar oldu ama tamamladım ve bu ay çift çizgiyi gördüm hamd olsun. Henüz doktor kontrolüne gitmedim. Yürekten dua edin, Rabbim bu kürü vesile kılsın.

Öyle mı maşallah diyelim ne güzel çok sevindim sizin adınıza Rabbim hayırlısıyla kucağınıza da almayı sağ salim nasip etsin inşallah tüm isteyenlere de sizinle birlikte nasip etsin
Ben de ilk defa denedim ve dediginiz gibi Ramazan dolayısıyla olunca malum zor oldu biraz iftar ve sahur öncesi yaptım inşallah faydasını görürüm bakalım sizin sıkıntınız var miydi acaba hamilelikle ilgili merak ettim

Bildiğim bir sıkıntım yoktu çok şükür ama önceki aylarda yumurtlama günlerimin biraz geciktiğini ve düzensizleştiğini fark edince uygulama kararı aldım ve daha uygulamaya başlayalı bir hafta olmuştu ki yumurtlama günümü önceki aylara göre 1 hafta erkene çekti (yani olması gereken güne).

Anladım ne güzel çok şükür peki şuana kadar yaşadığınız farklı bir etki belirti gördünüz mu hamilelikle ilgili ve kaçıncı günü adet döneminizin gecikme yasandı mı ki test yaptınız

Evet arkadaşlar başka deneyen olmadı mı soğan kürünü paylaşır mısınız lütfen

Soğan kürü kullanıp da hamile kalanlar tecrübelerini paylaşabilir mi lütfen Ben de bu ay adetimin 7.gunu başladım ve dün akşam itibariyle 15 günü tamamladım beklemedeyim
Merhaba bende yarın başlıcam adet oldunuz mu acaba

Sizin bir sıkıntı varmıydı peki neden başladınız bu küre
Canım pko var bende adetlerim çok düzensiz 2 3 ayda ancak adet görüyorum ilaç kullanıyorum kimi zaman olmak için böyle olunca hamilede kalamıyorum tabi ki bu ay bi deneyim dedim belki şifa olur olmazsada artık doktor yolu gözüküyor

Anladım canım şifa olur inşallah sana da tabiki yoksa ihmal etmeden doktora gitmek lazım

Hayirlisi olsun ben de oyle basladim 15 gun ictim o ay hamile kaldim domtorum normal yolla olmaz tup bebek sart demisti, ama kurban oldugum Allah im nasip etti mucize diyorum ben, bir de aktardan bi karisim almistim hormon duzenleyixi ben onlara bagliyorum tabiki once Yuce Rabbimin istemesi ile oldu Allah size de nasip etsin inşallah, gönlünüze gore olsun hersey

Adetinizin 7. Günü başladınız 15 gün yaptınız sonraki ayda yapılacak diye biliyorum ama Saraçoğlu 2 ay devam edilir diyordu yanılıyor muyum acaba bende baslicam cvp yazarsanız sevinirim

Adetinizin 7. Günü başladınız 15 gün yaptınız sonraki ayda yapılacak diye biliyorum ama Saraçoğlu 2 ay devam edilir diyordu yanılıyor muyum acaba bende baslicam cvp yazarsanız sevinirim

Evet ben ilk kez denedim beklemedeyim 2 gün gecikti biraz daha bekleyip test yaparım dedim kesin sonuç almak için acele etmedim ama olmazsa eğer adet olursam bub ay geçtikten sonra diğer adetine 10 gün kala başlanıyormuş bu sefer 7 hafta ya da 10 gün uygulaniyo diye biloyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…