- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 973
- 178
- Konu Sahibi hedef 2016
-
Yarında benim adetim in 3.gunu.bende baslayim. Hadi hayırlısıben adetimin 3.günü başladım fayda gördüm yumurtlamam oldu ggebelikte oldu ama düştü adetimin 26.günü yumurtladım ama bende pco var sanırım ondan geç yumurtladım
hayırlısı canımYarında benim adetim in 3.gunu.bende baslayim. Hadi hayırlısı
bendede pco var adetinin 3.günü soğankürüne başla canım 12 gün kullan sonra yumurtlama akıntını takipet geçte yumurtlayabilirsin ben adetimn 26.günü yumurtladım geçen ay soğankürüyle hamiele kaldım ama düştü malesefMerhaba Kızlar,
uzun zamandır siteyi takip ediyorum hep bir umut arıyorum. ben bir bucuk yıldır evliğim, bır yıldır bebek istiyoruz. tutmuyor ne yazık ki. Polikist over sendromu var bende, klomen ve metformin kullanıyorum. bu ay yine istedimiz gibi büyümemiş, aşılamaya gecmeyi düşünüyor doktor. soğan kürü ile bir cok şey duydum. kızlar neyapmam gerekiyor? Allah rızası için yardımcı olun
soğan kürüne hangi gün başlanıyor.bazıları adet bttiikten 7 gün sonra diyor sizne zaman başladınız
Kızlar hepinize merhaba. Bende soğan kurun başlamak istiyorum ama nezaman başlayacağımı bilmiyorum. Kimisi adetten sonra diyor kimisi adetliyken diyor. Kafam karıştı. Bugün adetim in ilk günü. Siz nezaman başladınız?
hoşbuldukkkkGÜNAYDIN CNM HOŞGELDİN
merhaba kızlar. adetim bittikten 4 gün sonra soğan kürü uygulamaya başladım.(ilk defa uyguluyorum) 15 gün devam ettim. sanırım bitmeye yakın yumurtladım, adet ağrısı gibi bi ağrı oldu 2 gün. şu an beklemedeyim. ocağın 3'ü gibi adet olmam lazım, gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğim :)
hoşgeldin canım inş. faydasını görürsün benimde 7,günüm soğan küründe bende akıntı falan olmuyo sennde nasılsı bi değişiklik oldumu ?merhaba kızlar. adetim bittikten 4 gün sonra soğan kürü uygulamaya başladım.(ilk defa uyguluyorum) 15 gün devam ettim. sanırım bitmeye yakın yumurtladım, adet ağrısı gibi bi ağrı oldu 2 gün. şu an beklemedeyim. ocağın 3'ü gibi adet olmam lazım, gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğim :)
bir bardak içiyorum bn yalnızcaKızlar hazırladığımız kürdeki suyun hepsini mi icicez
Günde 1 kere yapsam olur mu? Çalıştığım için sabahları zor oluyor. Akşam yapıp içiyorumbir bardak içiyorum bn yalnızca
Diğer sayfalarda günde bir defa yapıp faydasını görenler olmuş. Ancak 2 defa yapmakta fayda var bnceGünde 1 kere yapsam olur mu? Çalıştığım için sabahları zor oluyor. Akşam yapıp içiyorum
kızlar soğan suyu ile ilgisi var mı bilmiyorum ama son 3 gündür yaşadıklarım şunlar:
1- geçen cuma soğan kürüne başladım.Cumartesi sağ altta bir ağrı/batma başladı. O gün kadın doğum doktoruna gittim. Kistim hala yerindeydi. Ve muayene ettiğinde batma oluyordu. (Yumurtalığımda 3 cm lik bir kist var). Doktor ağrıyı kist yapmaz başka bi şey olabilir dedi ve bir sonraki çarşamba için ultrason randevusu verdi. O gün kahverengi akıntı başladı.
2- Cumartesi adet olmam gerekiyordu ama adet değilim hala (bugün pazartesi) ancak kahverengi akıntım var. Soğan küründen olabilir mi ? Bilmiyorum.
3- Pazar ağrım şiddetlendi. Gece acile gitmeye ramak kaldı.
4-Bugün tüm gün acildeydim. Apandisitten şüphelendiler önce ama kan değerlerim temiz. İdrar temiz,ultrasounda apandisite benzer bir bulgu yok. .Apendiks 5 cm kalınlaşmış ama bu da sınırmış apandisit diyebilmek için. Daha da ilginci benim her adet döneminde kontrole gittiğim ve daha 2 gün öncesine kadar yerinde taş gibi çakılı duran kistim yok. Doktorlara (ki genel cerrahi, dahiliye ve radyoloji doktorlarının üçüne de tekrar tekrar sağda kocaman bir kistim vardı benim. Daha cumartesi hoca hala duruyor yerinde dedi... Dememe rağmen bana ısrarla Orda kist yok dediler...
5- Yarın tekrar hastaneye gideceğim. Ağrının neden kaynaklandığını bulmak için kan testi ve muayene yapacaklar. Hala apandisitten şüpheleniyorlar ama gastroentereloji doktoru, radyoloji doktoru ve genel cerrah "tam olarak apanidisit diyemeyiz. Hatta bana kalsa bu apandisit değil deriz" diyorlar.
6-Sonuç: Kistim gitmiş. Acaba ağrıyı/batmayı da mı kist yaptı.
7-Ne düşüneceğimi bilemiyorum.
Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?