SOĞAN KÜRÜ

Kızlar soğan küründe bu gün 7. günüm sol kasığımda ve belimde ağrı var nide göğüslerimde ağrı var adet günüme daha 12 13 gün var ama ağrılarım adet olacakmışım gibi sizdede böyle durumlar varmı cvp lütfennnn

Cnm benim bugün 14.gunum aynı belirtiler bende de var.adetime 13 14 gün var daha. Sabahtan beri kasiklarimda ağrı var.

Acaba bebişmiki yaa daha önce yaptınmı hiç soğan kürü

canım hoşgeldin bir ay çok fazla senin ikinci kürünmüş 5 yada 7 gün yapılıyo ikincide

Cnm benim bugün 14.gunum aynı belirtiler bende de var.adetime 13 14 gün var daha. Sabahtan beri kasiklarimda ağrı var.
günaydın canım 14. gününse adetine az kalmıştır 7 veya 8 gün kaçgünde bi oluyosunki sen

O kadar az mi benim 14 gun oldu birakayim ben o zaman gerci arada bir gunde 1 kere ictim ama ayyy zarari olur mu bana
ilk kür 15 gün ikinci kür 7 veya-5 gün saraçoğlunda öyle yazıyo bende adet olayım bi dahaki adetime 10 gün kala tekrar yapmayı düşünüyorum

Öyle deme yaaa allahtan ümit kesilmez o yoktan var etti meryem anamıza evladını iişallah bizlerede nasip eder ben daha öncede denemiştim soğan kürünü hiçbir değişiklik olmamıştı ama bu defa ağrılarım var tabiki psikolojik değilse eğer benim etrafımda çooookkkk öyle 10 15 sene sonra birsürü tedavi görüp hamile kalamayıpta sonra kendi kendine hamile kalannn onun için ümidimizi hiç kaybetmiyelim şuan ben hariç eşimin sülalesindeki bütün benle yaşıt olan kadınlar hamile ya ikinciye ya üçüncüye eltimde dahil buna düşünün artık psikolojimi ama benim rabbime inancımda güvenimde sonsuzz çokkk yakında size hamile olduğum haberimide yazıcam burdan kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş ve rabbim sevdiği kullarını böyle büyük sabır gerektiren sınavlarla sınarmış ne yapalım bizimde sınavımız buymuş biz 8 kardeşiz ve diğer ablalarımın abimin hep 3 er 4 er tane çocukları var evet bende çok ama çok üzülüyorum ama sonra diyorumki rabbim sen herşeyin en hayırlısını bilensin bizede en hayırlısını nasip eyle bunları bile yazsrken içimmm alevvv alevvv rabbim yarrr ve yarrdımcımız olsun hepinize çok ama çok dua ediyorum insanlarım birbirlerine duaları daha makbuldür işallah birimizden birimizin duası kabul olucak

Canım öyle güzel yazmışsın ki duygularıma tercüman oldun.sagil solum önüm arkam hamile ..Rabbim bizi böyle sınıyor. İnşallah hamile olduğumuz günlerde göreceğiz.

15 günden fazlası tehlikeli mi acaba,Ben arada bir unutuyorum falan günde 1 kere içiyorum die 1 ay tam yapayım die düşünmüştüm ama yapmayayım o zaman hesapladım benimde 13. gün olmuş
Onbes gun yap obes gun ara ver sonra bi onbesgun yeniden yap surekli icilmio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…