SOĞAN KÜRÜ

günaydın kızlar nasılsınız bakıyım

Kizlar tam olarak dogrusunu bilen biri bana sogan kurunu tam ne zaman baslicagimi ne zaman bitirecegimi anlatabilirmi.kafam karisti herkes farkli zmanda diyo anlamadm.ilk defa baslicm bu ay.yardmci olrmusnz.

Kizlar tam olarak dogrusunu bilen biri bana sogan kurunu tam ne zaman baslicagimi ne zaman bitirecegimi anlatabilirmi.kafam karisti herkes farkli zmanda diyo anlamadm.ilk defa baslicm bu ay.yardmci olrmusnz.
merhaba canım hoşgeldin ben adetim biter bitmez başladım 15 gün boyunca sabah akşam taze olarak yaptım ılık ılık içtim
1,5 bardak suya orta boy soğanı kaynayan suda 5 dakika kaynattım içtim adet oldum şimdi adetime 10 gün kala tekrar bu sefer 7 gün yapcam

Ben yapsam mı yapmasammi bilemedim. .amaaaan boşver diyorum bi yandan da yok yok yapmaya devam et..Kafam karıştı

Anladm cnm yani 2.adetine 10 gun kalami baslican tekrar.

günaydın kızlar.... ben 13 gün içtim. son iki gündür içemiyorum bi türlü fırsat olmadı. ilk günler çok kasık ağrım oldu. Yumurta çatlamıs ondan ağrı yapıyomus sanırım. ama simdi hiç bisey yok hiç biseyde hissetmiyorum bat 7 gün kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…