SOĞAN KÜRÜ

amin canım benim hakkını helal et dünden beri şişirdim kafanı :) rabbim tez vakitte sizede yaşatsın inşallah

teşekkür ederin canım.bende de pco var 12 sene dir.diena 35 kullanıyorum.yalnız benim de bir kızım var normal oldu.ondan önce de bir düşüğüm oldu ve kızım 1,5 yaşındayken bir bebek aldırdım.hamileydim alırdım.sonra da istemedim hemen..şimdi kızım 7 yaşında 8 aydır korunmuyoruz.ama malesef olmuyor.kistten midir nedir bilmiyorum ama.malesef.

soğan kürünün çok iyi geleceğine inanıyorum canım ben muhakkak kullan. rabbim gönlüne göre versin. olmayınca olmuyor. ilk menegon iğnesiyle istenilen boyuta gelmiş 12 tane falan yumurtam oldu. ama ay sonu regl oldum. bir tanesine bile denk gelmemiş. mevlamın vardır bir bildiği. her şer sandığımız aslında bizim hayrımız

ocak ayında soğan kürü,incir ve havuç kürü yaptım.testere dişli aslan pençesi,hayıt otu ve civan perçemi içtim.halen devam ediyorum.20 mart adetimin 3.günüydeü tahlil yaptırdım.
FSH:5,10
LH:8,88
PROLAKTİN:23,50
çıktı.rahim filmin normal.tüm tüpler açık.yumurtada iltihap yok.eşimin tahlilleri normal.sperm sayısı iyi.yarın amh hormonu tahlili vericem.hayırlısı diyorum.ne yapayım artık.

amin canım benim hakkını helal et dünden beri şişirdim kafanı :) rabbim tez vakitte sizede yaşatsın inşallah
İşallah cnm umarım daha fazla bekletmez rabbim oğlum kardeş sayıklıyo zaten en çok o zaman üzülüyorum nyplm rabbimin vardır bi bildiği herşeyin hayırlısı arada yaz gelişmeleri olurmu

Kafamıda sişirmedin meak etme böyle hamile haberlerini duymak çok sevindiriyor beni umudum çoğalıyor sadece senden tek isteğim dualarında beni unutma inan şuan en çok duaya ihtiyacım var

prolaktin yüksek değilmi

İnşallah canım. Sizin kaçıncı deneme
Pkoluyum 8 ay önce tüple hamile kaldığım Bebeğimi kaybettim. Haziranda da dondurulmuslar la transfer yapılacak. Transfer öncesi kistler temizlensin diye soğan kürü yapayım dedim. Ilk kez uyguluyoruz bu kürü bakalım Rabbim ne yazmış kaderimize ...

Allah yardımcımız olsun canım. İnşallah faydasını göruruz .

Bende soğan kürüyle hamile kaldım 3 yıl olmamıstı 2 ay serephone ve 1 asılama tedavisinde olmayan bebek soğan kürüyle oldu kesinlikle deneyin benim sonu olmadı ne yazıkki ben tutmaz diye düşündüm ve folic asit almadım siz sakın ihmal etmeyin

Arkadaşlar benimde çikolata kistim vardı2.5cm 15gün soğan suyu içtim bugün doktora gittim ve kist mist yok dedi yokolmuş yani herkeZe tavsiye ederim
Ben pek inanmıyorum canım böle seylere

Merhaba araniza yeni katildim bende bebis istiyorummm 3 senedir hgs cektirdim ceken dr sol tup tikali dedi asilama dedim normali beklicelsin dedi pskolojimi altust etti cok dr a gosterdim bisiy yok dedi napcagimi sasirdim bu ay asilama yapcakti bi dr adet gunumu beklerken gelmedi husrana ugradim.suan sogan küru yapiyrum u sabah basladim aksamlari da sut. VE maydonoz buharina oturuyrum adetim sökermi bil.iyrum dr adet olmam ici. Ilac ta. VErmedi bu drlarda guvenim kalmadi iyi bi dr bilen arkadslarvarmi

arkadasim merhaba bende sogan suyu icenlerdenim ama bence maydonoz sut karisimina oturma bence adetin gelmemis belki bebis vardir

Belki geç döllenmedir bazen kan tastinde bile geç sonuç alınabiliniyor bence çok acele etme bi daha test yaptr derim umarm hamilesindir de gerek kalmaz aşılamaya falan

Belki geç döllenmedir bazen kan tastinde bile geç sonuç alınabiliniyor bence çok acele etme bi daha test yaptr derim umarm hamilesindir de gerek kalmaz aşılamaya falan
Canim ya agzindan bal akiyo ama ya varsa dedigin gibi muayneyede gitmistim adetten once simir testi yaptiistim bisiy ccikmadida dr solerdi yumurtalarin var dedi iki tane ay ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…