SOĞAN KÜRÜ

Kızlar bi sorum olacak benim sağ yumurtanın imza 3 cm çikolata kisti var ve doktor klomen ve iğne tedavisi uyguladı geçen ay malsf olmadı olmadığı gibi 4 5 tane de klomen kist yapmış hemen soğan kuru yaptım adetleri 26 günde bir olur hiç Şaşmaz önce kahverengi ler gelir sonra 26. Gün kırmızı ama bugün gelmedi kırmızılar hamile olduğumu düşünmüyorum açıkçası ama bi sorun mu oluştu diye korkuyorum bu yaşıma kadar hiç adet günüm değişmedi hep 26 günde bir olurum

Kızlar merhaba. Soğan küründe 12. günüm. Bugün peçeteye kahverengi mi desem sarı mı desem az bişey akıntı geldi. Başına gelen var mı? Korktum biraz açıkçası

Soğan kürü zaten öyle akıntılar yada adet gecikmesi yapabiliyomuş bende yapmadı ama öyle okumuştum bi yerlerde

slm kızlar bende soğan kürü yaptım 2. gününde kahverengi akıntı geldi 1-2 saat sonra da adet kanaması başladı

Soğan kürü zaten öyle akıntılar yada adet gecikmesi yapabiliyomuş bende yapmadı ama öyle okumuştum bi yerlerde

Ben de bir kere yapmıştım zamanında. O zaman da sarı akıntım oldu ama bu seferki bir garipti de bir an noluyor dedim, kasıklarımda da ara ara ağrı yapıyor. İnşallah faydası olduğunun belirtisidir.

günaydın canım soğan kürü gecikme yapabilir yada kistin yapmıştır

Merhaba kizlar bugun adetimin ilk gunu ve sogan kurune ne zaman baslayacagima karar veremedim bana bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim :)

Bende bu ay 15 günü bitirdim adete 10 gün kalaya başladım vajinada kuruluk yaptı bende ama temizlendi adım kadar eminim

Hala adet olamadım ben ama ağrısını yaşıyorum soğan ters tepti bende
kaç gün geçti canım testi ne zaman yapcan.şu çarşamba ya kadar adet olmazsam yapcam ben mensim son 2 3 aydır 28 seyrediyor.yarın mens tarihim .bel ağrım var adet günü olur ve ben o bel ağrısıyla adetim başlar.eli kulağında benimki umarım sen hamilesindir ve bebişin seninledir

Canim benim malsf gece ağrılar içindeydim adet oldum inanılmaz ağrım var

Canim benim malsf gece ağrılar içindeydim adet oldum inanılmaz ağrım var

kaç gün geçmiştisoğan suyumu geciktirdi.kist varmıydı belki kist varsa onu atıyordur ağrı ondandır canım.bu ay temizlenir önümüzdeki ay da inşallah hamile kalırsın.

Insaallah canım.
Bende çikolata kisti var o pek ağrı yapmadı bende ama klomen kist yapmisti geçen ay belki onlar gidiyordur belim kasiklarim çok ağrıyor adetim 3 gün gecmisti

Insaallah canım.
Bende çikolata kisti var o pek ağrı yapmadı bende ama klomen kist yapmisti geçen ay belki onlar gidiyordur belim kasiklarim çok ağrıyor adetim 3 gün gecmisti
günaydın canım kistin temizleniyodur merak etme

ben yaptim bi sonuc almadim. bi arkadasim yapti o ay hamile kaldi. kisiden kisiye degisir eminim. belki sen normalde hamile kalicaksin ama sogan kuru ictigin icin sogan kuru sayesinde hamile kaldigini sanacaksin???,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…