Merhaba, öncelikle çok tebrik ederimMerhaba, sadece soğan kürü etki etti denir mi bilmiyorum ama ben bu ay ilk defa denedim. Dediğiniz gibi, adetim biter bitmez başladım ve 15 gün devam ettim. Ramazan dolayısıyla biraz zor oldu. Bazı günler biraz aksamalar oldu ama tamamladım ve bu ay çift çizgiyi gördüm hamd olsun. Henüz doktor kontrolüne gitmedim. Yürekten dua edin, Rabbim bu kürü vesile kılsın.
Hamile kaldinizmi acaba ne durumdasiniz insallah mutlu haberler almissinizdir.Soğan kürü kullanıp da hamile kalanlar tecrübelerini paylaşabilir mi lütfenBen de bu ay adetimin 7.gunu başladım ve dün akşam itibariyle 15 günü tamamladım beklemedeyim
Hamile kaldinizmi acaba ne durumdasiniz insallah mutlu haberler almissinizdir.
Hayirlisi olsun ben de oyle basladim 15 gun ictim o ay hamile kaldim domtorum normal yolla olmaz tup bebek sart demisti, ama kurban oldugum Allah im nasip etti mucize diyorum ben, bir de aktardan bi karisim almistim hormon duzenleyixi ben onlara bagliyorum tabiki once Yuce Rabbimin istemesi ile olduAllah size de nasip etsin inşallah, gönlünüze gore olsun hersey ❤
Canım bende bunu merak ediyorum, başladım soğan kürüne ama bulamadım bunun cevabınıMerhaba, öncelikle çok tebrik ederim ❤
Ben de adetim bitince başlamayı düşünüyorum saracoglu da 15 gun devam edın dıyor, sorum şu, yumurtlama gununu geçmiş olcak, diyelim gebelik oldu sogan suyunun zararı olur mu gebelıge
Canım bende bunu merak ediyorum, başladım soğan kürüne ama bulamadım bunun cevabını
Anladım canım saol, ne oldu senin kür sonrası varmı bişe?Sanırım olmuyo öyle okumuştum ben zaten kür bittiğinde daha hamilelik durumunu öğrenme şansımız olmuyo mecburen 15 güne tamamlıyoruz benim hem de ramazana denk geldi hem sahur hem iftar yemek öncesi 15 güne tamamladım çok şükür zor olmadı
Anladım canım saol, ne oldu senin kür sonrası varmı bişe?
Herkese merhabalar sizinle yaşadığım bir gelişmeyi paylaşmak istiyorum öncelikle dün akşam bir anda mide bulantısı ve kramplar olmaya başladı kasiklarimda nane limon ve sıcak su torbaları koydum gece boyunca devam etti hiçbişey yiyemedim bu arada adetim de 2 gün gecikmişti beklemedeydim ama pek de ihtimal vermediğim ve erken olduğu için test yapmaya gerek duymadım bu sabah içimden bir ses gebelik testi yapmaya yöneltti beni yaptım ve anında çift çizgi gayet net bir şekilde birden belirdi heyecandan ne yapacagimi şaşırdım tabi doğru değildir falan dedim kendi kendime çok da duygulandım ama henüz kan testi yaptırmadan ve doktor muayenesi olmadan da kesin diyemiyorum ama o kadar sevindim ki anlatamam inşallah doğrudur ve Rabbim inşallah hayırlısıyla tamamına da erdirir ve isteyen herkese de nasip ederEşime söyleyemedim bile henüz akşam işten gelince haberi vericem bakalım ne tepki verecek sizlerin de duasına ihtiyacım var ben de herkese ediyorum inşallah hepimizin kucağı hayırlısıyla boş kalmaz Rabbim büyüktür ve birseyi vesile kılmıştır ve şüphesiz ki O ol deyince olur
Cok guzel cok sevindim adiniza maşallah sübhanallahHerkese merhabalar sizinle yaşadığım bir gelişmeyi paylaşmak istiyorum öncelikle dün akşam bir anda mide bulantısı ve kramplar olmaya başladı kasiklarimda nane limon ve sıcak su torbaları koydum gece boyunca devam etti hiçbişey yiyemedim bu arada adetim de 2 gün gecikmişti beklemedeydim ama pek de ihtimal vermediğim ve erken olduğu için test yapmaya gerek duymadım bu sabah içimden bir ses gebelik testi yapmaya yöneltti beni yaptım ve anında çift çizgi gayet net bir şekilde birden belirdi heyecandan ne yapacagimi şaşırdım tabi doğru değildir falan dedim kendi kendime çok da duygulandım ama henüz kan testi yaptırmadan ve doktor muayenesi olmadan da kesin diyemiyorum ama o kadar sevindim ki anlatamam inşallah doğrudur ve Rabbim inşallah hayırlısıyla tamamına da erdirir ve isteyen herkese de nasip ederEşime söyleyemedim bile henüz akşam işten gelince haberi vericem bakalım ne tepki verecek sizlerin de duasına ihtiyacım var ben de herkese ediyorum inşallah hepimizin kucağı hayırlısıyla boş kalmaz Rabbim büyüktür ve birseyi vesile kılmıştır ve şüphesiz ki O ol deyince olur
Cok guzel cok sevindim adiniza maşallah sübhanallahkanda gebelik testi yapin daha emin olursunuz , doktora ne zaman gideceksiniz vakit kaybetmeden randevunuzu alin derim ben , herseyin hayirlisi olsun , Yüce Rabbimin mucizesi cok buyuk cok şükür, Allah im isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin , Amin ❤
Hayirli sonuclar alirsiniz umarim haberdar edersiniz bizleri Allah gönlünüze göre versin AminAminnn inşallah çok sağolungerçekten öyle Rabbimin mucizesi tabiki kesinlikle yarın ya da pazartesi kan testi yaptıracam Allah kısmet ederse sonra da doktor muayenesi inşallah hayırlısıyla bakalım sonra net bir şekilde öğreniriz inşallah sonucu
Aminnn inşallahHayirli sonuclar alirsiniz umarim haberdar edersiniz bizleri Allah gönlünüze göre versin Amin
Zarar vermiyormuş cnm, cok hamıle kalan varmıs ilk aydan, baya okudum forumlarıCanım bende bunu merak ediyorum, başladım soğan kürüne ama bulamadım bunun cevabını
Ay cok sevindim tuylerim diken diken oldu Allahim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin.Gece yazmistim ya eger sen hamile kalirsan benim icinde bi umut olcakti ve sirf yazmismisin diye bakmaya girdim.Cok sevindim yaaa.Masallah masallah nazarlar degmesin.Herkese merhabalar sizinle yaşadığım bir gelişmeyi paylaşmak istiyorum öncelikle dün akşam bir anda mide bulantısı ve kramplar olmaya başladı kasiklarimda nane limon ve sıcak su torbaları koydum gece boyunca devam etti hiçbişey yiyemedim bu arada adetim de 2 gün gecikmişti beklemedeydim ama pek de ihtimal vermediğim ve erken olduğu için test yapmaya gerek duymadım bu sabah içimden bir ses gebelik testi yapmaya yöneltti beni yaptım ve anında çift çizgi gayet net bir şekilde birden belirdi heyecandan ne yapacagimi şaşırdım tabi doğru değildir falan dedim kendi kendime çok da duygulandım ama henüz kan testi yaptırmadan ve doktor muayenesi olmadan da kesin diyemiyorum ama o kadar sevindim ki anlatamam inşallah doğrudur ve Rabbim inşallah hayırlısıyla tamamına da erdirir ve isteyen herkese de nasip ederEşime söyleyemedim bile henüz akşam işten gelince haberi vericem bakalım ne tepki verecek sizlerin de duasına ihtiyacım var ben de herkese ediyorum inşallah hepimizin kucağı hayırlısıyla boş kalmaz Rabbim büyüktür ve birseyi vesile kılmıştır ve şüphesiz ki O ol deyince olur
Aminnn inşallah cok sağolunAy cok sevindim tuylerim diken diken oldu Allahim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin.Gece yazmistim ya eger sen hamile kalirsan benim icinde bi umut olcakti ve sirf yazmismisin diye bakmaya girdim.Cok sevindim yaaa.Masallah masallah nazarlar degmesin.
Bide tam olarak nasil yaptin hangi gun basladin bende baslayimda bidahaki ay guzel haberlerimi vereyim insallahAminnn inşallah cok sağolunvalla ben de sabahtan beri daha olayın sokundayim kan testi ve muayene sonrası anca inanabilirim heralde şuan rüya gibi hayırlısı olur inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir
Bide tam olarak nasil yaptin hangi gun basladin bende baslayimda bidahaki ay guzel haberlerimi vereyim insallah
Cok saol bidahaki ay bende yazicam buraya insallah ❤Adetimin 7.yani son günü başladım ramazana denk geldiği için sahur ve iftarda yemek öncesi aç karnına ılık olarak 1 er bardak tükettim. Soğan kurunu her ictigimde taze olarak hazırladım.1 buçuk su bardağı suyu kaynattıktan sonra içerisine kabuklu ve iyice yıkanmış şekilde olan soğanı 4 e bölerek attıktan sonra 5 dakika daha kaynattım daha sonra ılımaya bırakıp aç karnına hiçbişey karıştırmadan içtim.15 gün boyunca günde 2 defa bu şekilde devam ettim.Soganin dış kabuk rengi kahverengi ici ise beyaz olmalı buna dikkat edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?