- 26 Kasım 2014
- 187
- 98
- 38
- Konu Sahibi hedef 2016
-
merhaba böyle bi konuaçmanız güzel olmuş dediğiniz gibi hep yarım kalmış konular.bende pko luyum soğan kürü yapıyordum hep ama yarım kaldı hiç bi zaman tamamlayamadım.şimdi yine başladım.başlama tarihimde 13 ocak.bugün 15 gün olacak yani ilk kürü bitirdim. 4 ay devam etmeyi düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak inş hayırla ve sağlıkla sonuçlanır.Arkadaşlar çarşamba günü soğan kürüne başlayacağım.. geçmiş lınklerde adım adım yani gün gün vücutta yaşanan değişme yada bitişinde neler gözlemlendiği pek yazılmamış...ve konular hep yarım kalmış.. Sizleri ve sonradan gelecekler için aydınlatıcı teşvik edici olması dileğiyle forumu açıyorum...
İLK GÜN: 24.12.2014
bende mide rahatsızlığı falan yapmadı cnm ilk günler biraz gaz yaptı sonra oda geçti hatta göbeğimi biraz küçülltühm benimde kistim var nasıl içiliyor ... ve mideyi rahatsız ediyor mu mide yanması ekşime oluyor mu
tedaviden önce ne kadar önce yapılması gerekli nasıl bir kür yapılışını tarif eder misin rica etsembende mide rahatsızlığı falan yapmadı cnm ilk günler biraz gaz yaptı sonra oda geçti hatta göbeğimi biraz küçülltü
canım ben adetim biter bitmez başladım sabah akşam aç karnıma içtim 1,5 bardak kaynayan suya orta boy bi soğanı kabuklarını soyup attım 5 dakika kaynattım ağzı kapalı olarak ılınıca içtimtedaviden önce ne kadar önce yapılması gerekli nasıl bir kür yapılışını tarif eder misin rica etsem
sende izlenimlerini yazarmısın akıntın fln oldumucanım ben adetim biter bitmez başladım sabah akşam aç karnıma içtim 1,5 bardak kaynayan suya orta boy bi soğanı kabuklarını soyup attım 5 dakika kaynattım ağzı kapalı olarak ılınıca içtim
yok canım ya bende akıntı falan yapmadı baştan biraz gaz yaptı dahasonra geçti cumartesi tekrar başlıcam kısmet olursa 7 gün yapcamsende izlenimlerini yazarmısın akıntın fln oldumu
yok canım ya bende akıntı falan yapmadı baştan biraz gaz yaptı dahasonra geçti cumartesi tekrar başlıcam kısmet olursa 7 gün yapcam
hayır canım gayet normaldi hatta az bile oldum diyebilirimhım demekki bizde sıkıntı yok cünkü yorumlarda okudum baya bi akıntı parça fln düşürmüşler iyi bari sevindim adetin normalmi oldu peki kanaman fazla ve parçalımıydı
günaydın canım doktorlar pek inanmıyo soğan kürüne ama sen yinede soryarın kontrolüm var doktoruma danışyım arı sütü mü soğan kürü mü ? diye
evet canım adetin bitince ertesi gün başlayabilirsin ben öyle yapmıştım bu ayda adetime on gün kala yani cumartesi günü başlıcam inş.adet bitince banyomuzu yapıp ertesi gün mü başlıyoruz yoksa kanamamızın başladığı günden mi?
Ben bilemedim canım. .başlasam mı, başlamasam mı? Yine olmazsa diye çok üzülürüm.evet canım adetin bitince ertesi gün başlayabilirsin ben öyle yapmıştım bu ayda adetime on gün kala yani cumartesi günü başlıcam inş.
günaydın canım doktorlar pek inanmıyo soğan kürüne ama sen yinede sor
sen bilirsin cnm ben yapıcam inş. adet olmuşmuydunki senBen bilemedim canım. .başlasam mı, başlamasam mı? Yine olmazsa diye çok üzülürüm.
Evet maalesefsen bilirsin cnm ben yapıcam inş. adet olmuşmuydunki sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?