- 10 Nisan 2016
- 8.697
- 12.726
- 248
- 37
Evet bende yaptım 15 gün işte bekliyorm bakalım sonuç ne olacak adetim bugun yarın olması lazım normalde
Amin canım inşallah temnuz da 3 yıl olcak hiç hamile kalamadım o yüzden büyük sürpriz olacak yaniAy caniiiiiiim hadi ınşaallah Rabbim yüzünü güldürsun aminnnn hayırlı haberleri bekliyoruz
Amin canım inşallah temnuz da 3 yıl olcak hiç hamile kalamadım o yüzden büyük sürpriz olacak yani
Canım pko var bende adetlerim çok düzensiz 2 3 ayda ancak adet görüyorum ilaç kullanıyorum kimi zaman olmak için böyle olunca hamilede kalamıyorum tabi ki bu ay bi deneyim dedim belki şifa olur olmazsada artık doktor yolu gözüküyor
Canım bugün 10. Günüm bitti soğan suyunda, akıntılarım çoğaldı bugün baya su gibi afedersin hafif sarı gibi bazen pütürlü sanırım iltihabım falan varmış söküyor yani ovulasyon testi aldım kargo geciktiği için elime ulaşmadı daha yapamadım onu ama henüz yumurtlamam olmamıştır heralde sanmıyorumcanım bir gelişme var mı?
Canım daha şimdi gördümm hayırlısı olsun çok sevindim adına rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin kucağına inşallahBu arada dün kan testi vermeye gittim kan ve idrar testi yapıldı sonuc için pazartesi gidicem doktora gerçi ben dayanamadım baktım internetten hcg 2767 çıkmış
İnşallah olmazsın canım seninde içerken varmıydı akıntıların benimde 10.gün bugün yeni yeni olmaya başladıEvet bende yaptım 15 gün işte bekliyorm bakalım sonuç ne olacak adetim bugun yarın olması lazım normalde
Adetinede az kalmış sanırım hadi bakalım gelişmeleri yazarsın sendeHanımlar merhaba bende yaklaşık 1 senelik evliyim ocak ayına kadar çalıştığım süreçte çocuk düşünmedik çünkü ikimizinde yaşı 22 henüz ve korunduk ama ilaç falan kullanmadık tabikide ocak ayında sonra tabi ben evde kalınca çocuk istiyoruma bağladım (sözde 2 yıl beklivektik ama bütün arkadaşlarım bebek haberi verdikçe çok heveslendim napim) neyse mart ayında doktora gittim ön muayne için ultrasonla baktı rahim temiz bişey yok dedi sonra adetin 3. Günü hormon testine çağırdı tabi virüs çıkınca gidemedim kaldı sonrasında evdeyiz tabi bol bol korunmasız birliktelikler oldu ama tabi acemilikten yumurtlama günü falan bilmeden ne zaman eserse kafamıza şeklinde oldusonra 3 aydır adetim gecikmeli olmaya başladı 33 gün 25 gün 33 gün şeklinde sonra iyice kafama takmaya başladım bişi mi var diye tabi istanbulda olduğumuz için virüs yüzünden hastaneye de gidemiyorum test yaptırmaya mayısın 25 gibi üniversiteden çok sevdiğim bi arkadaşımla konuştuk kendiside yeni evli 4 ay denedik olmadı dedi sonrasında kadınlar kulübü sayesinde bu ay soğan kürü denedim ve hamileyim dedi bende tabi bi umutla soğan kürüne başladım adetimin 7. Günü ne küre başlayalı 7 gün bitti ve tabi en başından beri günaşırı birlikte olmaya başladık reglime kadar böyle devam etcem çok heycanlıyım hele böyle güzel haberleri paylaşanları gördükçe daha çok heycanlanıyorum umarım Rabbim hepimize hayırlı zamanda nasip eder.. çok çok aminn.. iyi başarılar hepimizee...
Canım bugün 10. Günüm bitti soğan suyunda, akıntılarım çoğaldı bugün baya su gibi afedersin hafif sarı gibi bazen pütürlü sanırım iltihabım falan varmış söküyor yani ovulasyon testi aldım kargo geciktiği için elime ulaşmadı daha yapamadım onu ama henüz yumurtlamam olmamıştır heralde sanmıyorum
Bişey danışmak istiyorum bende akıntı var şuan ama yumurtlama dönemi akıntısı onun dışında soğan kürüne başladığımdan beri hiç akıntı olmadı sadece yüzümde ve sırt boyun gibi bölgelerde bi kaç sivilce çıktı geçti normal mi bu düzenli yapıyorum sabah akşam 8. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?