Inşallah herkesin hayırlı haberlerini duyarız Rabbim büyüktür ❤Cok saol bidahaki ay bende yazicam buraya insallah ❤
Teşekkürler canım cevap için, inşallah bu kür vesilesiyle bu ay olumlu sonuçlar alırızZarar vermiyormuş cnm, cok hamıle kalan varmıs ilk aydan, baya okudum forumları
İnşallah cnm ben hem sogan kuru hem de ınofolıc kullanıcam bu ay bakalım inşallah olurTeşekkürler canım cevap için, inşallah bu kür vesilesiyle bu ay olumlu sonuçlar alırız
İnofolic ilaç mı canım? Ne işe yarıyor? Doktor mu önerdi?İnşallah cnm ben hem sogan kuru hem de ınofolıc kullanıcam bu ay bakalım inşallah olur
Folık asıt cnm takvıye, yumurtaları geliştirip kalıtelı olmasına yardımcı oluyormus, daha cok pko hastalarına yazılıyormus, saglıklı ınsanlar da da surecı hızlandırıyormusİnofolic ilaç mı canım? Ne işe yarıyor? Doktor mu önerdi?
Folık asıt cnm takvıye, yumurtaları geliştirip kalıtelı olmasına yardımcı oluyormus, daha cok pko hastalarına yazılıyormus, saglıklı ınsanlar da da surecı hızlandırıyormus
Bunun içinde diğerlerinden farklı olarak takviye vitamın ler inositl de varmısFolik asit ben de 1 buçuk aydır kullanıyorum hamilelik düşünenler 3 ay önceden kullanmaya başlamalı hamile kalmaya etkisi oluyo mu bilmem ama vücudunu hazırlıyor tabiki
Bunun içinde diğerlerinden farklı olarak takviye vitamın ler inositl de varmıs
Inofolici banada doktor verdi.Yumurtalari buyutiyormus baska bi doktorda etkisi olsada pcolulara daha cok oneriyoruz dedi.İnternettekiler güvenilir midir acaba bende almayı düşünüyorum inofolic ama emin olamadım..
Inofolici banada doktor verdi.Yumurtalari buyutiyormus baska bi doktorda etkisi olsada pcolulara daha cok oneriyoruz dedi.
Eczaneden 80 e falan almistim sanirim.Burdada bir cok kisi yazmis inofolicle hamile kaldim diye oda sonucta folik asit tabiki etkisi vardir.Pcolu olup olmadığını bilmiyorum ama hamile kalmaya yardımcı diye duyuyorum hep o yüzden başlamak istedim ama internette satılanlar nasıl oluyor bi fikrim yok güvenemiyorum o yüzden
Ben de solgar 'ın folik asidini almıştım 100 tabletlik 1 buçuk 2 aydır kullanıyorum tabiki şimdi doktor kontrolüne gidince ne diyecek ona göre devam edicem belki başka birşey verebilir duruma göreEczaneden 80 e falan almistim sanirim.Burdada bir cok kisi yazmis inofolicle hamile kaldim diye oda sonucta folik asit tabiki etkisi vardir.
Oo super keseyi gorursunuz pazartesi o zaman Allahim saglikli sihhatli evlat nasip etsin.
Öyle olmaz canım büyük olsun bşey olmaz bir soğanı kullanman lazımkizlar bisi sorucam sogan kurunu yapmayi planliyorum ama suanda bulundugum yerde orta boyda sogan yok sadece buyuk soganlardan var acaba onun yarisini kullansam orta boy gibi olurmu yoksa sadece orta boymu olmali ??
Öyle olmaz canım büyük olsun bşey olmaz bir soğanı kullanman lazım
Peki sen yaptınmi bu kürü kardeş ?Öyle olmaz canım büyük olsun bşey olmaz bir soğanı kullanman lazım
Evet bende yaptım 15 gün işte bekliyorm bakalım sonuç ne olacak adetim bugun yarın olması lazım normaldeÖylemiiii .. ille orta boy olsun diyorda saraçoğlu ondan burda malesef yok ama büyüklerden var.. Allah razi olsun cevabın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?