- 25 Ekim 2013
- 9.894
- 32.264
- 798
- Konu Sahibi hedef 2016
-
bişe olmaz inş. Allah ın izniyle iyi şeyler düşün dua et bol bolAma hala hamile oldguma sevinwmiyorm heran dusecekms gibime gelio dusuk onleyoce kullaniyorum ama lekelenmem hala var
Soğan suyunun rahmi incelttiğini okudum bi kaç yerde duydunuz mu böyle bişey bende içiyorum bu arada.2.ayımKizlaaaarr gelin sogan suyu yapym icelim
Saracoglunu dinlefim sogan suyu normale dondurur dedi bu oyle bir nimet ki kalin olani inceltir ince olani normal seviyeye getirir dediSoğan suyunun rahmi incelttiğini okudum bi kaç yerde duydunuz mu böyle bişey bende içiyorum bu arada.2.ayım
Kistinde degisiklik oldu mu canim akintinda falanSoğan suyunun rahmi incelttiğini okudum bi kaç yerde duydunuz mu böyle bişey bende içiyorum bu arada.2.ayım
beyaz akıntım arttı biraz ama öle kahverengi bi lekelenmem falan yok.Ayrıca geçen ay dra gittiğimde kist aynen duruyodu1. ayı yapmıştım.Bu 2. ay ve bu ay adete kadar aralıksız 1 ay yapacam eğer yine değişiklik olmazsa yapmayacam artık.Bu arada bazen unutuyorum falan günde 1 kez yaptığım oluyo.Senin kaç cm di kist ve değişiklik var mı?Kistinde degisiklik oldu mu canim akintinda falan
Canim 15 gunden fazla yapma neolur ne olmazbeyaz akıntım arttı biraz ama öle kahverengi bi lekelenmem falan yok.Ayrıca geçen ay dra gittiğimde kist aynen duruyodu1. ayı yapmıştım.Bu 2. ay ve bu ay adete kadar aralıksız 1 ay yapacam eğer yine değişiklik olmazsa yapmayacam artık.Bu arada bazen unutuyorum falan günde 1 kez yaptığım oluyo.Senin kaç cm di kist ve değişiklik var mı?
Hayir canim gobek eritme gibi guzel yanlarida varmissoğan kürü sadece hamilelik için mi kızlar ?
aaa çok güzelmiş o zaman bu :)))Hayir canim gobek eritme gibi guzel yanlarida varmis
Bi de yag butonlari var ya onlari geciriyormusaaa çok güzelmiş o zaman bu :)))
15 günden fazlası tehlikeli mi acaba,Ben arada bir unutuyorum falan günde 1 kere içiyorum die 1 ay tam yapayım die düşünmüştüm ama yapmayayım o zaman hesapladım benimde 13. gün olmuşCanim 15 gunden fazla yapma neolur ne olmaz
Ben daha ilk defa yapiyorum 10. Gunum hicbir degisiklik yok suanda benim kist 3 cm canim
Yapma bence canim tam yapmaya calis gunde 2 kere not al kuzum15 günden fazlası tehlikeli mi acaba,Ben arada bir unutuyorum falan günde 1 kere içiyorum die 1 ay tam yapayım die düşünmüştüm ama yapmayayım o zaman hesapladım benimde 13. gün olmuş
adet düzensizliği içinde kullanılabiliyor mu ki :)Bi de yag butonlari var ya onlari geciriyormus
Evet canim kullaniliyormus dene istersen bi zarari yokadet düzensizliği içinde kullanılabiliyor mu ki :)
Sen ne zamandir bebek istiosun cnm.Ayrica hangi tedaviler yapildi sana yas kac taniyalim birbirimizi :)Yapma bence canim tam yapmaya calis gunde 2 kere not al kuzum
Kaynayan suya orta boy sogani 4 e bolup 5 dk kaynatiosun iliyinca suyunu iciyosunnSogan kürününadıl yapıyonuz. Bi söyleyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?