- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi hedef 2016
-
Yas 29 canim klomen tedavim oldu baska da olnadi canimSen ne zamandir bebek istiosun cnm.Ayrica hangi tedaviler yapildi sana yas kac taniyalim birbirimizi :)
Cnm benim bugün 14.gunum aynı belirtiler bende de var.adetime 13 14 gün var daha. Sabahtan beri kasiklarimda ağrı var.Kızlar soğan küründe bu gün 7. günüm sol kasığımda ve belimde ağrı var nide göğüslerimde ağrı var adet günüme daha 12 13 gün var ama ağrılarım adet olacakmışım gibi sizdede böyle durumlar varmı cvp lütfennnn
Sanirim bana sordunAcaba bebişmiki yaa daha önce yaptınmı hiç soğan kürü
Bu ay olmazsa diger ay olur insallah canimSanirim bana sordundaha önce hiç yapmadım cnm. .ama bebiş olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum. Yarın kürde Son günüm. Bu ayda olmayacak biliyorum
canım hoşgeldin bir ay çok fazla senin ikinci kürünmüş 5 yada 7 gün yapılıyo ikincidebeyaz akıntım arttı biraz ama öle kahverengi bi lekelenmem falan yok.Ayrıca geçen ay dra gittiğimde kist aynen duruyodu1. ayı yapmıştım.Bu 2. ay ve bu ay adete kadar aralıksız 1 ay yapacam eğer yine değişiklik olmazsa yapmayacam artık.Bu arada bazen unutuyorum falan günde 1 kez yaptığım oluyo.Senin kaç cm di kist ve değişiklik var mı?
günaydın canım 14. gününse adetine az kalmıştır 7 veya 8 gün kaçgünde bi oluyosunki senCnm benim bugün 14.gunum aynı belirtiler bende de var.adetime 13 14 gün var daha. Sabahtan beri kasiklarimda ağrı var.
Adetime daha var tatlım. Ben küre adetimin 2.gunu başlamıştım.günaydın canım 14. gününse adetine az kalmıştır 7 veya 8 gün kaçgünde bi oluyosunki sen
İnşallah cnm.rabbim bu sene kucakalrimiza evlat vermeyi nasip etsin.Bu ay olmazsa diger ay olur insallah canim
Senin bebisin olcak bence Allah in izniylr
O kadar az mi benim 14 gun oldu birakayim ben o zaman gerci arada bir gunde 1 kere ictim ama ayyy zarari olur mu banacanım hoşgeldin bir ay çok fazla senin ikinci kürünmüş 5 yada 7 gün yapılıyo ikincide
ilk kür 15 gün ikinci kür 7 veya-5 gün saraçoğlunda öyle yazıyo bende adet olayım bi dahaki adetime 10 gün kala tekrar yapmayı düşünüyorumO kadar az mi benim 14 gun oldu birakayim ben o zaman gerci arada bir gunde 1 kere ictim ama ayyy zarari olur mu bana
Canım öyle güzel yazmışsın ki duygularıma tercüman oldun.sagil solum önüm arkam hamile ..Rabbim bizi böyle sınıyor. İnşallah hamile olduğumuz günlerde göreceğiz.Öyle deme yaaa allahtan ümit kesilmez o yoktan var etti meryem anamıza evladını iişallah bizlerede nasip eder ben daha öncede denemiştim soğan kürünü hiçbir değişiklik olmamıştı ama bu defa ağrılarım var tabiki psikolojik değilse eğer benim etrafımda çooookkkk öyle 10 15 sene sonra birsürü tedavi görüp hamile kalamayıpta sonra kendi kendine hamile kalannn onun için ümidimizi hiç kaybetmiyelim şuan ben hariç eşimin sülalesindeki bütün benle yaşıt olan kadınlar hamile ya ikinciye ya üçüncüye eltimde dahil buna düşünün artık psikolojimi ama benim rabbime inancımda güvenimde sonsuzz çokkk yakında size hamile olduğum haberimide yazıcam burdan kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş ve rabbim sevdiği kullarını böyle büyük sabır gerektiren sınavlarla sınarmış ne yapalım bizimde sınavımız buymuş biz 8 kardeşiz ve diğer ablalarımın abimin hep 3 er 4 er tane çocukları var evet bende çok ama çok üzülüyorum ama sonra diyorumki rabbim sen herşeyin en hayırlısını bilensin bizede en hayırlısını nasip eyle bunları bile yazsrken içimmm alevvv alevvv rabbim yarrr ve yarrdımcımız olsun hepinize çok ama çok dua ediyorum insanlarım birbirlerine duaları daha makbuldür işallah birimizden birimizin duası kabul olucak
Onbes gun yap obes gun ara ver sonra bi onbesgun yeniden yap surekli icilmio15 günden fazlası tehlikeli mi acaba,Ben arada bir unutuyorum falan günde 1 kere içiyorum die 1 ay tam yapayım die düşünmüştüm ama yapmayayım o zaman hesapladım benimde 13. gün olmuş
Kızlar soğan kürüm bitti.simdi beklemedeyim.sizlerde durum nasıl ?
Benimde 23 ocak canımbenim bat 18 ocak beklemedeyiz
Hemde nasil..ama hiç bi belirti yokheyecan dorukta desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?