SOĞAN KÜRÜ

Sagolbcnm iyi dileklerin icin
Clexane i hamile kaldigimi ogrendigim gun hemen gittim ve baslatti igneye ayni zamanda bebe aspirinide iciorum
ama bi ay iki ay gibi hamile kalmadan once bebe asoirini ictim günde bi tane
GÜNAYDIN CANIM BEBE ASPİRİNİNİ DE DUYMUŞTUM ACABA ECZANEDEN ALSAM günde bir tane alsam sorun olurmu.ben bayadır folik asit kullanıyorum.hangisini kullandın sen. kusura bakma sorularımla sıkıyorumdur belki ama..tesekkür ederim.

Ablamda bebe aspirini kullandı hep.folik asit kullandığını hatırlamıyorum.

Benimde bat 24 heycanla bklyrm evet hamileykende adet belirtilri oluyo zaten haydi hayırlısı hepimiz için

kızlar ya benimde bugün soğan küründe 9. günüm bi belirti, akıntı yok. yalnız çalıştığım için akşamdan kaynatıyorum ertesi günü öğlen ve akşam yemeklerinden önce içiyorum. siz kabuğuylamı kaynatıyorsunuz?

Hayır canım. Üzerinde ki o ince kabuğu soyup kaynatiyorsun.

hoşgeldin cnm kabuğuyla değil soyacaksın bide taze olacak

Evet benmde belirtilerim var maaalesef ne yapalım hayırlısı asabirella akıntım bel ağrım göğüs ağrım hepsi bi arda anlayacağın

benimde 9.günüm canım dış kabuğu soyluyor bide taze olcak ama mecbur kalıyorsan onu bilemiyorumki..
bende bu gün bıraktım ben yumurtlama dönemi ndeyim akıntı falanda gelmiyor bir işe yaradımı onuda bilemiyom yumurtlama günleri olduğu içinde korkuyorum açıkçası bidahakine yumurtlama döneminde bitsin diye adet olur olmaz başlıyım diyorum 9 gün yetmez miki ya pöfff

Diren Alya 15 güne Tamamla zor oluyor ama dayan.

Esrfurllah neden sikasin
Folikasitte folbiol var onu aliyorum
bebe aspirinide gunde bir defa al derim doktorlarda dio
kalbe filan iyii gelir diolar bebe aspirini gunde bi defa icildiginde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…