Soğan kürü

İnofolic ilaç mı canım? Ne işe yarıyor? Doktor mu önerdi?
Folık asıt cnm takvıye, yumurtaları geliştirip kalıtelı olmasına yardımcı oluyormus, daha cok pko hastalarına yazılıyormus, saglıklı ınsanlar da da surecı hızlandırıyormus

Folık asıt cnm takvıye, yumurtaları geliştirip kalıtelı olmasına yardımcı oluyormus, daha cok pko hastalarına yazılıyormus, saglıklı ınsanlar da da surecı hızlandırıyormus

Folik asit ben de 1 buçuk aydır kullanıyorum hamilelik düşünenler 3 ay önceden kullanmaya başlamalı hamile kalmaya etkisi oluyo mu bilmem ama vücudunu hazırlıyor tabiki

Folik asit ben de 1 buçuk aydır kullanıyorum hamilelik düşünenler 3 ay önceden kullanmaya başlamalı hamile kalmaya etkisi oluyo mu bilmem ama vücudunu hazırlıyor tabiki
Bunun içinde diğerlerinden farklı olarak takviye vitamın ler inositl de varmıs

Inofolici banada doktor verdi.Yumurtalari buyutiyormus baska bi doktorda etkisi olsada pcolulara daha cok oneriyoruz dedi.

Pcolu olup olmadığını bilmiyorum ama hamile kalmaya yardımcı diye duyuyorum hep o yüzden başlamak istedim ama internette satılanlar nasıl oluyor bi fikrim yok güvenemiyorum o yüzden

Pcolu olup olmadığını bilmiyorum ama hamile kalmaya yardımcı diye duyuyorum hep o yüzden başlamak istedim ama internette satılanlar nasıl oluyor bi fikrim yok güvenemiyorum o yüzden
Eczaneden 80 e falan almistim sanirim.Burdada bir cok kisi yazmis inofolicle hamile kaldim diye oda sonucta folik asit tabiki etkisi vardir.

B
Eczaneden 80 e falan almistim sanirim.Burdada bir cok kisi yazmis inofolicle hamile kaldim diye oda sonucta folik asit tabiki etkisi vardir.
Ben de solgar 'ın folik asidini almıştım 100 tabletlik 1 buçuk 2 aydır kullanıyorum tabiki şimdi doktor kontrolüne gidince ne diyecek ona göre devam edicem belki başka birşey verebilir duruma göre

Bu arada dün kan testi vermeye gittim kan ve idrar testi yapıldı sonuc için pazartesi gidicem doktora gerçi ben dayanamadım baktım internetten hcg 2767 çıkmış

kizlar bisi sorucam sogan kurunu yapmayi planliyorum ama suanda bulundugum yerde orta boyda sogan yok sadece buyuk soganlardan var acaba onun yarisini kullansam orta boy gibi olurmu yoksa sadece orta boymu olmali ??

kizlar bisi sorucam sogan kurunu yapmayi planliyorum ama suanda bulundugum yerde orta boyda sogan yok sadece buyuk soganlardan var acaba onun yarisini kullansam orta boy gibi olurmu yoksa sadece orta boymu olmali ??
Öyle olmaz canım büyük olsun bşey olmaz bir soğanı kullanman lazım

Öylemiiii .. ille orta boy olsun diyorda saraçoğlu ondan burda malesef yok ama büyüklerden var.. Allah razi olsun cevabın için
Evet bende yaptım 15 gün işte bekliyorm bakalım sonuç ne olacak adetim bugun yarın olması lazım normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…