- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi hedef 2016
-
Soğan kürü zaten öyle akıntılar yada adet gecikmesi yapabiliyomuş bende yapmadı ama öyle okumuştum bi yerlerde
günaydın canım soğan kürü gecikme yapabilir yada kistin yapmıştırKızlar bi sorum olacak benim sağ yumurtanın imza 3 cm çikolata kisti var ve doktor klomen ve iğne tedavisi uyguladı geçen ay malsf olmadı olmadığı gibi 4 5 tane de klomen kist yapmış hemen soğan kuru yaptım adetleri 26 günde bir olur hiç Şaşmaz önce kahverengi ler gelir sonra 26. Gün kırmızı ama bugün gelmedi kırmızılar hamile olduğumu düşünmüyorum açıkçası ama bi sorun mu oluştu diye korkuyorum bu yaşıma kadar hiç adet günüm değişmedi hep 26 günde bir olurum
Herkesin adetini söktürür benim ki gecikir cinsmiyim negünaydın canım soğan kürü gecikme yapabilir yada kistin yapmıştır
kaç gün geçti canım testi ne zaman yapcan.şu çarşamba ya kadar adet olmazsam yapcam ben mensim son 2 3 aydır 28 seyrediyor.yarın mens tarihim .bel ağrım var adet günü olur ve ben o bel ağrısıyla adetim başlar.eli kulağında benimki umarım sen hamilesindir ve bebişin seninledirHala adet olamadım ben ama ağrısını yaşıyorum soğan ters tepti bende
Canim benim malsf gece ağrılar içindeydim adet oldum inanılmaz ağrım varkaç gün geçti canım testi ne zaman yapcan.şu çarşamba ya kadar adet olmazsam yapcam ben mensim son 2 3 aydır 28 seyrediyor.yarın mens tarihim .bel ağrım var adet günü olur ve ben o bel ağrısıyla adetim başlar.eli kulağında benimki umarım sen hamilesindir ve bebişin seninledir
Canim benim malsf gece ağrılar içindeydim adet oldum inanılmaz ağrım var
günaydın canım kistin temizleniyodur merak etmeInsaallah canım.
Bende çikolata kisti var o pek ağrı yapmadı bendeama klomen kist yapmisti geçen ay belki onlar gidiyordur belim kasiklarim çok ağrıyor adetim 3 gün gecmisti
Insaallah temizlenir canım çarşamba doktora gidicem bakalım hayirlisigünaydın canım kistin temizleniyodur merak etme
ben yaptim bi sonuc almadim. bi arkadasim yapti o ay hamile kaldi. kisiden kisiye degisir eminim. belki sen normalde hamile kalicaksin ama sogan kuru ictigin icin sogan kuru sayesinde hamile kaldigini sanacaksin???,Arkadaşlar çarşamba günü soğan kürüne başlayacağım.. geçmiş lınklerde adım adım yani gün gün vücutta yaşanan değişme yada bitişinde neler gözlemlendiği pek yazılmamış...ve konular hep yarım kalmış.. Sizleri ve sonradan gelecekler için aydınlatıcı teşvik edici olması dileğiyle forumu açıyorum...
İLK GÜN: 24.12.2014
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?