- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
- Konu Sahibi hedef 2016
-
ben yaptim bi sonuc almadim. bi arkadasim yapti o ay hamile kaldi. kisiden kisiye degisir eminim. belki sen normalde hamile kalicaksin ama sogan kuru ictigin icin sogan kuru sayesinde hamile kaldigini sanacaksin???,
merhaba canım hoşgeldin ben adetim biter bitmez başladım 15 gün boyunca sabah akşam taze olarak yaptım ılık ılık içtimKizlar tam olarak dogrusunu bilen biri bana sogan kurunu tam ne zaman baslicagimi ne zaman bitirecegimi anlatabilirmi.kafam karisti herkes farkli zmanda diyo anlamadm.ilk defa baslicm bu ay.yardmci olrmusnz.
Ben yapsam mı yapmasammi bilemedim. .amaaaan boşver diyorum bi yandan da yok yok yapmaya devam et..Kafam karıştımerhaba canım hoşgeldin ben adetim biter bitmez başladım 15 gün boyunca sabah akşam taze olarak yaptım ılık ılık içtim
1,5 bardak suya orta boy soğanı kaynayan suda 5 dakika kaynattım içtim adet oldum şimdi adetime 10 gün kala tekrar bu sefer 7 gün yapcam
canım bence yap ne kaybedersinki ama ya kazanırsanBen yapsam mı yapmasammi bilemedim. .amaaaan boşver diyorum bi yandan da yok yok yapmaya devam et..Kafam karıştı
Anladm cnm yani 2.adetine 10 gun kalami baslican tekrar.merhaba canım hoşgeldin ben adetim biter bitmez başladım 15 gün boyunca sabah akşam taze olarak yaptım ılık ılık içtim
1,5 bardak suya orta boy soğanı kaynayan suda 5 dakika kaynattım içtim adet oldum şimdi adetime 10 gün kala tekrar bu sefer 7 gün yapcam
Olmuyo kuzum olmuyor. .canım bence yap ne kaybedersinki ama ya kazanırsan
evet canım ikinci adete 10 gün kalaAnladm cnm yani 2.adetine 10 gun kalami baslican tekrar.
Tmm cnm tsk ederm.evet canım ikinci adete 10 gün kala
canım zaten ikinci adetine 10 gün kalana kadar öğrenirsin hamile olduğunuBenim anlamadığım şu var ikinci adete 10 gün kala başlanıp içiliyor ya bebek varsa bir zararı olur mu
merhaba canım rahimi temizliyo iltihap kist falan varsa gebeliğede hazırlıyomuşsoğan kürü tam olarak ne için işe yarıyor soğan kürü
hm benimde kistim var nasıl içiliyor ... ve mideyi rahatsız ediyor mu mide yanması ekşime oluyor mumerhaba canım rahimi temizliyo iltihap kist falan varsa gebeliğede hazırlıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?