- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
- Konu Sahibi hedef 2016
-
Hemde nasil..ama hiç bi belirti yoksanki bu ayda hüsran olacakmış gibi...
GÜNAYDIN CANIM BEBE ASPİRİNİNİ DE DUYMUŞTUM ACABA ECZANEDEN ALSAM günde bir tane alsam sorun olurmu.ben bayadır folik asit kullanıyorum.hangisini kullandın sen. kusura bakma sorularımla sıkıyorumdur belki ama..tesekkür ederim.Sagolbcnm iyi dileklerin icin
Clexane i hamile kaldigimi ogrendigim gun hemen gittim ve baslatti igneye ayni zamanda bebe aspirinide iciorum
ama bi ay iki ay gibi hamile kalmadan once bebe asoirini ictim günde bi tane
Ablamda bebe aspirini kullandı hep.folik asit kullandığını hatırlamıyorum.GÜNAYDIN CANIM BEBE ASPİRİNİNİ DE DUYMUŞTUM ACABA ECZANEDEN ALSAM günde bir tane alsam sorun olurmu.ben bayadır folik asit kullanıyorum.hangisini kullandın sen. kusura bakma sorularımla sıkıyorumdur belki ama..tesekkür ederim.
hadi hayırlı olssun canım benimde bat yarınKızlar soğan kürüm bitti.simdi beklemedeyim.sizlerde durum nasıl ?
Hadi bakalım haberler sendehadi hayırlı olssun canım benimde bat yarın
adet belirtisi var yarın kesin olurumHadi bakalım haberler sendeinşallah kirmiziliklari gormeyiz canım. Var mı belirti ?
Cnm belki hamilelik belirtisidir.adet olacakmış gibi belirti olurmuş. Rabbimden hayırlısı cnm.Allah büyük 0adet belirtisi var yarın kesin oluruminş. siz olmayın kızlar
Sende Var mı cnm belirtiler..benim 10 gün kaldı .akıntım cokBenimde bat 24 heycanla bklyrm evet hamileykende adet belirtilri oluyo zaten haydi hayırlısı hepimiz için
Benimde içimde hep korku var.hic bi belirti yaşamıyorumBenimde bat 23 nedense bu ay hic heyecanli degilim
Aslinda korkmuyorum bile adet olcam diye dusunuyorumBenimde içimde hep korku var.hic bi belirti yaşamıyorum
Benimde korkum adet olmaktanAslinda korkmuyorum bile adet olcam diye dusunuyorum
Sanirim biraz duygusallastim bugun
Hayır canım. Üzerinde ki o ince kabuğu soyup kaynatiyorsun.kızlar ya benimde bugün soğan küründe 9. günüm bi belirti, akıntı yok. yalnız çalıştığım için akşamdan kaynatıyorum ertesi günü öğlen ve akşam yemeklerinden önce içiyorum. siz kabuğuylamı kaynatıyorsunuz?
hoşgeldin cnm kabuğuyla değil soyacaksın bide taze olacakkızlar ya benimde bugün soğan küründe 9. günüm bi belirti, akıntı yok. yalnız çalıştığım için akşamdan kaynatıyorum ertesi günü öğlen ve akşam yemeklerinden önce içiyorum. siz kabuğuylamı kaynatıyorsunuz?
kızlar ya benimde bugün soğan küründe 9. günüm bi belirti, akıntı yok. yalnız çalıştığım için akşamdan kaynatıyorum ertesi günü öğlen ve akşam yemeklerinden önce içiyorum. siz kabuğuylamı kaynatıyorsunuz?
Diren Alyabenimde 9.günüm canım dış kabuğu soyluyor bide taze olcak ama mecbur kalıyorsan onu bilemiyorumki..
bende bu gün bıraktım ben yumurtlama dönemi ndeyim akıntı falanda gelmiyor bir işe yaradımı onuda bilemiyom yumurtlama günleri olduğu içinde korkuyorum açıkçası bidahakine yumurtlama döneminde bitsin diye adet olur olmaz başlıyım diyorum 9 gün yetmez miki ya pöfff
Esrfurllah neden sikasinGÜNAYDIN CANIM BEBE ASPİRİNİNİ DE DUYMUŞTUM ACABA ECZANEDEN ALSAM günde bir tane alsam sorun olurmu.ben bayadır folik asit kullanıyorum.hangisini kullandın sen. kusura bakma sorularımla sıkıyorumdur belki ama..tesekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?